Consulta las opiniones de los clientes
Bedste oplevelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg bestilte i torsdags nogle Nike Jordans, som kom allerede fredag. Jeg oplevede at den model jeg købte vare dyrere på andre webshops - så det mega fedt at skoen var så... Ver más
Kan klart anbefale Nextpair, kundeservicen er helt i top og de svare så hurtigt på Instagram, hvis du har spørgsmål og er altid klar til at hjælpe. Fik selv bestilt et par sko i en forkert størrelse... Ver más
Mine sneaks blev afsendt efter 10 hverdage som lovet, og de nåede hurtigt frem med GLS dagen efter. Det eneste der kunne blive bedre ville være en update undervejs - 10 hverdage er nemlig længe at ven... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi har et stort udvalg af eftertragtede og eksklusive sneakers som ellers er udsolgt på verdensplan. Du kan forvente hurtig levering, konkurrencedygtige priser og en service i top! ✓
Información de contacto
Olesvej, 2950, Vedbæk, Dinamarca
- 47832085
- nextpair.contact@gmail.com
- nextpair.dk
Fra en tilfreds køber!
Fra en tilfreds køber!
God oplevelse på Nextpair! De har et stort udvalg og lige den sneaker jeg kiggede efter til en skarp pris ifht konkurrenter. Sikker service og levering også:)
Perfekte kvalitet sko
Perfekte kvalitet sko! Tog dog længere tid om st komme frem, bliver dog pointerer på hjemmeside da de var en bestillingsvarer.
Super service og perfekte i størrelsen
Super service og perfekte i størrelsen! Det er uden tvivl de lækreste sneakers
Rigtig god service
Rigtig god service, dog var levering lidt længere end forventet. Det skal siges at det var nogle populære sko jeg bestilte - derfor den lidt længere leveringstid. Mangler dog et telefonnummer til firmaet på hjemmesiden, men fandt det via Google. Kan anbefale, at bestille fra Nextpair.
Fin service og hurtig levering
Hurtigt svar og god service
Hurtigt svar og god service. Kan klart anbefales!
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering! Intet at sætte en finger på :-)
god service og overholder aftaler
jordan 1 mid racer blue konge hjemme side😍
jeg fik nogen jordan 1 mids racerblue idag og de er de fedeste jeg gir den her hjemme side 4,5 fordi det tog lidt tid at komme med skoene men de super fede og passer perfekt😍😍
Super søde til og give en fantastisk…
Super søde til og give en fantastisk service og er super søde og snakke. Fantastiske sko skal helt klart købe derfra igen
Mega god Service
Mega god Service
Svar rigtigt hurtigt og virkelig kvalitet
Service og forsendelse helt i TOP.
Service og forsendelse helt i TOP.
Desværre forhandles ikke alle skonumre.
Gode priser samt rigtig hurtig…
Gode priser samt rigtig hurtig levering. Meget tilfreds :)
Virkelig professionel og rar at være i…
Virkelig professionel og rar at være i kontakt med👍
Dårlig service ved ombytning!
Dårlig service ved ombytning!
Min datter fik et par Jordans i julegave, desværre var de for små. Jeg returnerer skoene og får desuden besked på at jeg skal bestille et par nye på hjemmesiden. Her er skoene imellem tiden blevet 400 kr dyrere🤷♀️
Så medmindre du er helt sikker på størrelsen, så køb dine sko et andet sted!!

Respuesta de Nextpair
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.