Nedveiling.nl Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

na afloop van de veiling krijg je netjes je gewone kavels in je nedveiling omgeving waarna je zelf een keus kan maken afhalen of verzenden als je dat gedaan hebt zie je direct de catuur deze moest... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik koop regelmatig op Nedveiling , mooie items . spullen komen goed binnen , veel kavels vinden hun weg naar de USA , Daar heb ik connecties die van Nedveiling spullen houden dank je wel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd een gevarieerd aanbod van leuke items die ik voor de leerlingen en lessen op mijn praktijk goed kan gebruiken. Fijn dat de keuze bestaat tussen verzenden en ophalen. Direct contact loopt soep... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios de subasta online

Escrito por la empresa

Op Nedveiling.nl vindt u een divers aanbod van kavels aangeboden door verschillende externe partijen. Denk hierbij aan restpartijen, overtollige voorraad, inboedel, etc. aangeboden door onder andere partijhandelaren, banken en curatoren.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Jammer

Goede site alleen jammer als je een van de verkopers vraagt naar een tel. Nummer van een van de verkopers reageert men niet

31 de agosto de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

voor de producten kan jezelf kiezen wat…

voor de producten kan jezelf kiezen wat je hiervoor wil betalen.
Maar die verzending kosten lopen hoog op, 15€ + BTW + een paar % wordt er telkens bijgerekend, dit kost over het algemeen meer dan de producten zelf!.
Maar voor de rest ben ik tevreden.

21 de julio de 2021
Logotipo de Nedveiling.nl

Respuesta de Nedveiling.nl

Beste Alex

Bedankt voor de review, de verzendkosten zijn standaard voor Nederland € 1.00 per kilo met een minimum van € 10.00 excl. Btw. Pakketten van u naar België zit een toeslag op van € 0.50 per kilo.
Afhalen van de goederen op de locatie heeft de voorkeur, de verzendmogelijkheid is een extra service die tegen kostprijs wordt uitgevoerd.

Team Nedveiling

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed geregeld alles staat klaar bij…

Goed geregeld alles staat klaar bij ophalen en je bent zo weer weg. Makkelijk parkeren met aanhangwagen, je bent zo weer weg met allerlei spullen waarop je geboden hebt, de mensen die daar werken zijn erg behulpzaam, kortom Ik ben er 3 keer geweest in 1 week en het was 3 keer een prettige ervaring.
Harry van Haaften

21 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben altijd blij als ik watn bij jullie…

Ben altijd blij als ik wat bij jullie win/krijg Het word ook altijd top bezorgt Paulien is 200% met jullie En mijn naam zal dus ook vaker in jullie bestand voorkomen
Zo blijf ik vaste bieder en tevreden mens ...bedank hiervoor

6 de julio de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

ben op zich tevreden met nedveiling

ben op zich tevreden met nedveiling, ben al jarenlang vaste klant met al meer dan 5200 kavels besteld. een nadeeltje als t verstuurd word is dat je geen bevestiging krijgt van het versturen...zodat je thuis of op locatie kan zijn om t in ontvangst te nemen. en komt ook voor dat ik kapotte kavels heb of ontbrekende. gaat over t algemeen..dus niet een specifieke verkoper. verder reuze blij met de site.

6 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

na afloop van de veiling krijg je…

als je dat gedaan hebt zie je direct de catuur deze moest ik betalen voor de afhaaldag.

ook op de locatie werd ik netjes geholpen en de goederen waren zoals ik verwacht had

3 de julio de 2021

8 consejos para escribir buenas reseñas.