Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

GlobalConnect Useriøs aktør. Det er problemer med dem hvert år, når en ny 12-måneders avtale er inngått, men likevel overfaktureres det. Konsulentene du er i dialog med har ulik innstilling og går... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Etter et besøk på Finnskogen kro og motel . Menyen bærer preg av kortreist mat i fra fryseboksen til frityrkokeren / microovnen , potetene og grønnsakene bar preg av souvid ( lite smak og bløte i kon... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anbefaler ingen å reise med tui fra Tromsø til Kreta, å bo på Promios maisonettes. Det står at det skal være fin utsikt, her var ingen utsikt, alle 3 verandraer var igjenngrodd av busker. Det var ikk... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nyttig ved at en kan lese andres anmeldelser. Lett å bruke, og stor hjelp ved planlegging av reiser. Men Tripadvisor er irriterende og dårlige hva gjelder digital markedsføring. Har du sett på et h... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Genialt!

Genialt å bruke Tripadviser enten vi er utenlands eller i Norge! Veldig enkelt å finne bra og gode restauranter, hotell og også andre attraksjoner. Opplever at antall stjerner stemmer!
Tripadviser er med på å forme våre ferieopplevelser!

Reiselyst.

Har hatt mange fine og hyggelige opplevelser på mine reiser rundt om i Europa.Det er vel to jeg ikke har omtalt, og det er en reise med Voyager of the seas i Adriaterhavet som var en stor opplevelse.
Senere med Allure of the Seas i Middelhavet.Dette kan jeg anbefale på det sterkeste.Dette burde alle få anledning til en eller annen gang i livet.
Jeg har også reist rundt i hele verden,men det er en annen sak.Har besøkt alle kontinenter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trip Advisor er en viktig del av reiseplanleggingen vår

Jeg reiser mye og bruker Trip Advisor aktivt for å orientere meg om reisemål, hoteller, restauranter, severdigheter med videre. Jeg har stor nytte av dette og ikke minst i forhold til å vurdere restaurant besøk. På denne måten unngår vi å bruke verdifull ferietid på restauranter som ikke holder mål eller severdigheter som ikke er i henhold til våre ønsker. Vi reiser vel egentlig aldri lenger til nye reisemål uten å benytte Trip Advisor og anbefaler alle våre venner til å gjøre det samme.

Reiseglad 😎

Flott at reiseglade kan dele sine erfaringer og jeg finner alltid det jeg leter etter inne Tripadviser Har hatt mye glede gjennom årene på mine reiser pga at jeg har "surfet" her

Veldig bra vi har Tripadvisor

Veldig bra vi har Tripadvisor. Det er så flott at vi har denne Trustpilot, hvor vi kan rangere turer, opplevelser, barer, restauranter, flyselskaper, butikker. Så utifra dette kan det være enklere å velge det rette for en selv.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg liker å utforske de stedene jeg…

Jeg liker å utforske de stedene jeg besøker, det jeg savner med denne siden er å få redigert steder jeg har vært noen år tilbake. Men her kan en jo bare gå 12 måneder tilbake i tid. Ellers er dette topp, har besøkt over 42 land og noen hundre byer i utlandet

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En grei måte å finne gode restauranter

En grei måte å finne gode restauranter, hoteller, etc. Er mange ganger uenig i rangeringene, syns det er bedre å lese nøye hva gjestene skriver og anbefaler. Plukker alltid på forhånd ut 5-6 restauranter på nye reisemål. Tester så ut på stedet, og er de godt besøkt er de vanligvis gode.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.