Shoppster Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

2,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uzasna dostava, proizvod se ne poklapa sa slikom na sajtu. Napisem im dostava bilo koji dan SEM srede, i oni dostave pogodite kad? U sredu :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Neoucups magneter et hit hos hele familien .Uendelig mange timers leg og koncentration Det skabte dyb tavshed og koncentration hos store og små .Det kunne høres hvis en magnet landede på gulvet. Meg... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte i julegave Neocubes til min søn som desværre var for små og vi skrev derfor til Shoppster, at vi ønskede at returneret varen. Skrev både på mail og på deres kontaktformular på hjemmesiden men... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fint produkt (dog utrolig lille), men elendig kundeservice. Ved bestilling lavede jeg fejl i leveringsadresse, men jævnfør shoppsters vejledning kan man svare på mail fra dem, eller skrive til kundese... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies
  2. Juguetería

Escrito por la empresa

Shoppster.dk er en dansk online virksomhed der forhandler forskellige typer legetøj og gadgets. Vi stræber efter at blive Danmarks største forhandler, samt altid at have de skarpester priser og varer i top kvalitet. Hos Shoppster.dk, stræber vi altid efter at holde en god dialog med kunden omkring vores sortiment og opbygning af webshoppen. Med hurtig kundeservice og over 10.000 tilfredse kunder har vi en god fornemmelse af, at vi har gjort noget rigtigt.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God service!

Desværre mistede de første magneter farverne. Men Neocubeshop tilbød straks at sende nogle nye i bedre kvalitet!

8 de septiembre de 2020

God hjemmeside

Min ordre kom hurtigt og alt var som det skulle være. Super sjovt og godt produkt :)

7 de mayo de 2020

Hej Christian,

Det er dejligt at høre alt er gået som det skulle. Godt at høre du er glad for dine nye Neo Cubes! :)

Bedste Hilsner
Magnus, NeoCubeShop

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og god levering

Super hurtig og god levering, ungerne blev helt vilde med det nye legetøj 👍 vil helt sikkert anbefale til andre

2 de mayo de 2020

Hej Vini,

Mange tak for den fine anmeldelse, dejligt at høre at du/i er tilfredse og at alt gik som det skulle. Vi bestræber os altid på at levere dag til dag samt håber vores kunder får en god oplevelse med vores produkter - Så det er dejligt, at høre i er glade for jeres nye Neo Cubes :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen kom frem i løbet af kort tid og…

Varen kom frem i løbet af kort tid og var præcis som forventet 😃

24 de abril de 2020

Hej Katrine

Tak for de 5 stjerner, dejligt at høre at du er tilfreds og at alt gik som det skulle.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var meget hurtig delivery da jeg…

Det var meget hurtig delivery da jeg fik det dagen efter jeg havde bestilt

18 de abril de 2020

Hej Horst

Tusinde for de 5 stjerner, vi bestræber os altid på at få vores pakker sendt ud til kunden hurtigst muligt, så dejligt at høre at du er tilfreds og alt gik som det skulle.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.