La empresa ha respondido
Er veldig fornøyd med bruken, men batteriet tappes veldig fort, og tar lang tid å lade. Hadde jeg vært klar over dette før jeg handlet,hadde jeg nok heller valgt en som ikke er trådløs.
Escrito por la empresa
Vi i Niva er lidenskapelig opptatt av personlig utvikling og fascinert av menneskets enorme potensiale. Vi har lang erfaring med trening og livsstilsoptimalisering, og vi ønsker å hjelpe mennesker med å styrke sin fysiske og mentale helse.
Vi jobber kontinuerlig for å kunne tilby de mest innovative og beste produktene til våre kunder.
Sammen blir vi sterkere og bedre for hver dag!
Koppholen 6, 4313, Sandnes, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg fikk en stikkontakt som røk første gang jeg skulle koble den til. Meldte inn og fikk sporenstreks avtale om at den kunne returneres. Etter nærmere vurdering fra en elektriker fikset vi dette selv og byttet ledning og støpsel selv, men det skyldes mest at jeg selv gjerne ville ha litt lengre ledning. Veldig godt med en seriøs leverandør som har skjønt hva god kundeservice er, selv om vi denne gangen slapp å benytte oss av tilbudet. NIVA minipoden har fungert fint.

Respuesta de Nivashop
Dette var den perfekte julegave til faren min. Han er veldig fornøyd med kvaliteten og gevinstene han har fått ved isbading. Han føler han har mer energi, er mer kvikk og smidigere i kroppen. Har testet den selv og merket forskjell allerede ved første bad, har veldig lyst på en selv.

Respuesta de Nivashop
Niva compression boots er bare helt fantastisk. Restituer og forbedrer blodomløpet. Deilig følelse etter behandlingen. Anbefales på det sterkeste.
Rask levering, veldig fornøyd med min Niva Compression Pro! 😍

Respuesta de Nivashop
God service, ofte tilbud, raske å svare på spørsmål. Veldig fornøyd.

Respuesta de Nivashop
Bestilte en icepod og kjøpte et allværstrekk(lokk) i november 2025. Fikk ikke anledning til å sette det opp før i april 2026 og ser da at lokket mangler. Bestilte nytt lokk fra hjemmesiden og sendte mail å gav beskjed om at det manglet lokk. De svarte raskt på mail og refunderte pengene jeg hadde brukt når jeg bestilte det nye lokket. Veldig rask og god kundeservice.

Respuesta de Nivashop
Knall service over hele linja fra denne gjengen. Raske leveranser, gode priser og "above and beyond" kundeservice 👌🏼
Topp service og god behandling ved Garanti behandling fra service avdelingen Nivashop as
Produkt NIVA Ice Pod 😉👍🏻
Takk for levering av erstatnings produkt IcePod 😉👍🏻
Vh
Einar R Solberg

Respuesta de Nivashop
Had a little problem with the lid. Two hours later I had received notification from the post office that a new package was on its way.
And it wa on a sunday.

Respuesta de Nivashop
Kontaktet kundeservice for spørsmål angående ice pod . Svarer med en gang og er veldig imøtekommende . Anbefales

Respuesta de Nivashop
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.