Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

GlobalConnect Useriøs aktør. Det er problemer med dem hvert år, når en ny 12-måneders avtale er inngått, men likevel overfaktureres det. Konsulentene du er i dialog med har ulik innstilling og går... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Etter et besøk på Finnskogen kro og motel . Menyen bærer preg av kortreist mat i fra fryseboksen til frityrkokeren / microovnen , potetene og grønnsakene bar preg av souvid ( lite smak og bløte i kon... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anbefaler ingen å reise med tui fra Tromsø til Kreta, å bo på Promios maisonettes. Det står at det skal være fin utsikt, her var ingen utsikt, alle 3 verandraer var igjenngrodd av busker. Det var ikk... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nyttig ved at en kan lese andres anmeldelser. Lett å bruke, og stor hjelp ved planlegging av reiser. Men Tripadvisor er irriterende og dårlige hva gjelder digital markedsføring. Har du sett på et h... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fornøyd

Siden har vært til mye hjelp, men stoler ikke på alle anmeldelsene.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En viktig del av forberedelsene

Jeg bruker alltid Tripadvisor for å lese anmeldelser når jeg skal bestille hotell. Det er også en god hjelp når jeg skal finne et spisested. Derfor deler jeg også anmeldelser på Tripadvisor fordi jeg vet at det kan være til hjelp for andre

Valorada con 2 estrellas sobre 5

You are good in navigating

You are good in navigating. You never respond to improvements like make a new standard for number of pixels in a photo. I have stopped writing for you untill I can use my phone to write, take pics and post.
Yours Brochmann

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et utmerket sted å finne reiser på.

Et utmerket sted å sjekke hva andre har å si om sine opplevelser. At det er mennesker som deler sine erfaringer. Så vi,slike som meg får et godt utgangspunt for å kunne velge et bra sted å reise til.

Tripadvisor er kjempenyttig!

Tripadvisor er kjempenyttig fordi helhetsinntrykket man får av anmeldelsene privatpersoner legger inn, gjør det lettere å vurdere om det vil falle i smak for en selv.

Nyttig verktøy på reise

Tripadvisor er for meg et nyttig verktøy når jeg skal på reise. Jeg bruker Tripadvisor i stor grad for å planlegge turene jeg skal på, være seg hotell eller severdigheter.
Fungerer også bra hvis du vil se hva som er i umiddelbar nærhet når du har litt tid å slå ihjel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et viktig verktøy for vår ferieplanlegging

Vi reiser en del i Europa hver sommer. Tripadvisor er vår beste kilde til informasjon om våre reisemål.Lett oversiktlig og bra organisert informasjon gjør det lett å finne fram til det vi trenger. At det er vanlige folk som skriver innleggene, gjør at tilliten til informasjonen blir veldig stor. Tripadvisor er et viktig verktøy for vår ferie-planlegging.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.