Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god service, dog var levering lidt længere end forventet. Det skal siges at det var nogle populære sko jeg bestilte - derfor den lidt længere leveringstid. Mangler dog et telefonnummer til firm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste oplevelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg bestilte i torsdags nogle Nike Jordans, som kom allerede fredag. Jeg oplevede at den model jeg købte vare dyrere på andre webshops - så det mega fedt at skoen var så... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Tienda de ropa de calle

Escrito por la empresa

Vi har et stort udvalg af eftertragtede og eksklusive sneakers som ellers er udsolgt på verdensplan. Du kan forvente hurtig levering, konkurrencedygtige priser og en service i top! ✓

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God og rettidig kommunikation

God og rettidig kommunikation. Jeg havde en række spørgsmål, som de var yderst behjælpelige med at svare fyldestgørende på.

Fuldstændig styr på levering og dertilhørende adviseringer.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber hos Nextpair.

10 de mayo de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mine sneaks blev afsendt efter 10…

Mine sneaks blev afsendt efter 10 hverdage som lovet, og de nåede hurtigt frem med GLS dagen efter. Det eneste der kunne blive bedre ville være en update undervejs - 10 hverdage er nemlig længe at vente, men de svarer hurtigt på mail, hvilket er super!

22 de abril de 2021
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Alt for lang leveringstid

Alt for lang leveringstid
Fik et svar på “vi kan se du fik dine sko efter 2 dage” dette passer ikke, jeg bestilte dem onsdag og modtog dem først mandag

22 de abril de 2021
Logotipo de Nextpair

Respuesta de Nextpair

Hej Andreas,

Jeg kan se at dine Jordans ankom 2 dage efter du bestilte dem. Det undrer mig at du mener at det er en lang leveringstid. Hvis jeg kan hjælpe dig eller gøre noget for at gøre din købsoplevelse bedre kan du kontakte os her: https://www.nextpair.dk/pages/kontakt-os

Vi håber at du alligevel blev glad for dine nye sneakers!
Mvh. Oliver fra Nextpair :)

Hurtig og enkelt

Hurtig og enkelt. Dejligt at der er en hurtig response når man skriver en mail til dem, men lidt irreterende at man selv står for omkostningerne ved retunering.

12 de abril de 2021

Kan klart anbefale Nextpair

Kan klart anbefale Nextpair, kundeservicen er helt i top og de svare så hurtigt på Instagram, hvis du har spørgsmål og er altid klar til at hjælpe. Fik selv bestilt et par sko i en forkert størrelse, Nextpair var hurtige og super søde til at hjælpe og guide mig igennem det hele med retur, køb af et nyt par og svare på alle andre spørgsmål jeg havde.
Der går kort tid, før du har svaret på dit spørgsmål.
10 stjerner herfra, fuldstændig sindsyg god kundeservice.

24 de marzo de 2021
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.