Spirekassen Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt udvalg af både frø og tilbehør - og meget hurtig levering. Det har været en helt igennem god oplevelse endnu engang at handle hos Spirekassen:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fine varer og hurtig handel. Godt udvalg af relevant læsestof. Og glæder mig helt vild til at så den lille vedlagte gave næste år. Tak ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig leveringstid og smukt pakket ind samt extra gave. Har ikke sået frøene endnu, men ser ud til at være mange frø i poserne og fin beskrivelse på bagsiden. Er sikker på det nok skal blive ti... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

182 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Dejligt udvalg af frø

17 de julio de 2026

Respuesta de Spirekassen

Kære Pi, hvor lyder det godt! TAK fordi du gav dig tid til at skrive her på trustpilot. Hilsen Christine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fine varer og hurtig handel

18 de julio de 2026

Kære Pernille, TAK for din fine anmeldelse. Hilsen Christine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, smukt indpakket og en lille gave med frø

6 de julio de 2026

Kære Heidi, TAK fordi du gav dig tid til at anmelde os💚Hilsen Christine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spire dygtige frø og en smuk…

Spire dygtige frø og en smuk indpakning. En overraskelse medfølger. Bliver glad af at handle hos Spirekassen.

24 de junio de 2026

Respuesta de Spirekassen

Kære Annette, TAK vi er meget glade for at du har så god en erfaring og deler den med os! Hilsen Christine🌱

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god vejledning og fra dag til…

Rigtig god vejledning og fra dag til dag levering.
Jeg ringe for at få noget vejledning, inden for nytte dyr. Dette fik jeg samt at hun rigtig sød og venlig.
Min levering kom dagen efter min bestilling.
Så jeg har kun mine allerbedste anbefalinger

19 de junio de 2026

Respuesta de Spirekassen

Anne Mette TAK!!! Vi gør virkelig også meget for at hjælpe vores kunder mest muligt. Godt du har bemærket det. 🌱Hilsen Christine

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition
Glæder mig vildt til at se det gro op
Mvh
Lars Hobel

16 de junio de 2026

Respuesta de Spirekassen

Hej Lars. Du må have en rigtig god fornøjelse! TAK for din anmeldelse🌱Hilsen Christine

Lækkert og luksuriøst

Meget hurtig levering, lækker indpakning og gratis gave. Jeg er meget tilfreds 👍😍

14 de junio de 2026

Kære Anne, GODT du har haft en god oplevelse! Hilsen Christine

Yderst tilfreds med købet

Skønt sted at handle - kæmpe stort sortiment og gode kvalitetsfrø, sætteløg og andre fristelser. Jeg er MEGET tilfreds med Spirekassen. Og tak for den fine indpakning og lille gave, som fulgte med 🙏🏻🍀 Leveringen gik i øvrigt helt ‘efter bogen’ 👍
Mvh Louise

19 de mayo de 2026

Respuesta de Spirekassen

Kære Louise, MANGE TAK for at du giver dig tid til at anmelde os! Vi gør vores bedste, hver gang og det er skønt at du har bemærket det! Hilsen Christine💚

Hurtig levering.
Og i en emballage der fortæller en historie om en virksomhed, der virkelig gerne vil gøre det rigtige og gør sig umage.

10 de junio de 2026

Åhhh Dennis, TAK for at du har bemærket NETOP det! Hilsen Christine🌱

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode tilbud på frø midt på sæsonen

Gode tilbud på frø midt på sæsonen. Bestilte sommer hvidløg på tilbud - der stod at der var 1 helt hvidløg pr pose, da jeg modtog ordren var der 3 hele hvidløg i hver pose 🤩 meget tilfreds.

2 de junio de 2026

Respuesta de Spirekassen

Hej Annika, JA vi forkæler lidt ekstra her sidst på forårssæsonen. TAK for din anmeldelse💚 Hilsen Christine

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Altid hyggeligt at få post fra…

Altid hyggeligt at få post fra Spirekassen. Fin leveringstid og smukt pakket ind. Har været godt tilfreds.

6 de junio de 2026

Kære Pia, hvor er det godt at hører, TAK🌱Hilsen Christine

Venlig, hurtig, præcis

Venlig, hurtig og præcis levering af rigtigt produkt

4 de junio de 2026

Respuesta de Spirekassen

Kære Jan, det er jo lige sådan det skal være! TAK for din anmeldelse🌱Hilsen Christine

Spændende udvalg.

Fin beskrivelse ved hver pose frø.
Mange spændende og anderledes grøntsager. God ide med de QR koder, der er på posen med hvidløg, så man kan få dyrkningshjælp.
Pakket fint ind!

1 de junio de 2026

Respuesta de Spirekassen

Kære Charlotte, Mange tak! Det betyder meget for vores lille virksomhed. Hilsen Christine

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.