Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En organisasjon skapt for å svikte mennesker. Venter med behandling av aap søknad til man blir friskmeldt. Pluss en hel rekke andre ting som de gjør som ikke er riktig. Nytter ikke å snakke eller... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt jævelig Fikk en saksbehandler som mente jeg løy og ditt og datt og presset seg inn på legekontoret mitt når jeg sa jeg ikke ville ha dem med fordi jeg hadde fått ny fastlege og sa etterpå at de... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

24 uker uten sikkerhetsnett etter 22år som skatteyter

Jeg har betalt skatt siden 2004. Da jeg mistet jobben, søkte jeg dagpenger to uker før jeg ble arbeidsledig — slik jeg ble bedt om. Behandlingstiden var seks uker. Svaret kom på timen etter seks uker, kun for å fortelle meg at jeg hadde 18 ukers karantenetid. Totalt 24 uker uten inntekt.
Jeg ble hjemløs i februar. Søkte nødpenger. Fire uker behandlingstid — avslag.
Jeg var ikke skyld i at jeg mistet jobben. Likevel lot NAV meg stå helt uten sikkerhetsnett gjennom en hel norsk vinter. 22 år med innbetalinger, og når jeg trengte systemet for første gang, fantes det ikke.

15 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har hatt en veldig god opplevelse…

Jeg har hatt en veldig god opplevelse med nav ☀️ Da jeg ble sykemeldt fanget nav systemet meg godt opp sammen med legen. De har virkelig hjulpet meg med å komme meg dit jeg er i dag og til å ha det bedre med meg selv ❤️ Støtten og tiden jeg har fått har vært utrolig viktig for meg. Jeg har vært utrolig heldig med menneskene jeg har møtt i systemet, de har vært veldig forståelsesfulle, støttende og veiledende. Tusen takk for den fine jobben dere har gjort.

17 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvorfor stilling m sampling m…

Hvorfor stilling m sampling m videregående m stalking m Nav telefonen 55553333 m skattebetalernes penger Det begynner å bli slutt på Norsk olje intektekter motsatt av 20005 . OG WANTED REWARD 4000000000 NORSK DOLLAR M NRK,LOKALRADIO , SPORT SPILL POLITISK FRIVILLIG ARBEID .

MÅ HA SOM HAR , RETFERDIG FORDELING AV GODENE , ,MENER JEG.Grunnutdanningskantor m friviiligregisteret Kultur og omsorg m foretak.Har de overkomunelege spesialist Rena legekontor .Komunelege Hedi Knacksted alias Ingeborg Sørhus har vel bare Åmot buskole selv . ? M Rena legekontor.

24 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uholdbar behandlingstid på pensjonsutbetaling.

Søkte om overgang til pensjon i begynnelsen av februar, og regnet med å få første utbetaling i juni. Nå er det august, og fortsatt har jeg ikke fått en eneste krone fra NAV. Lurer på hva som hadde skjedd hvis jeg hadde holdt tilbake penger jeg hadde skyldt til NAV i 3 mnd.

18 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Styr unna NAV Lørenskog og NAV-garanti…

Styr unna NAV Lørenskog og NAV-garanti – min erfaring etter 9 måneder med frustrasjon

Jeg ønsker å dele min erfaring med NAV Lørenskog, spesielt i forbindelse med NAV-garanti – og gi en tydelig advarsel til både leietakere og utleiere.

Da jeg tok kontakt med NAV, fikk jeg beskjed om at NAV-garanti fungerer som et vanlig depositum. Det stemmer ikke. Det er rett og slett feilinformasjon. Prosessen med å faktisk få ut pengene fra garantien har vært utrolig tungvint, og det virker nesten som de gjør det vanskelig med vilje.

Jeg har nå vært i kontakt med NAV om dette i over 9 måneder. Jeg sendte inn krav om utbetaling av garantien skriftlig den 16. januar – siden de ikke godtar e-post, bare brev. Så hørte jeg ingenting på over 3 måneder. Jeg ringte da inn til sentralbordet og klaget. Fikk beskjed om at jeg ville bli kontaktet innen 2 uker.

Etter to nye uker ble jeg endelig ringt opp. Personen sa at de hadde mye å gjøre, og at en annen skulle ta kontakt med meg i løpet av de neste 2 ukene. Så jeg måtte vente igjen.

Når jeg til slutt ble ringt opp, var det midt i lunsjen – og samtalen varte i 2–3 sekunder før vedkommende la på. Det var helt umulig å få tatt den. Jeg har også spurt flere ganger om å få e-post eller telefonnummeret til konsulenten som har ansvar for saken min, Kersti Enderle Storstrøm, men NAV nekter å gi det ut. Nå har det gått over 6 måneder siden jeg sendte inn kravet, og fortsatt har ingenting skjedd.

Så til alle utleiere: NAV-garanti er ikke det samme som depositum. Det kan høres fristende ut, men det er ekstremt vanskelig og tidkrevende å få pengene ut – og NAV Lørenskog har vært helt fraværende i oppfølgingen. Det er nesten umulig å få tak i dem, og man må mase i månedsvis.

Mitt råd er enkelt: Styr unna NAV-garanti – og styr unna NAV Lørenskog.

12 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

NAV følger kort og godt ikke sin egen…

NAV følger kort og godt ikke sin egen Veileder, bryter loven, og i møte med NAV er du en svindler inntil det motsatte er bevist. NAV Nordstrand er en av verstingene i klassen - de gir totalt blaffen i både personvern og sosialtjenesteloven. De etterspør kontoutskrifter rutinemessig - konsekvent, ved hver eneste søknad. De unnlater å svare på klager og generelle spørsmål knyttet til deres praksis. Er det ingen som kan få stoppet dette begredelige forsøket på å drive NAV-kontor?

10 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

En organisasjon skapt for å svikte…

En organisasjon skapt for å svikte mennesker.
Nytter ikke å snakke eller klage har gitt opp.
Kommer til å bygge mitt eget system der jeg tar vare på megselv fordi man er ikke verdt noe.
Skjønner hvorfor staten er så rik. Og jeg forstår hvorfor selvmord statistikken er så høy.

7 de enero de 2025

NAV er traumatiserende

"Hei mitt navn er ----, hva kan jeg hjelpe deg med?"

"Hei, jeg har bare noen enkle spørsmål egentlig...."

Så ble det lagt på.

Kan dere bytte stemmen og fikse det ekstremt varierende volumet på personen som snakker i dialog når man ringer?

Kjenner jeg får psykiske problemer hver gang jeg må kontakte nav. Hodet fyller seg med søppel og det blir bare rot, spesielt når de legger på og ikke ringer tilbake engang.

21 de enero de 2025

Helt jævelig

Helt jævelig
Fikk en saksbehandler som mente jeg løy og ditt og datt og presset seg inn på legekontoret mitt når jeg sa jeg ikke ville ha dem med fordi jeg hadde fått ny fastlege og sa etterpå at dette ikke kunne være noen ny fastlege da det virker som at vi har vært kjent lenge noe hun allerede visste at jeg hadde informert hun at dette var første møte. Hun lagde livet mitt til et helvete

12 de julio de 2024

Dårlige veileder

Dårlige veileder, spesielt i nordstrand. Uhjelpsomme og hører ikke på kandidatene. Disse menneskene bryr seg ikke om deg. De fokuserer på å få deg inn i en fæl ubetalt praksis stilling en å hjelpe deg finne en passende jobb. Vis du vil miste jobb gleden og ligge igjen med masse psykisk lidelser anbefaler jeg Nav Nordstrand👍

13 de diciembre de 2024

Hvor skal man begynne

Hvor skal man begynne? Ble permitert fra min forrige jobb i desember 2023 mens jeg var i Thailand, fikk beskjed om å søke dagpenger. Jeg søkte dagpenger og ukene gikk, fikk meg en ny jobb den 8februar 2024. Får da svar fra NAV om at jeg hadde skrevet datoen feil, jeg søkte en dag for mye med dagpenger, fikk da to valg om å enten søke på nytt eller klage. Jeg velger da å søke på nytt siden det var flere ukers mindre ventetid. Ukene går og jeg får svar det var glatt AVSLAG fordi man ikke kunne ettersøke på dagpenger? Man må søke før eller på samme dato, ikke etter. Hun som ga meg avslag var i så hast at hun hadde flere skrivefeil i avslaget sitt. Jeg klagde og det tok så lang tid igjen bare for å få enda et avslag. NAV ansatt løy meg rett opp i ansiktet om at jeg kunne søke på nytt eller klage pgså får jeg beskjed om at man IKKE kan ettersøke? Hørt noe sånt tull. Månedene går også kom juni 2024, da knakk jeg høyre overarm og måtte operere, jeg ble sykemeldt i 2mnd. Regnet da med at de kom til å ta gjennomsnittet av mine 3 siste lønninger. NEIDA! Første utbetaling kom og jeg fikk SÅVIDT 10000kr, vanligvis får jeg nesten 40000 av jobben etter skatt. Fikk ting til å gå rundt også valgte jeg å droppe siste uke med sykemelding for å jobbe fordi jeg hadde bare fått en ukes lønning mnd etter hvis jeg ikke hadde gjort det. NAV er et levende bevis på systematisk ineffektivitet. Kjenner til flere historier og mange mennesker som har familie/venner eller som har jobbet der selv og har fått tilsnakk for å være effektive på jobb, fordi det får de andre til å se dårlig ut. Alt er bare et spill, samme gjelder Oslo kommune og mange andre offentlige etater, er masse bevis på det også. Så det at det tar lang tid er bare TULL. Det er fordi de vil at det skal ta lang tid

27 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Som udlænding og uden norsk adresse

Som udlænding og uden norsk adresse, så får du ikke BankID eller lignende og har ikke mulighed for at læse eller sende mail, og må bruge post som er mere usikkert en privat mail.
De er meget obstruktive og når de sender penge, så har de trukket skat uden at tjekke med Skatteetaten (som NAV er forpligtet til) om jeg skal betale i skat i Norge elle KUN i et andet land i henhold til aftale.
Gennemgående dårlig service

31 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Synnøve "rådgiver" bare la på telefonen helt plutselig

Snakket med en "rådgiver" som het Synnøve. Midt i samtalen bare legger hun på telefonen, og jeg blir ikke ringt tilbake. Jeg prøver å ringe igjen og er tilbake til en ventetid på 30 minutter. Dette er etter jeg hadde ventet 25 minutter på å snakke med "rådgiveren". Absolutt ingen hjelp å få, dette er helt uakseptabelt. At folk går ann å oppføre seg slik.

11 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

0 stjerner. For et råttent sted med helt vanvittig frekke folk. De behandler folk som om de skulle gjort noe galt, og er bare ute etter å lage situasjonen din verre. De etterlyser mer og mer informasjon for hver dag som går, og tyner grenser så til de grader selvom de er klar over situasjonen.
Disse menneskene skulle aldri ha jobbet med det de gjør. De eier hverken vanlig folkeskikk, eller evne til å leve seg inn i andre ssituasjon og finne løsninger som passer den enkelte best. I stedet er de mere opptatt av å følge "alle lover og regler" til punkt og prikke, og driter fullstendig i om de overkjører deg, selvom det TYDELIG står skrevet at alle søknader skal behandles med skjønn og individuelt. Jeg har aldri vært borti maken til folk. trodde ikke det fantes så ekle mennesker i Norge. Glad jeg ikke er som de. De må ha det utrolig kjipt med seg selv.

19 de abril de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.