Het voer voor onze hond werd snel verstuurd. Helaas bezorgen post nl het niet bij ons thuis, terwijl wij gewoon thuis waren . waardoor wij het aan de andere kant van de stad moesten gaan afhalen... Ver más
La empresa ha respondido
Speciaal voer voor onze kater met chronische darmpoblematiek moeten bestellen op aanraden van de dierenarts. Top voer waar onze kater die ook nog geen makkelijke eter is en zeer selectief is nog ste... Ver más
La empresa ha respondido
Alles klopte, de bestelling, de snelle bezorging en de aflevering. En voor mij het meest belangrijke onze hond en kat vinden het heerlijk!!
La empresa ha respondido
Overzichtelijke duidelijke site met goede filters. Snel gevonden wat ik zocht. Makkelijk afrekenen en snel geleverd, zelfs in deze drukke decembermaand. Top! En het voer natuurlijk ook, onze honden do... Ver más
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Besteld en 2 dagen later in huis
Makkelijke website

Respuesta de Nl Virbac
Heel makkelijk bestellen, snel in huis. Alles voldoen aan de verwachtingen.

Respuesta de Nl Virbac
Netjes thuis bezorgd, en goed en netjes aan de telefoon
Groet Alette van de krol

Respuesta de Nl Virbac
Prima service, ik was op de bestelling mijn huisnummer vergeten , na wat mailcontact is mijn bestelde pakket keurig nageleverd door een medewerker van het bedrijf, heel netjes.

Respuesta de Nl Virbac
Na een klein dingetje op de website
Telefonisch snel en netjes geholpen

Respuesta de Nl Virbac
Met de link naar de webshop was de bestelling eenvoudig geplaatst en binnen 2 dagen werd de bestelling via PostNL bij mij thuis geleverd.

Respuesta de Nl Virbac
Ik had voeding nodig op advies van de dierenarts. De voeding die ik nodig had was makkelijk te vinden. Besteld en werd snel geleverd. Dank je wel Virbac
Dit is de beste webshop die ik ooit heb gezien. Alles werkt snel, duidelijk en soepel. Echt een top ervaring!