GlobalConnect Useriøs aktør. Det er problemer med dem hvert år, når en ny 12-måneders avtale er inngått, men likevel overfaktureres det. Konsulentene du er i dialog med har ulik innstilling og går... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Etter et besøk på Finnskogen kro og motel . Menyen bærer preg av kortreist mat i fra fryseboksen til frityrkokeren / microovnen , potetene og grønnsakene bar preg av souvid ( lite smak og bløte i kon... Ver más
Anbefaler ingen å reise med tui fra Tromsø til Kreta, å bo på Promios maisonettes. Det står at det skal være fin utsikt, her var ingen utsikt, alle 3 verandraer var igjenngrodd av busker. Det var ikk... Ver más
Nyttig ved at en kan lese andres anmeldelser. Lett å bruke, og stor hjelp ved planlegging av reiser. Men Tripadvisor er irriterende og dårlige hva gjelder digital markedsføring. Har du sett på et h... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Veldig nyttig
Veldig nyttig ! Brukes alltid ved vurdering av hotell, stemmer veldig bra ! Fint å få andre gjesters ærlige tilbakemeldinger.
nyttig reisefølge
Benytter stort sett av TripAdvisor når jeg reiser i inn og utland. Nyttig og god til å finne aktiviteter, restauranter,hoteller i mitt aktuelle område
Nyttig på reise
TripAdvisor er veldig nyttig på ferie og noe vi bruker mye. Det som trekker ned er at appen fungerer mye bedre enn nettversjonen, så du må nesten ha den. I tillegg er ikke funksjonen for å legge til anmeldelser plassert logisk, som fører til at jeg flere ganger har gitt opp da det ikke et enkelt nok.
Utrolig bra
Utrolig bra, som ett oppslagsverk og fakta om steder rundt i verden.
Grei pekepinne
Den fungerer ganske greit, og stort sett bra veileder, synd ikke flere backpackere ikke bruker den, ofte handler det om opplevelser som kan kjøpes, ikke om andre tips. Men for all del, fin pekepinne.
Always use Tripadvisor when looking for…
Always use Tripadvisor when looking for a place to go or to spend the night. But be aware, check also other places, advisors etc before you descide where to trawel next time.
Tripadviser pleier treffe godt/ stemme…
Tripadviser pleier treffe godt/ stemme godt med egne opplevelser av hoteller, restauranter m.m.
Enkelt og greit.
Tripadvisor gjør det enkelt for meg når jeg skal ut å reise. Særlig fornøyd med bilder som gjester legger ut fra hoteller, da bilder fra hotellkjedene ikke stemmer overens med virkeligheten.
Super nettside/app!
Aldri opplevd problemer med betalinger eller andre opplevelser jeg måtte finne på nettsiden eller appen. Tripadvisor er en enestående mulighet til å finne og lese hvordan andre har opplevd alt ifra restauranter til attraksjoner og andre begivenheter verden over. Jeg bruker siden/appen hver gang jeg er ute å reiser i både det kjente og ukjente.
Helt supert , mye brukt på reise i både utland og hjemland.
Syns tripadvisor er helt supert ! Har funnet mangen bra steder og resturanter på reise og noe i hjemby takket være tripadvisor . Inspirerer til å skrive egne anmeldelser for å vise folk gode hotell , reisemål osv men også om det er noe man bør styre unna.
Bruker denne alltid på reise for…
Bruker denne alltid på reise for opplevelser, tips og restauranter
Tripadvisor er et must i reiseplanlegging
Tripadvisor er for meg det viktigste hjelpemiddelet når jeg skal ut å reise. Vurderingene blir skrevet av reell kunder og ikke betalte anmeldere. Hvis en leser flere anmeldelser gir det et godt bilde av det en ønsker å besøke. De gangene jeg ikke har brukt Tripadvisor har jeg flere ganger fått negative opplevelser.
Meget godt verktøy!
Enkel å bruke
Tripadvisor er veldig grei å bruke. Her kan en lese hva andre mener om restauranter, hoteller, severdigheter osv. Bruker Tripadvisor aktivt når jeg er på reise.
OK tjeneste
OK tjeneste. Litt for mange mail i etterkant av registrering.
Har selv hatt god nytte av Tripadvisor
Har selv hatt god nytte av Tripadvisor på mine turer i inn og utland. Har besøkt nær 30 land i Europa og vært i statene og har alltid tatt en titt på Tripadvisor for å sjekke såvel hotelle4 som spisesteder.
Nyttig reiseinformasjon
Mye nytting informasjon og gode tips for reisen. Greit å sjekke før bestilling av hotell og restaurantbesøk.
God tjeneste
Finner mange gode tips på TripAdvisor, både når det gjelder hotell, restauranter og opplevelser.
Savner muligheten til å anmelde reisebyrå/reisearrangører.
Tripadvisor har alltid hjulpet meg på…
Tripadvisor har alltid hjulpet meg på mine reiser og mine valg ute i verden. Jeg søker alltid først Tripadvisor før jeg reiser slik at jeg er forbered og vet om stedet jeg skal reise til. Det er også veldig viktig og lese om lesernes reiser og erfaringer ute i verden. Det er også gøy og fortelle om stedet man har vært på ferien enten stedet er positiv eller negativ slik at reisen/hotellet blir så bra som mulig.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.