Nielsen Online (lukket) Opiniones 75

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte varer for Ca. 3.500 kr 11/6. Fik kun Ca. Halvdelen leveret 22/6. Har ringet over 100 gange på +49 461 500 332 82. Optaget hele tiden, når man kommer igennem lægges på. Har sendt email 2 gang... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Even though it says closed they are apparently still in business. Now in bad company with netpris.dk and brandhouse. 0 stars is unfortunately not an option!!! We ordered goods from netpris.dk on... Ver más

Información sobre la empresa

1. Almacén de cerveza

Escrito por la empresa

Nielsen Online er lukket.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dårlig kundeservice

Jeg var nede og handle og så på et skilt at prisen var det og da jeg kommer hjem og ser på bonen, har de trukket højere beløb. Jeg har forsøgt at komme i kontakt per telefon ikke muligt. Dernæst email men det tog over en måned efter jeg sendte flere emails. Samt de har ikke vendt retur endnu med et ordentlig konklusion. Det er virkelig dårlig kundeservice.

8 de noviembre de 2025

Jeg bestilte varer på Nettet

Jeg bestilte varer på Nettet - mandag d.13.maj 2024 - til afhentning tirsdag formiddag d. 14.maj.
De bestilte varer (for ca 2.500,-kr) stod afhentningsklare på en indkøbsvogn ved min ankomst.
Jeg gik en “kikkerunde” i butikken…..hvilken positiv oplevelse…..orden, meget overskuelig prissætninger på alle varer.
Det er mit indtryk, at NIELSEN’s varer er konkurrencedygtige …..(enkelte MEGET konkurrencedygtige).
NIELSEN er en meget værdig konkurrent, til Grænseområdets øvrige “dansker-leverandører” - (ingen nævnt….ingen glemt)🤓👍

14 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Even though it says closed they are…

0 stars is unfortunately not an option!!!
We ordered goods from netpris.dk on 1 February. A whole pallet. 660kg. Also Shippii/Bring DKK 1200!! As well as approximately DKK 6,000 for the net price.
According to netpris all the goods are located at your address Ehlerskamp 11. But you will take responsibility for the business
Please deliver order #NE1420054909 // 000004717591 NOW (!!!!!!!)

1 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sådan lurer man folk til sin forretning.

Bestiller i god tid til afhentning af 11 varegrupper via online shoppen.

1 hverdag før afhentning modtager jeg så en besked om at 5 ud af de 11 varegrupper enten ikke er på lager, eller også lagerføres de slet ikke længere. De resterende 6 grupper kan dog nu afhentes.

Det er dårlig service at foregive via online webside at varer er til salg, for herefter ikke at kunne levere næste 50% af dem. Dette er ikke tilfældighedernes spil når så mange varegrupper “pludselig” ikke kan leveres.

Tror at vi finder et andet sted at handle fremover.

4 de agosto de 2023

Sælger for gammel rødvin

Købte i juni 2021 udrikkelig hvidvin i BIB, som jeg fik byttet uden problemer. Den 18.2.2022 købet jeg 3 BIB rødhvid Chenet Cabernet-Syrah, som viste sig at være aftappet den 16.12.2020, dvs for 14 måneder siden, hvilket IKKE harmonerer med, at holdbarheden af en uåbnet BIB oplyses til 12 måneder. Vinen er da også ydeligt oxideret/iltet og derfor ikke nogen nydelse af drikke. Jeg handler IKKE der længere.

25 de febrero de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ich mag das Bier hier nicht

Ich mag das Bier hier nicht, es ist ein bisschen sauer und schmeckt nicht nach Bier, nach Essig. Es ist wie ein schlechtes Bier, das dem Sonnenlicht ausgesetzt wurde. Wenn Sie ein echter Bierliebhaber sind, rate ich Ihnen, zweimal darüber nachzudenken.

29 de mayo de 2021

Hurtig levering

Hurtig levering bestilte mandag den 23/11-20 og fik alle vare idag. Blot 4 dage. Vil klar anbefale jer til andre. 1000 tak for en rigtig god oplevelse.

27 de noviembre de 2020

BEDRAGERI OG FUP

Bestilte varer for 139 EURO den 30 oktober. Har aldrig modtaget mine varer. Valgte DETRAFIK som de henviser til på Nielsen Discount hjemmeside og de er som sunket i jorden. Det er FUP og BEDRAGERI for begge firmaer. BRUG DEM ALDRIG.

13 de noviembre de 2020

mange gebyrer

fik leveret hurtigt en palle med 800 kg. 675 kr i fragt vidste jeg inden jeg købte. Først da jeg skal betale kommer gebyret på 484 kr for pakning. Derudover omregner Nielsens til Euro med højere kurs. For at jeg skal betale 2 % til nets/banken fordi det er afregnet i euro, selvom prisen på nettet er i danske kroner.

29 de octubre de 2020

Hurtig levering

Bestilte mine varer søndag modtog torsdag, modtog alle mine varer, billige priser, handler helt sikkert der igen
Hilsen en meget tilfreds kunde

2 de octubre de 2020

Hurtig og effektiv

Hurtig, effektivt og billigt. Bestilte søndag aften, modtog alle varer torsdag morgen uden problemer. Meget lille minus for at pakke mine hanutakiks under 5 kg matadormix og 14 kilo kattemad :)

1 de octubre de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super service under coronanedlukning.

Super service under coronanedlukning.
Da man ikke kunne komme over grænsen bestilte jeg online og der gik ikke mange dage før jeg havde mine varer. Og så blev de endda sat i tørvejr :-)

9 de septiembre de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.