La empresa ha respondido
Ik heb bij Grandado 2 touch lichtschakelaars besteld. Deze zijn heel snel geleverd, ondanks dat ze uit China moesten kmmen. Deze bleken echter niet te functioneren op onze aanwezige bedrading. Na cont... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had een artikel besteld wat na het ontvangen niet geschikt bleek te zijn. Ik kreeg na goed overleg met de klantenservice een kortingscode van meer als de bestelwaarde en hoeft het product niet eens... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Topprodukten voor een goede prijs
Poor service when ordering they don't show how long things will be delivered after ordering then you see that delivery time is 25 days

Respuesta de NL Grandado
Makkelijke en overzichtelijke site die tenminste de juiste producten verkoop.

ALLES SUPER SNEL GEREGELD EN AFGEROND TOP

Respuesta de NL Grandado
Na plaatsing van bestelling helaas het verkeerde product ontvangen. Geen probleem, kan gebeuren. Hiervan melding gemaakt met het verzoek en de voorkeur om het aankoopbedrag terug te storten. Keurig geholpen door Michelle. Zij heeft de ‘klacht’ snel opgepakt en per direct naar volle tevredenheid opgelost . Keurig gedaan. B. Janssen

Respuesta de NL Grandado
Alles ging mis. Bestelling accu + 2 laders. Heeft langer dan 1 maand geduurd. Ontvangen gedeeltelijke, incomplete order. Schikking voorgesteld: voucher voor bestelde waarde + 10%. Ingestemdonder protest. Ben het wachten beu.
Ik raad niemand aan te bestellen bij Grandado.
Johannes Kadirbaks- Bleiswijk

Respuesta de NL Grandado
I have not received my purchase yet. It was ordered 13th April 2026.

Respuesta de NL Grandado
Bedrijf koop erg goedkoop in het buitenland producten in bijv voor 14 euro en gaat deze verkopen voor €52.29 met een Adviesprijs vaan €71.69
Als je hier wilt bestellen kijk dan gewoon op Aliexpress direct.
#dropshippers
Oplichters !!!

Respuesta de NL Grandado
Niet geleverd. Ik heb een pakketbrievenbus daar past de bestelling van een usb stick wel in denk ik. Systeem gaf aan dat er bezorgt was, maar dat was niet zo.Dus maar klantenservice benaderd, nu moet ik het gaan ophalen bij droppunt. ligt blijkbaar al een week daar zonder tegenbericht. heb nu 1 dag om het op te halen. waardeloos.

Respuesta de NL Grandado
Ik ben over het algemeen steeds tevreden van Grandado. Deze keer was echter het geleverde stuk kapot al denk ik dat deze aan het transport gelegen is.

Respuesta de NL Grandado
Heel blij met de bestelling en een snelle levering, zeker aan te raden.

Respuesta de NL Grandado
Helaas de verkeerde kleur gekregen maar het is prima opgelost.

Respuesta de NL Grandado
Redelijke prijzen en leuke items verschillende keren een bestelling gedaan.

Respuesta de NL Grandado
Echt een fantastisch bedrijf snel en volgens afspraak geleverd

Respuesta de NL Grandado
alles goed verlopen ,en materiaal was ook van goede kwaliteit

Respuesta de NL Grandado
Ik heb deze ketting nu een tijdje en ben er echt blij mee. Hij is heel subtiel en mooi, precies wat ik zocht. Ze geven een lichte glans als je beweegt, waardoor hij net iets specialer is dan een simpele ketting.
De kwaliteit voelt goed aan, en omdat het 925 zilver is, weet je dat het langer mooi blijft.
Hij is ook lekker licht en zit comfortabel om je hals.

Respuesta de NL Grandado
They were correct and i got what i orderd the package was not late and was great
GRAN-NL-1587960

Respuesta de NL Grandado
Keurig netjes bezorgt keurig op de hoogte gehouden antwoorden snel