GlobalConnect Useriøs aktør. Det er problemer med dem hvert år, når en ny 12-måneders avtale er inngått, men likevel overfaktureres det. Konsulentene du er i dialog med har ulik innstilling og går... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Etter et besøk på Finnskogen kro og motel . Menyen bærer preg av kortreist mat i fra fryseboksen til frityrkokeren / microovnen , potetene og grønnsakene bar preg av souvid ( lite smak og bløte i kon... Ver más
Nyttig ved at en kan lese andres anmeldelser. Lett å bruke, og stor hjelp ved planlegging av reiser. Men Tripadvisor er irriterende og dårlige hva gjelder digital markedsføring. Har du sett på et h... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
AluaSoul hotell, Sunny Beach, Bulgaria. Charter med Apollo
Vi reiste med Apollo til Sunny Beach, Bulgaria. Bodde på hotell AluaSoul med all inclusive. Reisen med Norwegian fra Bardufoss via Gardermoen til Burgas gikk greit. Transport fra flyplass til hotell foregikk med en noe skranglete minibuss med ikke brukbart setebelte i mitt sete. Hotellet AluaSoul var en skuffelse. Vi hadde bestilt Superierrom. Rommet var tydelig dårlig rengjort før ankomst. Bedre var ikke rengjøringen av rommet under oppholdet. Vi måtte flere ganger etterlyse rengjøring, skifte av håndduker og sengetøy. Badet ble ikke vasket under oppholdet. Søppelbøttene ble tidvis ikke tømt. Rengjøringspersonalet gav klart uttrykk for at de hatet jobben sin og ville gjøre minimalt - helst ikke noe. Det sto vann under flisene på badegulvet slik at det surklet når vi tråkket på dem og vann kom opp. Dette førte til veldig stygg lukt på badet. Personalet i resepsjonen viste tydelig at de mislikte at vi klaget. Apollo hadde ikke representanter på stedet. Maten på hotellet var etter hvert kjedelig og ganske smakløs. Så til det som tross alt var positivt. Hotellet lå sentralt på Sunny Beach. Fellesområder var noe bedre renholdt. Personalet i restauranten var effektive, men svært lite smilende.
Fagmøbler Harestua er helt unike når…
Fagmøbler Harestua er helt unike når det gjelder service. De leverte, monterte og tok med seg søpla tilbake. Maken finnes ikke. Og de leverer til og med til kunder i Oslo.
Is Trip Advisor engaging in censorship now???
Tried to post a review on Europcar Dublin and the system appears to have a lock out on more negative reviews! Tried to post a review a couple of days ago... still not showing there. Instead, I got a prompt to review Horse and Jockey Hotel! It almost feels creepy to know how their AI has figured out that we stayed there, especially because we booked with the hotel directly and not via Trip Advisor nor any of their 'partners.'
There are LOTS of negative reviews of Europcar Dublin, so what's the deal with just one more? Does Trip Advisor's AI now have some kind of quota to limit negative reviews?
Oppgir feil åpningstider
Oppgir feil åpningstider, og både eier og jeg som besøkende har sendt inn melding om feilen. Deretter forteller de at endringen til rett åpningstid er mot deres rettningslinjer. Useriøs aktør som ikkje burde stoles på.
GlobalConnect
GlobalConnect
Useriøs aktør.
Det er problemer med dem hvert år, når en ny 12-måneders avtale er inngått, men likevel overfaktureres det. Konsulentene du er i dialog med har ulik innstilling og går ikke i takt. Virker uprofft og tilfeldig ut ifra det som kommuniseres. Har de en strategi på å få mest mulig penger ut av kunden, på tross av inngåtte avtaler om pris? Virker sånn. Kan ikke anbefale dem så lenge de opptrer som de gjør nå. Opplæring i kundeservice burde være et must, men oppfattes som totalt fraværende. Kontaktet dem flere ganger på mail, uten respons.
Hotel rooms in general. Reviews.
Hotel rooms: The reviews are not telling me anything about what kind of room you had during your stay. Superior? Last minute? General? And for how long time did you stay. One night or four weeks? Who traveled. Group of young people? Single senior traveler? Without such information, Tripadvisor reviews are not useful to me.
Sightseeing bus in Belfast - best experience ever
Sightseeing bus in Belfast on Thursday 27th of May at about 13:15 with driver/guide DON!
This afternoon with Don will stay with me for the rest of my life... His sense of humour and the way he explained what happened during "the troubles" were fabulous, and when we stopped to look at "The Peace Wall" and he told us about certain people and gave us markers to write a message ourselves, tears found their way down my cheeks.
Go find that bus with DON - worth every penny!!
Kjøpte billetter gjennom tripadvisor…
Kjøpte billetter gjennom tripadvisor sto at men skulle få billettene 2 timer før inngang men fikk aldri mail med biletter ble strende utfor museumet uten billetter fikk billettene nor museumet var stengt.
Et unikt og morsomt museum
Et unikt og morsomt museum. 8000 grisefigurer. Norsk grisefigurmuseum, Bjoneroa
Vårt sommerhjem
Dettte har vært vår 5. Opphold på sunrise beach, kypros. Elsker plassen og personalet 😀 Hotellet har en perfekt beliggenhet i forhold til restauranter, butikker og stranda. Blir tatt godt imot av Antonio eller de yngre guttene, Maria fra resepsjonen gjør sitt beste for at du er fornøyd med oppholdet. 🥰 Justine i othello bar er bare fantastisk, ser alle, og er serviceinnstilt, blir glad i den dama ❤️ Så har vi Yannis i beachbaren, veldig dyktig, og et herlig menneske 😀 Taha som stod for utdeling av solsenger og håndklær er vi også blitt glad i 🥰 Vi trives veldig godt på dette hotellet, og denne beliggenheten 😀 Selvfølgelig trivelig å komme tilbake til et sted de nå kjenner oss, og vi vil komme tilbake igjen 😀 Anbefaler dette hotellet, god rengjøring hver dag, og et hyggelig sted å være 😀 Jorunn og Leif fra Kristiansand
Not utilised
Primipiatti Restaurang i Strømstad
Primipiatti Restaurang
Meget god mat og veldig hyggelig personale. Vi er alltid innom denne koselige restauranten for å nye et godt måltid når vi er i Strømstad. Delikat og rause porsjoner til en hyggelig pris. Anbefales!!
Anbefaler ingen å reise med tui fra…
Anbefaler ingen å reise med tui fra Tromsø til Kreta, å bo på Promios maisonettes. Det står at det skal være fin utsikt, her var ingen utsikt, alle 3 verandraer var igjenngrodd av busker. Det var ikke sol, det krydde av maur, edderkopper og andre dyr. Det var ingen det 4 ganger vi var i resepsjon. Da vi kom på morgen, fant vi ett ark, som beskrev hvor vi skulle bo og at nøkkelen sto i døra, men vi brukte ca 30 min på å finne leiligheta. Vi valgte å bytte hotell, dette måtte vi ordne selv, fikk ingen hjekp av tui.
Cafe Fuglen
Cafe Fuglen: Came here for the first time today. Little hard to find if you dont know Oslo. Best way to get here is by bus. Buss #59 Kværnerbyen and stop at Kværnerbyen bus stop place. Then you’re right outside of the cafe.
The cafe: a nice little place. The people who work there very nice and welcoming. They have a good supply of different coffe from all over the world. The cafe is nice and clean and you can sit down both outside and inside. The place here is located in the older part of Oslo, Gamlebyen means Old town Oslo. You can get here by car, bike, bus, cabel train (trikk) or just walk. If you use Google map it will help you to get here easy
En skjult perle på Riveraen
På Rivieraen er det kanskje 10.000 spisesteder, fra de rimeligste til dyreste Michelin-stjerner. Men heldigvis finnes det fantastiske restauranter, som vi lokale kjenner godt. Etter over 40 år i regionen har jeg prøvd det meste . På min topp 5 liste står en gammel restaurant i en pittoresk liten by nord for Grasse. Le Vieux Chateau i Cabris, 45 min fra Cannes. De fortjener hver enste stjerne. Tro meg
Nettbutikken har elendig kundeservice
Nettbutikken har elendig kundeservice. Holder ikke leveringsfrister selv om du betaler for express og svarer sjelden på mail. Har ikke telefon nummer som du kan ringe til. STYR UNNA!!!!
Fantastisk utrolig
Gode burgere
Cafe Kroken Grong
Fantastisk gode elgburgere. Trivelig betjening anbefales.
Herlig måltid og stemning..Burger med…
Herlig måltid og stemning..Burger med kjøtt fra lokal kjøtt produsent..Eget prod øl med herlig smak ;-)
Scandic Ørnen
Vanlegvis godt fornøgd, men denne gongen litt skuffa.
Hyggelig mottaking i resepsjon, bekrefta at vi hadde fått oppgradert rom. Noko som ikkje stemte. Var og lova oppgradering på tlf dagen før.
Ingen kaffemaskin, drikkeglas på badet eller voucher på kr 100, noko som for øvrig ligg i Level 3. Bør opplysast ved innsjekk, så ikkje gjestane føler seg vanskelege når dei nemner det ved avreise.
MEN trass i Covid-19: nydeleg frukost😊
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.