Har handlat här sedan 2022, tycker om deras produkter som är överlägset bättre än andra jag provat. De håller vad de lovar. Nu köpte jag "Reishi", otroligt bra för sömn och avslappning, har nu beställ... Ver más
Jeg er SÅÅÅÅ FORNÖYD 👌👌😁🥰 Aldri noe problemer, får god hjelp o veldig god kundservice der👌👌😁😁 Jeg har brukt olja i typ 1års tid o var veldig fornöyd med den👌😁🥰 Nå har jeg blitt hekta på... Ver más
La empresa ha respondido
Natural Hemp Life jätti tilauksen toimittamatta vaikka he myönsivät kirjallisesti tehneensä virheen. Lupailivat viikkoja korjata tilanteen mutta mitään ei tapahtunut. Lukuisien yhteydenottojeni jälk... Ver más
La empresa ha respondido
Började med 5 mg CBD-olja och har senaste månaderna använt 15 mg oljan och beställt nytt igen. Jag tycker oljan har hjälpt med mina sömnbesvär, somnar fortare och vaknar inte av minsta ljud. H... Ver más
- Tienda de comida sana
- también en la categoría
- Servicio de fitness y nutrición
- Tienda de medicamentos orgánicos
- Tienda de medicina china
- Tienda de nutrición deportiva
Escrito por la empresa
Natural Hemp Life har sedan 2016 fokuserat på att utveckla högkvalitativa, naturliga CBD-produkter med tydligt fokus på kvalitet, transparens och hållbarhet. Vår ambition är att bidra till ökat välmående genom noggrant framtagna, växtbaserade produkter som du kan lita på. Vi anser att det du väljer att använda ska hålla hög standard – både för din egen hälsa och för vår gemensamma miljö. Därför arbetar vi med noggrant utvald hampa, moderna extraktionsmetoder och strikta kvalitetskontroller för att säkerställa rena, säkra och konsekventa produkter i hela vårt sortiment. Hos oss hittar du bland annat CBD-oljor, kapslar, buds, snusalternativ och vape-produkter – anpassade för olika behov och preferenser. Oavsett om du är ny inom CBD eller har tidigare erfarenhet, strävar vi efter att göra din upplevelse enkel, trygg och informativ.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Snabb leverans till brevlådan
Snabb leverans till brevlådan.
Har inte använt oljan så länge än men känns som jag blivit lugnare och sover bättre

Snabba leveranser
Snabba leveranser, riktigt bra produkter. Har använt deras produkter till och från i flera år och kommer fortsätta med det😁

Cbd min räddning!
Cbd min räddning!
Lever med markant mycket mindre ångest numera, när jag känner en våg av panik börja komma så tar jag cbd-oljan, kan fysiskt känna ångesten lämna kroppen.
Om jag vet att jag kommer utföra ett stressigt moment eller göra något nytt & läskigt så tar jag alltid med mig cbd-snuset. Har behållit lugnet under arbetsintervjuer och slitsamma pass.

Respuesta de Natural Hemp Life
Alltid haft en bra upplevelse hos Hemp!
Alltid haft en bra upplevelse hos Hemp Life, beställt olja, buds och gummies hittils. Den bästa för mig var somni gummisar som hjälp mig otroligt med insomning och kvalitén på självaste sömnen. Sambon föredrar oljan på dagen för sin smärta och det har fungerat fint :)

Tillförlitligt företag.
De tar sitt fulla ansvar, bra bemötande och mycket bra produkter.

Respuesta de Natural Hemp Life
Den har en grei effekt som lindrer mine…
Den har en grei effekt som lindrer mine smerter og hjelper noe på søvn.

Bra cbd vape
Bästa vapen på marknaden trots att det finns billigare. Bra och lugn effekt.

Respuesta de Natural Hemp Life
Har prøvd flere av produktene og de har…
Har prøvd flere av produktene og de har alle hatt merkbar virkning. Jeg bruker mest somni gummisar for nok så store søvn vansker - både innsovning og hyppige oppvåkninger er et problem. Somni gummisar virker utrolig bra mot begge deler både her og nå og på lengre sikt. Selve produktet får 5 stjerner, men jeg kan desverre kun gi samlet 2 stjerner pga lang leveringstid og tillegg av toll. Bestilling ble sendt til den norske siden og her opplyses 3-7 dagers leveringstid. Bestilte 4. januar og ankom 16 februar - sendte epost etter ca 2 uker til norske avdelingen, men fikk ikke svar fra de og derfor epost til svenske avd. som svarte at de hadde gått tom på lager - så ok - men likevel ! OG SÅ MÅTTE JEG BETALE 462 kr I TOLL (2xsomni gummisar, verdi ca 1000kr)- det opplyses absolutt ingen ting om toll på varene.
Det er simpelthen for dårligt.

Innehåller sötningsmedel
Det är god smak på den. Valde bergamott. Men den är väldigt söt. Som ersättning för snus funkar det dåligt men om man vill använda det bara som ett sätt att få i sig CBD så är det ok. Men jag skulle föredra en produkt utan sötningsmedel.

To weak
To weak, bottles get empty way to fast. Was excpecting so much more

Respuesta de Natural Hemp Life
Har ej provat produkterna ännu
Har ej provat produkterna ännu. Köpt både CBD kapslarna och dropparna 5%. Jag undrar om man kan smörja in med några droppar på huden ifall man har kronisk smärta/obehag pga sträckning etc, eller bör dom tas endast oralt och med ett glas vatten? Jag har aldrig provat CBD produkter förut och är helt ny när det kommer till detta. Kan man ta en kapsel till maten eller bör det tas på tom mage? Tack på förhand. Leverans var snabb iallafall

Respuesta de Natural Hemp Life
Min katt har varit dålig en tid ont i…
Min katt har varit dålig en tid ont i höften gått ner i vink och sov hela tiden. Jag började med cbd och fasade in dropparna och han visade redan efter 3 dagar en förbättring med att äta och vara med. Efter 3 veckor så hopade han upp i soffa och bord utan problem. Pälsen blev magisk och fylligare och glansigare. Han äter special foder. Har en katt med astma som efter 4 veckor slutade hosta. Nu tar han bara näsdroppar. Så jag är otroligt glad och rekommenderar detta till alla

Respuesta de Natural Hemp Life
Fick inte mina saker & dom kunde inte…
Fick inte mina saker & dom kunde inte göra något åt det. Tyckte de va dåligt. Man tycker dom borde ta hand om sina återkommande kunder.

Respuesta de Natural Hemp Life
Jag och en kompis beställde somni
Jag och en kompis beställde somni, har tagit det i 3 nätter nu. Märker verkligen ingenting. Är som att ta vatten. Då tar vi maxdosen 1 ml dessutom.
Ingen nöjd kund garanti så inga pengar tillbaka.

Respuesta de Natural Hemp Life
Har precis börjat med den till min 12…
Har precis börjat med den till min 12 åriga border collie. Hon är stel i bakdelen och har problem med trappan upp och ned. Ska bli spännande att se hur det går.

Lite svårt och navigera
Lite svårt och navigera. Dessutom hade det vatt bra med dosering. Ex hur mkt varje froppe innehåller. Kansknde stod men jag hitta inte det så kanske istället ninkan fixs till de så de blir lättare att hitta infon

Scam do not trust!…
I ordered two products from Natural Hemp Life. Once they arrived in Norway, I had to pay customs - even though their website says (untruthfully) that they have warehouses here.
Once I received the delivery, they only shipped one product instead of two. Furthermore, it had expired!
When I contacted them, they said if I return the product they will refund me. I the returned the product (spending more money), sent them proof, and I still don’t have a response or refund.
Totally distrustful.

Varning för denna produkt
Varning för denna produkt. Den kan allvarligt interagera med eventuella mediciner och leverantören informerar inte om detta. Om du skulle råka ut för det här får du inte pengarna tillbaka trots att produkten gjort dig sjuk.

Respuesta de Natural Hemp Life
Lindrar svår smärta och förbättrar sömnen
Jag är sjuk och lever med mycket smärta, både nerv-, inflammations- och generell smärta. Har stora doser morfin att ta, men eftersom jag hört att morfin kan ge smärta efter lång användning, så vill jag kunna fasa ut det. Tänkte prova CBD-olja, så googlade helt enkelt Bäst i test, CBD-olja. Och då vann Natural Hemp Life. Valde deras starkaste 50%, flaskan kom hem fort. Och redan samma dag tog jag en droppe. Jättekonstigt men den droppen gav bra smärtlindring utöver morfinet.
Jag provade att öka upp till 4 +4 droppar rätt fort, men det var inte bra. Man ska öka långsamt så kroppen svarar lugnt och fint. Nu med några veckors användande vet jag att just nu mår jag bäst på 3 droppar kl 6:00 och 2 droppar kl 17:00. Får riktigt bra smärtlindring. Och en bonus jag inte räknat med är att min urdåliga sömn har blivit bättre, har tagit bort sömnmedicinen och sover ca 6 timmar/natt. Sov ca 3-4 t förut med sömnmedicin.
Så jag är mycket nöjd!! Kommer definitivt fortsätta köpa CBD-olja hos NHL. Och prenumererar jag på CBD-olja, 1 fl per månad, det blir nästan 200:- billigare/månad nu. 🙂👍