Dejligt udvalg af både frø og tilbehør - og meget hurtig levering. Det har været en helt igennem god oplevelse endnu engang at handle hos Spirekassen:)
La empresa ha respondido
Super fine varer og hurtig handel. Godt udvalg af relevant læsestof. Og glæder mig helt vild til at så den lille vedlagte gave næste år. Tak ☺️
La empresa ha respondido
Meget hurtig leveringstid og smukt pakket ind samt extra gave. Har ikke sået frøene endnu, men ser ud til at være mange frø i poserne og fin beskrivelse på bagsiden. Er sikker på det nok skal blive ti... Ver más
Orupgade 29, 4640, Faxe, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Spirekassen
Hurtig levering, smukt indpakket og en lille gave med frø

Respuesta de Spirekassen
Levering til tiden, omhyggelig instruktion ved hjælp af QR kode og en lille gave i form af en pose frø og en lille lup
Spire dygtige frø og en smuk indpakning. En overraskelse medfølger. Bliver glad af at handle hos Spirekassen.

Respuesta de Spirekassen
Rigtig god vejledning og fra dag til dag levering.
Jeg ringe for at få noget vejledning, inden for nytte dyr. Dette fik jeg samt at hun rigtig sød og venlig.
Min levering kom dagen efter min bestilling.
Så jeg har kun mine allerbedste anbefalinger

Super hurtig ekspedition
Glæder mig vildt til at se det gro op
Mvh
Lars Hobel

Respuesta de Spirekassen
Meget hurtig levering, lækker indpakning og gratis gave. Jeg er meget tilfreds 👍😍

Respuesta de Spirekassen
Altid et dejligt sted at købe frø. De er spiseklar, og smukt pakket ind 💜

Respuesta de Spirekassen
Skønt sted at handle - kæmpe stort sortiment og gode kvalitetsfrø, sætteløg og andre fristelser. Jeg er MEGET tilfreds med Spirekassen. Og tak for den fine indpakning og lille gave, som fulgte med 🙏🏻🍀 Leveringen gik i øvrigt helt ‘efter bogen’ 👍
Mvh Louise

Hurtig levering.
Og i en emballage der fortæller en historie om en virksomhed, der virkelig gerne vil gøre det rigtige og gør sig umage.

Respuesta de Spirekassen
Gode tilbud på frø midt på sæsonen. Bestilte sommer hvidløg på tilbud - der stod at der var 1 helt hvidløg pr pose, da jeg modtog ordren var der 3 hele hvidløg i hver pose 🤩 meget tilfreds.

Respuesta de Spirekassen
En rigtig god oplevelse . Handler gerne her igen :)

Respuesta de Spirekassen
Altid hyggeligt at få post fra Spirekassen. Fin leveringstid og smukt pakket ind. Har været godt tilfreds.

Respuesta de Spirekassen
Venlig, hurtig og præcis levering af rigtigt produkt

Respuesta de Spirekassen
Fin beskrivelse ved hver pose frø.
Mange spændende og anderledes grøntsager. God ide med de QR koder, der er på posen med hvidløg, så man kan få dyrkningshjælp.
Pakket fint ind!

Respuesta de Spirekassen
Más información sobre otros tipos de reseñas.