Basically a good friend of mine told us about this horrible customer service where they delivered a Scratched table, they kept saying that they would refund and give it back (they never did). And li... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Min datter - som skal flytte hjemmefra - ville gerne have et plankebord, men de steder vi kiggede var bordene for store. Så jeg google plankeborde og så kom Naturplank.dk op. Hvilken befrielse for he... Ver más
La empresa ha respondido
-Nem og overskuelig hjemmeside. -Hurtig ordrebekræftelse. -Modtog fin besked inden den forventede ankomst, så vi kunne være hjemme når bordet blev leveret. -Flinke unge mænd der kom med bord... Ver más
La empresa ha respondido
Spar jer selv for den hovedpine! Bordene er af enormt dårlig kvalitet. Fineren er papirtynd og slipper i hjørner og kanter. Nok som man troede at kvaliteten ikke kunne blive værre, blev man mø... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Naturplank
Escrito por la empresa
Información de contacto
Vesterbyvej 16, 6740, Bramming, Dinamarca
- info@naturplank.eu
- naturplank.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Smukt og fint håndværk
Vi bestilte et nyt spisebord hos Naturplank, som nu står flot og elegant i spisestuen. Højkvalitetstræ og smukt og fint håndværk.

Respuesta de Naturplank
Intet andet end gode oplevelser.
Intet andet end gode oplevelser.
Har fået både mit spisebord og sofabord fra naturplank og det er ligeså smukt som på billederne og lækker kvalitet! Det står så fint herhjemme og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her fra!

Respuesta de Naturplank
Fik leveret en pænt bord
Fik leveret et pænt bord, som vi er rigtig glade for. Hurtig ekspedition og god orientering med hensyn til levering.

Respuesta de Naturplank
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering. Kan kun anbefale dette firma hvis bordet skal skiftes 👍👍👍

Alt var perfekt
Vi bestilte vores flotte runde spisebord til Black Friday og fik hurtigt ordrebekræftelse og forventet leveringstid. Selvom levering var op til 6 uger, gik der kun små 4 uger før vi fik vores bord leveret. Benene var super nemme at montere selv.
Alt i alt en super god oplevelse - så klart en anbefaling herfra

Øv øv øv
Øv øv øv
Jeg må desværre slutte mig til koret af kunder ved naturplank, som har fået en dårlig behandling.
Vores smukke runde bord begyndte efter få dage at slå revner, så der blev sendt en ung mand ud for at se på det. Første gang udeblev han bare, anden gang kom han med værktøj for at reparere bordet på stedet.
Da vi jo ikke har købt et 2. sorteringsbord, ønsker vi det ikke repareret, men byttet til et nyt. Herefter blev ejeren særdeles ubehagelig at tale med. Efter at have læst alle de dårlige anmeldelser (desværre først efter købet), har vi ikke turdet returnere bordet, da vi kan se, at man kan risikere at stå uden bord og uden penge.
Vi forsøger at finde en, som måske kan reparere vores bord, da det er den mulighed, vi står tilbage med.
Tror forresten, at xxx har blokeret mig på Facebook, efter jeg har anbefalet folk at læse trustpilot, inden man handler med naturplank. Føj for en træls oplevelse.
Pinligt at have et sådant firma her i Vestjylland, hvor folk normalt er til at regne med.

Respuesta de Naturplank
Vi blev vejledet rigtig fint da vi…
Vi blev vejledet rigtig fint da vi købte bordet, det havde vi brug for, super god service, og fik leveret bordet inden for 14 dage.

Serviceminded og smukke møbler
Super serviceminded og kompetent personale. Skrev og blev guidet inden jeg bestilte og var ellers gode til at holde mig opdateret med hvornår det blev leveret. Hurtig levering og sød fragtmand som hjalp os med lige at få det inden for døren. Bordet er så smukt og ligner det på billederne. Skrev da jeg syntes at det havde mistet farven et par steder på bordet, selvom jeg havde tørret det af som foreskrevet. De svarede hurtigt på min henvendelse og sagde at det bestemt ikke var meningen, og er nu i gang med en reklamation. Så en god oplevelse at handle med naturplank 👍🏻

Supergod service
Havde haft kig på et bord længe, og selv om det ikke længere var at finde i webshoppen, så skrev jeg til dem, og heldigvis kunne der findes en løsning, og der var hurtig respons, og så var det ikke svært at tage en hurtig beslutning. Og vi fik leveret før forventet, så det var helt perfekt. Supergod service.

Respuesta de Naturplank
Jeg har modtaget det flotteste bord
Jeg har modtaget det flotteste bord. inden jeg bestilte mit bord, havde jeg et par spørgsmål, og de blev besvaret super hurtig. Jeg har efterfølgende bestilt en ekstra tillægsplade. Det hele har været uden problemer.

Respuesta de Naturplank
Kind staff. Easy communication. Smooth delivery.
Kind staff. Easy communication with accurate delivery times. Delivery was very smooth, and they kindly assembled the table for us. We are happy with the product (table and chairs) that we purchased. Would recommend this company to friends.

Super service
Rigtig god oplevelse at handle hos Naturplank. Vi har fået et fantastisk flot bord og endda med lynhurtig levering. Deres showroom er et besøg værd.

Respuesta de Naturplank
Jeg giver mine varmeste anbefalinger…
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Naturplank. Jeg kontaktede dem via Facebook og købte et udstillingsbord - som jeg kun så på billeder. Bordet levede fuldstændigt op til vores forventninger - og vi er SÅ glade for det. Oveni købet blev det leveret - det kunne ikke være nemmere :-)

Respuesta de Naturplank
Naturplank har leveret det smukkeste…
Naturplank har leveret det smukkeste bord og fra start til slut har det været en rigtig god oplevelsen.
Da vi var ude hos dem og kigge på forskellige borde blev vi mødt at en meget imødekommende og "sælger" som ikke prøvede at tvinge et salg igennem men som gav sig tid til at komme med flere forslag og tilbud.
Leveringen blev overholdt indenfor aftalt tid.
Desværre så var der en revne i bordet men da vi ringede til dem så var der ikke noget bøvl, der blev bestilt et nyt bord med det samme og ordre blev lavet som en hasteordre. Så allerede 14 dage efter blev der leveret et nyt bord.
Så skal du have nyt inventar lavet i træ så søg på naturplank og lad dig inspirere :-)
Tak for handlen Naturplank!
Christoffer

Respuesta de Naturplank
Stort udvalg og god service
Efter renovering krævede det et nyt spisebord, og vi var ikke i tvivl om at det skulle være et fra natur plank, da vi kun havde hørt rigtig godt om produkterne fra jer. Et stort og flot udvalg, hvor vi kunne få lavet præcis det brod der passede til vores hjem.
Under hele forløbet har vi fået en rigtig god service.

Respuesta de Naturplank
Smukt bord og god kundeservice
Vi har fået lavet et rundt egetræsbord og det er virkelig smukt og unikt.
Kundeservicen hos Naturplank var rigtig god med personlig opfølgning på varen samt levering og montering på vores adresse.

Respuesta de Naturplank
God oplevelse hele vejen igennem
Vi har netop modtaget vores nye plankebord og er meget tilfredse. Bordet er flot og robust, bestilling er nem og gennemskuelig, priserne virker ok, leveringen var et par uger hurtigere end først anslået og dem der kom og stillede det op, var venlige og effektive.
(Det ville være fint med et showroom på Sjælland…)

En rigtig god oplevelse
Bordet er pænt og ligesom jeg havde håbet. Bordet bliver leveret til aftalt tid. Ved tvivl spørgsmål sendes der en mail, som naturplank hurtigt svarer på. En rigtig god oplevelse.

Plankebord
Vi købte et plankebord 100x280.. Vi fik god service ved bestilling og levering. Bordet levede op til vores forventninger.

go kunde service
go kunde service. de havde virkelig tid til at forklare.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.