Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Reteslecht, ze beweren dat beschermingsstrips niet meer op bikinibroekjes zaten. De strips heb ik 100% er weer op gedaan maar plakten al niet bij binnenkomst, dus ik denk bij controle bij shein zelf... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Had acht booster display dozen besteld. Ze stuurden het op in twee pakketten kreeg 1pakket aan met vier display boxen van acryl. Helaas niet de andere vier . Bellen mailen maar helaas zei... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wegens ziekte en nationale feestdagen die er voor zorgde dat het retour punt dicht was, heb ik mijn bestelling niet op tijd kunnen retourneren. Ik heb een dokters verklaring mee geleverd. Echter wei... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelde nooit ontvangen. Zou een refund krijgen nu maanden later nog steeds geen geld terug omdat ik item moet terugsturen maar je kunt niet iets retour sturen wat je nooit ontvangen hebt. Verder d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa
  3. Zapatería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

SheIn.com is mainly design and produce fashion clothing for women all over the world for about 5 years. Shop for latest women\'s fashion dresses, tops, bottoms. High Quality with affordable prices.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Goedkoop is duurkoop

Ik had gegoogled op shein. Er stond de tekst: ”ondergoed en slaapkleding, gratis retour". Dus besteld. Maar toen ik een aantal items wilde aanmelden voor retour, bleek dit niet te kunnen. Ondergoed mag niet retour bleek in de algemene voorwaarden te staan. Het ondergoed werd niet geseald bezorgd, en mag dus volgens Europese wetgeving niet uitgesloten worden. Klantenservice bijna onvindbaar. En nu gevonden: gaan niet in op het feit dat advertentietekst misleiden is en dat gesealde producten niet mogen worden uitgesloten van retourneren. En als ik dan gaat googelen over dit bedrijf, schrik ik toch wel!

10 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

mijn 32 cm springende trillende…

mijn 32 cm springende trillende draaiende felroze 35 GihaBite DILDO met groene stippeltjes gav mijn innerlijke een electriche SHOCK plus mijn lippen liggen helemaal open en er is plaats om 2 baby's uit te persen, ik zou graaag een refunt willen ( ik wil een nieuwe want ik wil 4 baby's kunnen uitpersen)🤬😡🤬😡🤬🥰🥰🥰🥰👄👄👄👄👄🫦🫦🫦🫦🫦🫦🦠🦠🥳🥳🥳🥳😘😘😘😘🤱🤱🤱🤱

28 de febrero de 2024

Oplichters.

Altijd tevreden over shein geweest. Echter een bestelling van ruim 100 euro geplaatst, geen enkele maat klopt niet meer. En na het schandalige verhaal achter shein te hebben gelezen, ben ik geschrokken. Ik heb alles wat ik besteld heb retour verzonden

Echter 1 blouse kon niet retour vanwege de uitverkoop. Dit is niet vooraf vermeld. Dus betaal ik 15 euro voor niks. Nooit bestel ik hier weer.

2 de febrero de 2024

Misleidend

Misleidend
Wat een misleidende tekst dat je iets lamswol noemt in de titel van een product, dat van 100% polyester is gemaakt!!

15 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakket was op tijd aangekomen

Pakket was op tijd aangekomen.
Maar er ontbraken artikelen in, netjes foto gemaakt van het pakket. Krijg ik doodleuk reactie dat zij geen ontbrekende items zien. Nee logisch als ik die dus mis.
Aan geld restitutie doen ze ook niet, dus nooit meer Shein

7 de diciembre de 2023

Pakket niet aangekomen

Volgens Shein is mijn pakket afgeleverd maar ik heb niets ontvangen. Ik krijg steeds een standaardmail en wordt niet verder geholpen. Dit is de eerste en laatste keer dat ik hier bestel

12 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

LA MERCE ORDINATA E' SCOMPARSA HO…

LA MERCE ORDINATA E' SCOMPARSA HO CHIAMATO IL CORRIERE TYP CHE AFFERMA NONOSTANTE SIA STATO SEMPRE PRESENTE CHE NON HA POTUTO CONSEGNARLA CAUSA TENTATIVO FALLITO. AFFIDARSI A SIMILE CORRIERE E' DA INCOMPETENTI. NON ORDINERO' PIU' DA SHEIN.

9 de diciembre de 2023

Niet ontvangen pakket

Ik had een pakketje besteld en nu staat er dat ik hem ontvangen heb, maar ik heb niks gekregen en dat die om 23u ‘s avonds is aangekomen. Heb contact genomen met Shein maar krijg geen reactie.

Ondertussen netjes mijn geld teruggekregen.

4 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn eerste bestelling bij Shein

Mijn eerste bestelling bij Shein.
Bestelling 8 dagen later geleverd door GLS.
Dan de grote verassing alles past, is precies zoals op de foto en de kwaliteit is veel beter dan verwacht. Er komt dus zeker een volgende bestelling.

4 de diciembre de 2023

Do not order from them

Do not order from them, their products are incredibly bad, quality is the worst! Ordered party decorations and something was wrong with every single item, balloons were all pierced! Do not buy from them!

22 de noviembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik mis de ballonnen in mijn pakket

Ik mis de ballonnen in mijn pakket. Via Shein zeggen ze dat ze wel zijn geleverd en nu moet ik ervoor betalen. Ik krijg geen contact met Shein zelf, dus balen!

10 de noviembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nooit problemen met levering of…

Nooit problemen met levering of retourzending gehad. Ik betaal via Klarna. 1x Is er een pakket niet geleverd terwijl dat wel de status was maar na contact met Shein is dat opgelost en hoefde ik alsnog niet te betalen. Ook bij retour krijg ik altijd mijn geld correct terug. Allemaal prima dus, waarom dan maar 4 sterren? Het blijft Chinees natuurlijk, soms is het goede kwaliteit en soms absoluut niet. Maar ik bestel er graag.

9 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alleen maar positief

Ik bestel nu al meerdere jaren bij Shein, betaling via Klarna. Ik heb nog nooit een probleem gehad. Diverse malen artikelen retour gestuurd zonder problemen. Vandaag beschadigde artikelen ontvangen, ik heb een ticket met omschrijving én foto's gestuurd, twee uur later ontving ik een mail van costumer service en het is opgelost.

4 de noviembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.