Nivashop Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en icepod og kjøpte et allværstrekk(lokk) i november 2025. Fikk ikke anledning til å sette det opp før i april 2026 og ser da at lokket mangler. Bestilte nytt lokk fra hjemmesiden og sendte m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fikk en stikkontakt som røk første gang jeg skulle koble den til. Meldte inn og fikk sporenstreks avtale om at den kunne returneres. Etter nærmere vurdering fra en elektriker fikset vi dette selv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette var den perfekte julegave til faren min. Han er veldig fornøyd med kvaliteten og gevinstene han har fått ved isbading. Han føler han har mer energi, er mer kvikk og smidigere i kroppen. Har test... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Er veldig fornøyd med bruken, men batteriet tappes veldig fort, og tar lang tid å lade. Hadde jeg vært klar over dette før jeg handlet,hadde jeg nok heller valgt en som ikke er trådløs.

Información sobre la empresa

Sobre Nivashop

Escrito por la empresa

Vi i Niva er lidenskapelig opptatt av personlig utvikling og fascinert av menneskets enorme potensiale. Vi har lang erfaring med trening og livsstilsoptimalisering, og vi ønsker å hjelpe mennesker med å styrke sin fysiske og mentale helse.

Vi jobber kontinuerlig for å kunne tilby de mest innovative og beste produktene til våre kunder.

Sammen blir vi sterkere og bedre for hver dag!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Begrenset levetid da Icepod-en ikke…

Begrenset levetid da Icepod-en ikke tåler å stå ute på vinteren. Gikk hull mange steder da jeg byttet vann og gjorde ren gang nr 2. Skrev en anmeldelse på dette, den ble ikke lagt ut på hjemmesiden deres (vil sikkert bare ha positive anmeldelser der). Fikk ikke refundert kjøpet. Var veldig fornøyd så lenge den var i orden (i en måneds tid).

18 de diciembre de 2023

Strålende kundeservice!

Bestilte en Niva ice pod som jeg la merke til at det var et lite hull i den ene skjøten. Sendt inn en melding med bilde av problemet og fikk svar bare noen timer senere. De var velsig behjelpelige og jeg fikk tilsendt en ny Ice pod samme dag.

8 de julio de 2024

Respuesta de Nivashop

Tusen takk for din tilbakemelding! :)

Fantastisk!

Fantastisk!
Kjøpte en Icepod i desember 2023. Har brukt den mye, og har så god nytte av den! Nå har den dessverre fylt seg med vann inni veggene. Kontaktet kundeservice for å spørre om hvorfor. Planen var å kjøpe en ny og prøve å unngå at det skjer igjen. Får til svar, i tillegg til en forklaring, at de skal sende meg en ny helt kostnadsfritt. Helt fantastisk kundeservice! Nå ble jeg så glad!

2 de mayo de 2024

Respuesta de Nivashop

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! :)

Veldig fornøyd med service

Veldig fornøyd med både Ice pod og service. Ble en feil på min ice pod etter ca. 6 mnd bruk, fikk da tilsendt en ny uten diskusjoner.

21 de abril de 2024

Respuesta de Nivashop

Takk for hyggelig tilbakemelding :)

Icepod har fungert topp

Icepod har fungert topp, ingen problemer. De svarer raskt på epost og er hjelpsomme. Mistet slange til avløpet og da sendte de meg umiddelbart ny:) Anbefales!

19 de abril de 2024

Respuesta de Nivashop

Tusen takk for din tilbakemelding :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bob Bob Bob -liksom

+ Fungerer greit.
- Leveransen gikk langt over tid og måtte purre to ganger.

19 de febrero de 2024

Respuesta de Nivashop

Takk for din tilbakemelding! Vi håper du vil nyte godt av isbadet, og beklager igjen ventetiden som dessverre var utenfor vår kontroll denne gang.

Ålreit selskap

Ingenting å utsette. Ryddige nettsider. Leverte ihht avtale

28 de diciembre de 2023

Respuesta de Nivashop

Tusen takk for tilbakemelding:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topp kundeservice, men dårlig produkt

Iskulpen var helt fin å bade i, og til sitt bruk OK. Men, kvalitet er det ikke. Jeg syntes også lokket og trekket ble solgt inn som bedre produkt enn hva det viste seg å være. Man blåser opp en liten kant rundt som skal holde det flytende på toppen av vannet og hindre rusk og rask. Men regner det gir det etter og alt havner i kulpen. Trekket gir også etter ved regn. Det fulgte med noe som så ut som en pute som skulle blåses opp, men ventilen var så stor, umulig å fylle med luft. Kulpen er ikke verdt prisen, det er billig materialet, holder ikke i kuldegrader, sprekker opp i sveisen/kantene.
Men det positive er at firma responderte raskt på Mail hvor jeg sa i fra, og refunderte beløpet i sin helhet med engang. Kundeservice 👌🏽 Topp

1 de diciembre de 2023

Respuesta de Nivashop

Takk for din tilbakemelding:)

Utrolig god service!

Utrolig god service!
Rask leveranse og kjappe tilbakemeldinger pr.mail ved spørsmål ang varen.
Godt fornøyd med produktet!

5 de septiembre de 2023

Respuesta de Nivashop

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very vety long time we had to wait for…

After first time bad experience with long delivery we had to contact nivå shop again and this time our problem was solved very quickly. They were very helpful and everything vent much better then first time. As we find out our bad experience wasn't that fault!!!

30 de octubre de 2023

Respuesta de Nivashop

Hi, we have reached out to you by email to sort this issue out. We hope that you are satisified with our product and please let us know if you have any questions:)

Superfornøyd!

Superfornøyd!
Sønnen min kjøpte for restitusjon etter fotballtrening/kamp. Isbadet er ikke stort i omkrets, men funker til og med fint for de over 196 cm 👍🏽. Vi har det minste av ice podene og det er absolutt verdt pengene!

20 de agosto de 2023

Respuesta de Nivashop

Så kjekt å høre! Tusen takk for tilbakemelding:)

Good

Easy shoping

10 de agosto de 2023

Tusen takk:)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ekstremt lang leveringstid

Ekstremt lang leveringstid. 7-8 uker. Kvaliteten på isbadet er ganske simpel. Misfarging på det hvite etter en uke. Men til den prisen fungerer det helt greit. Lokket er ubrukelig hvis det regner. Vannet samler seg i lokket til det er fullt slik at det kollapser.

23 de junio de 2023

Respuesta de Nivashop

Hei, beklager igjen leveringstiden du fikk på produktet. Vi håper du får utnyttet fordelene med isbading. Gi beskjed hvis vi kan hjelpe med noe:)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.