Naturplank Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Basically a good friend of mine told us about this horrible customer service where they delivered a Scratched table, they kept saying that they would refund and give it back (they never did). And li... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min datter - som skal flytte hjemmefra - ville gerne have et plankebord, men de steder vi kiggede var bordene for store. Så jeg google plankeborde og så kom Naturplank.dk op. Hvilken befrielse for he... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

-Nem og overskuelig hjemmeside. -Hurtig ordrebekræftelse. -Modtog fin besked inden den forventede ankomst, så vi kunne være hjemme når bordet blev leveret. -Flinke unge mænd der kom med bord... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spar jer selv for den hovedpine! Bordene er af enormt dårlig kvalitet. Fineren er papirtynd og slipper i hjørner og kanter. Nok som man troede at kvaliteten ikke kunne blive værre, blev man mø... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Sobre Naturplank

Escrito por la empresa

Hos Naturplank går kvalitetshåndværk og gode priser hånd i hånd. Vi sætter en dyd i at kunne tilbyde vores kunder de bedste plankeborde, der passer til netop deres behov. Vi kvalitetstjekker alle vores produkter gennem hele processen, så når du køber et bord hos Naturplank får du et utroligt holdbart produkt, som kan skabe glæde i mange år. Vi har et bredt udvalg af borde både massiv eg og valnød. Se vores store udvalg af dansk møbeldesign i vores showroom i St. Darum, eller på vores hjemmeside. Vi er altid klar til at samarbejde om at skabe dit drømmebord, så ring endelig til os og hør om det kan lade sig gøre. Læs mere om os her

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Smukt og fint håndværk

Vi bestilte et nyt spisebord hos Naturplank, som nu står flot og elegant i spisestuen. Højkvalitetstræ og smukt og fint håndværk.

12 de diciembre de 2023

Tak for din fine anmeldelse af Naturplank.

Skønt at høre, du er tilfreds med dit nye bord.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet andet end gode oplevelser.

Intet andet end gode oplevelser.

Har fået både mit spisebord og sofabord fra naturplank og det er ligeså smukt som på billederne og lækker kvalitet! Det står så fint herhjemme og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her fra!

22 de diciembre de 2023

Hej Jasmina,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fik leveret en pænt bord

Fik leveret et pænt bord, som vi er rigtig glade for. Hurtig ekspedition og god orientering med hensyn til levering.

17 de diciembre de 2023

Hej Allan,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Kan kun anbefale dette firma hvis bordet skal skiftes 👍👍👍

12 de enero de 2024

Hej Kirsten,

Alt var perfekt

Vi bestilte vores flotte runde spisebord til Black Friday og fik hurtigt ordrebekræftelse og forventet leveringstid. Selvom levering var op til 6 uger, gik der kun små 4 uger før vi fik vores bord leveret. Benene var super nemme at montere selv.
Alt i alt en super god oplevelse - så klart en anbefaling herfra

19 de diciembre de 2023

Øv øv øv

Øv øv øv
Jeg må desværre slutte mig til koret af kunder ved naturplank, som har fået en dårlig behandling.
Vores smukke runde bord begyndte efter få dage at slå revner, så der blev sendt en ung mand ud for at se på det. Første gang udeblev han bare, anden gang kom han med værktøj for at reparere bordet på stedet.
Da vi jo ikke har købt et 2. sorteringsbord, ønsker vi det ikke repareret, men byttet til et nyt. Herefter blev ejeren særdeles ubehagelig at tale med. Efter at have læst alle de dårlige anmeldelser (desværre først efter købet), har vi ikke turdet returnere bordet, da vi kan se, at man kan risikere at stå uden bord og uden penge.
Vi forsøger at finde en, som måske kan reparere vores bord, da det er den mulighed, vi står tilbage med.
Tror forresten, at xxx har blokeret mig på Facebook, efter jeg har anbefalet folk at læse trustpilot, inden man handler med naturplank. Føj for en træls oplevelse.
Pinligt at have et sådant firma her i Vestjylland, hvor folk normalt er til at regne med.

16 de noviembre de 2023

Hej Anne,

Jeg synes ikke vi har et kor af kunder der har fået en dårlig behandling hos os.

Jeg vil starte med at sige at vi har gjort alt i vores magt for at finde en løsning til dig.

Du er følgende blevet tilbudt flere løsninger:
- Udbedring af bordet
- Returnering af bordet og pengene tilbage
- Få et nyt bord

Men du har valgt at takke nej til alle vores løsninger og derfor kan vi ikke se hvad vi mere kan gøre for dig. Jeg vil lige gøre dig opmærksom på at du set bordet inden køb og bordet er købt på et udsalg.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi blev vejledet rigtig fint da vi…

Vi blev vejledet rigtig fint da vi købte bordet, det havde vi brug for, super god service, og fik leveret bordet inden for 14 dage.

26 de noviembre de 2023

Serviceminded og smukke møbler

Super serviceminded og kompetent personale. Skrev og blev guidet inden jeg bestilte og var ellers gode til at holde mig opdateret med hvornår det blev leveret. Hurtig levering og sød fragtmand som hjalp os med lige at få det inden for døren. Bordet er så smukt og ligner det på billederne. Skrev da jeg syntes at det havde mistet farven et par steder på bordet, selvom jeg havde tørret det af som foreskrevet. De svarede hurtigt på min henvendelse og sagde at det bestemt ikke var meningen, og er nu i gang med en reklamation. Så en god oplevelse at handle med naturplank 👍🏻

26 de noviembre de 2023

Hej Frederikke,

Supergod service

Havde haft kig på et bord længe, og selv om det ikke længere var at finde i webshoppen, så skrev jeg til dem, og heldigvis kunne der findes en løsning, og der var hurtig respons, og så var det ikke svært at tage en hurtig beslutning. Og vi fik leveret før forventet, så det var helt perfekt. Supergod service.

3 de diciembre de 2023

Hej Bitten,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har modtaget det flotteste bord

Jeg har modtaget det flotteste bord. inden jeg bestilte mit bord, havde jeg et par spørgsmål, og de blev besvaret super hurtig. Jeg har efterfølgende bestilt en ekstra tillægsplade. Det hele har været uden problemer.

20 de noviembre de 2023

Hej Sabrina,

Vi er glade for at høre du har været tilfreds med at handle med Naturplank og du har fået svar på dine spørgsmål 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kind staff. Easy communication. Smooth delivery.

Kind staff. Easy communication with accurate delivery times. Delivery was very smooth, and they kindly assembled the table for us. We are happy with the product (table and chairs) that we purchased. Would recommend this company to friends.

12 de noviembre de 2023

Hello Kate,

Thank you for your kind review of Naturplank.

We are very pleased to learn that you have had a good experience.

We always strive to give our customers the best experience.

Best regards
Sarah from Naturplank 🌿

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse at handle hos Naturplank. Vi har fået et fantastisk flot bord og endda med lynhurtig levering. Deres showroom er et besøg værd.

15 de noviembre de 2023

Hej Sarah,

Vi er meget glade for at høre du har haft en god oplevelse med at handle hos Naturplank og at vi kunne levere jeres nye bord hurtigt 🤗

Dejligt at høre vores showroom er et besøg værd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg giver mine varmeste anbefalinger…

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Naturplank. Jeg kontaktede dem via Facebook og købte et udstillingsbord - som jeg kun så på billeder. Bordet levede fuldstændigt op til vores forventninger - og vi er SÅ glade for det. Oveni købet blev det leveret - det kunne ikke være nemmere :-)

4 de noviembre de 2023

Hej Michelle,

Vi er glade for at høre vi fandt det rigtige bord bord til dig over Facebook og at bordet levede op til dine forventninger 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Naturplank har leveret det smukkeste…

Naturplank har leveret det smukkeste bord og fra start til slut har det været en rigtig god oplevelsen.
Da vi var ude hos dem og kigge på forskellige borde blev vi mødt at en meget imødekommende og "sælger" som ikke prøvede at tvinge et salg igennem men som gav sig tid til at komme med flere forslag og tilbud.
Leveringen blev overholdt indenfor aftalt tid.
Desværre så var der en revne i bordet men da vi ringede til dem så var der ikke noget bøvl, der blev bestilt et nyt bord med det samme og ordre blev lavet som en hasteordre. Så allerede 14 dage efter blev der leveret et nyt bord.
Så skal du have nyt inventar lavet i træ så søg på naturplank og lad dig inspirere :-)

Tak for handlen Naturplank!

Christoffer

18 de noviembre de 2023

Hej Christoffer,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre du har haft en god oplevelse i vores showroom og ikke mindst dejligt at høre vi kunne hjælpe med at finde en hurtig løsning til dig efter du fandt en revne i bordet 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort udvalg og god service

Efter renovering krævede det et nyt spisebord, og vi var ikke i tvivl om at det skulle være et fra natur plank, da vi kun havde hørt rigtig godt om produkterne fra jer. Et stort og flot udvalg, hvor vi kunne få lavet præcis det brod der passede til vores hjem.
Under hele forløbet har vi fået en rigtig god service.

21 de noviembre de 2023

Hej Stephanie,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at I kunne finde det helt rigtige spisebord til jeres hjem 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smukt bord og god kundeservice

Vi har fået lavet et rundt egetræsbord og det er virkelig smukt og unikt.
Kundeservicen hos Naturplank var rigtig god med personlig opfølgning på varen samt levering og montering på vores adresse.

9 de noviembre de 2023

Hej Anne Marie,

Vi er glade for at høre I er glade for jeres nye runde bord og at I har haft en god dialog med vores sælger 🤗

Tak for jeres fine anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse hele vejen igennem

Vi har netop modtaget vores nye plankebord og er meget tilfredse. Bordet er flot og robust, bestilling er nem og gennemskuelig, priserne virker ok, leveringen var et par uger hurtigere end først anslået og dem der kom og stillede det op, var venlige og effektive.

(Det ville være fint med et showroom på Sjælland…)

12 de noviembre de 2023

Hej Kristian,

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye spisebord. Dejlig vi kunne levere dit bord før end forventet og at vores fragtmænd var venlige og effektive. Det tager vi helt sikkert med videre 😊

Vi kan godt forstå det ville være rart med et showroom på Sjælland. Vi har lige lanceret en booking side på vores hjemmeside, hvor man kan booke et virtuelt møde over Microsoft Teams, hvor der en medarbejder der guider en igennem hele vores showroom og besvarer de spørgsmål man måtte sidde med - og alt dette kan vi klare mens man sidder derhjemme 🤗

Vi håber denne funktion kan hjælpe flere med at vælge det rigtige spisebord, når man bor langt væk fra vores showroom.

En rigtig god oplevelse

Bordet er pænt og ligesom jeg havde håbet. Bordet bliver leveret til aftalt tid. Ved tvivl spørgsmål sendes der en mail, som naturplank hurtigt svarer på. En rigtig god oplevelse.

5 de octubre de 2023

Hej Majken,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er super glade for at høre du har haft en god oplevelse hos os og at du har fået besvaret dine spørgsmål 🤗

Plankebord

Vi købte et plankebord 100x280.. Vi fik god service ved bestilling og levering. Bordet levede op til vores forventninger.

29 de octubre de 2023

Hej Kurt,

Tak for din fine anmeldelse - vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse hos Naturplank 🤗

go kunde service

go kunde service. de havde virkelig tid til at forklare.

31 de octubre de 2023

Hej Bente,

Vi er super glade for at høre du har fået en god kundeservice hos os 🤗

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.