Zeer goed geholpen met mijn vragen waar zelfs Google het antwoord niet op wist! Perfect meegedacht en een maatwerk oplossing gevonden. Ik zou iedereen NL Hosting aanraden.
Vriendelijk, servicegericht en zeer kundig! Heel prettig geholpen bij het verhuizen van mijn e-mail accounts en domeinen naar NL Hosting.
Ik werd niet geïnformeerd over de migratie van de web-/domeinservers waardoor mijn websites er 2 dagen uit hebben gelegen en mijn mailbox niet goed functioneerde. Erg vervelend als je als bedrijf er w... Ver más
Gisteren ehbohilversum.nl verhuisd naar een medium abonnement van NL-hosting. Na de bestelling en betaling was vrijwel direct de webruimte aanwezig. Na restore van de website (even de host file in... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Meteen online met je domein? Kies dan voor webhosting van NL Hosting! Onze webhostingpakketten zijn perfect afgestemd op jouw wensen. Veilig, snel online en gemakkelijk te beheren.
De Deimten 11, 9747AV , Groningen, Holanda
- 050-5714242
- info@nlhosting.nl
- nlhosting.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Hele fijne helpdesk met deskundig en…
Hele fijne helpdesk met deskundig en toegankelijk advies
Heel duidelijk en vriendelijk
geen problemen ondervonden...
geen problemen ondervonden bij het bestellen en betalen van een domein naam.
Eenvoudig zelf te regelen.
Zeer tevreden
Zeer goed geholpen met de overstap van mijn domein en emailadressen. Dik tevreden. Vanaf de aanvraag naar de overstap binnen een aantal dagen correct geregeld. Snelle helpdesk en vakkundig advies. Van mij een dikke 10!
Uitstekende service
Zeer gebruiksvriendelijk
Goede interface
Duidelijke uitleg
Uitstekende prijs/kwaliteitsverboufing
Probleem oplossen zonder gezeur
Wij kregen een ontzettende goede uitleg…
Wij kregen een ontzettende goede uitleg en als je een mail stuurde of een telefoontje pleegde kregen wij direct antwoord en werden zeer goed geholpen 1 van onze website,s is al online de 2de wordt aan gewerkt
Heel eenvoudig en snel.
snel en duidelijk
Snelle en duidelijke registratie
Snelle en duidelijke registratie
Gewoon goed geregeld
Prima service en snel en duidelijk
Prima service en snel en duidelijk. Een kritiek puntje bij verhuizing domeinnaam is direct opgepakt.
Super goede service
Super goede service! Al mijn vragen worden goed beantwoord en ze denken echt met je mee. Top!
Na crash door update direct mijn oude website terug
Bij een update kreeg ik de melding "Theme Stylesheet not found" en de website lag eruit. NL Hosting gemaild over mijn probleem en binnen een dag hadden ze iets aan de website veranderd en de oude website teruggezet. Klasse!
Super geholpen
Super geholpen. alles ging zoals beloofd en alles werd geregeld. Hoefde bijna niks te doen.
Soepel veranderd van Hosting provider
Soepel veranderd van Hosting provider, alles ging in één keer goed! Prijs kwaliteit perfect, nu 13x meer schijfruimte voor de helft van het geld!
Zeer klantgericht, perfecte ondersteuning.
Een hele goede ondersteuning door NL Hosting. Mijn complimenten hoe ze hebben geholpen met diverse vraagstukken omtrent hef bouwen van een website!
Más información sobre otros tipos de reseñas.