Nelson Garden Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Grundet lang leveringstid kan de ikke få 5 stjerner. Selv hvis man medregner helligdagene har leveringen stadig været lang. Derudover er forsendelsen helt som den skal være. Antallet af varer passer,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilte flere poser frø fra Nelson Garden, god service og hurtig afsendelse og med fragt pris på 15 kroner er det til at overkomme. Post Nord tog 7 dage om at levere pakken, det syntes jeg er dårligt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er have og frønrød, så stor var skuffelsen, da jeg abnede en frøpose fra Albertiines og der ingen frø var i. Jeg ringede til dem og 22 timer senere lå der 3 poser agurkefrø i min postkasse. Har rigtig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de semillas
  2. Jardín
  3. Vivero
  4. Tienda de hierbas
  5. Servicio de plantas de interior

Escrito por la empresa

Vores arv går helt tilbage til 1933, da Nilsson-familien pakkede og solgte frø fra deres køkken i den lille landsby Belganet i Blekinge. I dag, næsten 90 år senere, er Nelson Garden en førende virksomhed inden for gartneribranchen i Norden, som tilbyder et bredt udvalg af frø, jord, løg og andre produkter til både indendørs og udendørs dyrkning.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kan ikke rigtig give jer stjerne da…

Kan ikke rigtig give jer stjerne da jegnikke har modtaget varene endnu

22 de mayo de 2023

Hej Sys,

Tak for at skrive en anmeldelse, selvom du ikke har modtaget varene fra os endnu.

Vi sender disse mails ud pr. automatik, og vores system tager desværre ikke forbehold for fejl eller forsinkelser i ordre. Dette er ganske beklageligt, men vi håber du bliver glad for dit køb.

Mvh Nelsongarden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg tilmeldte mig to dage før

Jeg tilmeldte mig to dage før, for at være sikker på at få 10%. Det får jeg først næste gang, jeg handler. "Der er sket en fejl". Men det kan vi ikke gøre noget ved!

21 de mayo de 2023

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse, selvom det er beklageligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med tilmeldningen af nyhedsbrevet.

Du må rigtig gerne kontakte vores kundeservice, så vi kan se ind i at få løst dette hurtigst muligt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leveringen er under al kritik.

Leveringen er under al kritik.
Alt for lang levering, planterne er tørret ind inden de ankommer. Nå har kun ventet 1 uge 🤬

14 de mayo de 2023

Hej Jette,

Jeg er bange for, at der måske er sket en misforståelse.

Du har bestilt blomsterfrø til fire forskellige planter - ikke levende planter. Derfor skal de heller ikke vandes og vil ikke tørre ud under leveringen 😊

Da du har bestilt blomsterfrø, vil leveringen ske med brev inden for 10 dage. Det har også stået i kurven, da du har bestilt på hjemmesiden.
Vi forventer, at du modtager dine blomsterfrø inden ugen er omme.

Skulle du have flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte kundeservice, som glædeligt vil hjælpe med afklaring.

Tilfreds

Fik mine pakker med blomsterfrø som bestilt og inde for fin tid.

7 de mayo de 2023

Hej Sigrid,

Dejligt at dine skønne blomsterfrø kom til tiden 🌻
Vi håber, at de vil pynte ekstra meget i blomsterbedet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En pose frø ankom til min postkasse…

En pose frø ankom til min postkasse efter præcis en uge. Det er jeg godt tilfreds med. Og forsendelsen var virkelig billig.
Jeg køber gerne frø hos jer igen, da det ikke kan blive nemmere.
Vh
Marie

14 de mayo de 2023

Hej Marie,

Den største tak skal der lyde for din flotte anmeldelse 🌱

Dejligt at alt fra forsendelse og frø er som det skal være. Vi glæder os til at se dig igen.

Hurtigt levering

1 de mayo de 2023

Hej Ulrich,

Vi er glade for, at dine have-sager kom hurtigt frem 😊 Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Hej Hanne,

Vi er frygtelig kede af, at du ikke har modtaget din pakke.

Jeg kan desværre ikke finde flere detaljer på os i vores system. Vil du ikke være sød at kontakte vores kundeservice på kundeservice@nelsongarden.dk eller 89872309? Så sørger vi for at få kigget på din sag med det samme.

Vi ser frem til at høre fra dig 🌱

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hej Mona,

Tak for din anmeldelse 🌱

Vi undskylder, at dine frø har været lidt længere tid undervejs. Håber du får nogle skønne planter ud af dem.

Dejlige handsker

Jeg har tidligere købt Nelsons kraftige havehandsker. Jeg bruger dem når jeg tænder op i min brændeovn for ikke at brænde fingrene. Kunne se på nettet at Nelson havde nogen der lignede. Er lige så gode. Kan anbefales.

24 de abril de 2023

Hej Birgit,

Tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at vores handsker kan bruges på mange forskellige måder 😊

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering. Havde lige det jeg manglede.

23 de abril de 2023

Hej Jens,

Det kunne jo ikke være bedre 🌱
Håber du bliver glad for din ordren.

Super

Rigtig god oplevelse

10 de abril de 2023

Hej AnneHanne,

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse.

God hjemmeside

God hjemmeside , hurtig levering.
Spændt på følge mine frø 🙏

10 de abril de 2023

Hej Karen,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi ønsker dig held og lykke med frøene 🌱

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Forsendelsestidspunktet var lang

Forsendelsestidspunktet var lang. Påske skal selvfølgelig tages i betragtning.

2 de abril de 2023

Hej Dorte,

Ja, der var desværre ikke levering henover påsken. Dog fik vi stadig afsendt ordrer, så de blev leveret inden for de forventede 3-5 hverdage.
Vi håber, at du bliver rigtig glad for alle dine skønne nye frø.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og præcis levering.

Hurtig og præcis levering.
Regnmåler god som forventet.

4 de abril de 2023

Hej Birgit,

Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at lave. Vi håber, at du bliver glad for regnmåleren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Glad for jeg fandt jeg på nettet

Glad for jeg fandt jeg på nettet. Alt er i orden, frø er sået så nu er jeg spændt på udseende.

4 de abril de 2023

Hej Solveig,

Tak for din flotte anmeldelse.

Skønt at frøene allerede er kommet i jorden. Vi håber, at du bliver glad for resultatet.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi må anbefale at i holder op med at…

Vi må anbefale at i holder op med at bruge Bring, til levering, til levering af vores ordre De har så dårlig service, som er helt utilfredsstillende for os som kunde.

2 de abril de 2023

Hej Sofort,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det er beklageligt at høre, at du har haft problemer med leveringen af din ordre, og at du ikke er tilfreds med Bring som vores leveringspartner.

Vi forstår, at en dårlig leveringsoplevelse kan være frustrerende for din købsoplevelse. Vi vil gøre hvad vi kan for at forbedre vores service og sikre, at sådanne problemer ikke sker igen.

Fint

Fint tilfreds

27 de marzo de 2023

Hej Johanne,

Tak for din anmeldelse, selvom det er beklageligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores service.

Hvis du endnu ikke har modtaget din ordre, vil vi bede dig om at kontakte vores kundeservice med dine oplysninger og ordrenummer, så vi kan undersøge sagen og finde ud af, hvad der er sket. Vi forstår, at det er frustrerende at modtage en påmindelse om at bedømme et køb, man slet ikke har modtaget.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blev ikke som skrevet til min adresse…

Blev ikke som skrevet til min adresse måtte betale taxi blev nogle dyre plantefrø

29 de marzo de 2023

Hej Per,

Tak for din anmeldelse, selvom det er beklageligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med leveringen af din ordre.

Det er vigtigt for os at understrege, at vores kunder normalt ikke betaler for leveringsfejl, og det inkluderer omkostningerne ved at tage en taxa til at afhente pakken.

Vi vil bede dig om at kontakte vores kundeservice med dine oplysninger og ordrenummer, så vi kan undersøge problemet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik alt jeg bestilte og hurtigt leveret…

Fik alt jeg bestilte og hurtigt leveret 🌟

26 de marzo de 2023

Hej Trine,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores produkter og at leveringen var som forventet 🌱

Mvh NelsonGarden

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.