Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag köpte nyligen pop-up tälten samt liggmadrassen med inbyggd pump. Funkade jättebra! Regnade dessutom på nattten men jag vaknade upp torr. Kan tilläggas att madrassen kändes hård. Hårdare än min... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte ett popup tält express. Men när jag sen skulle andvända det så satt inte alla pinnar fast och dragkedjan va ej brukbar. Reklamerade det fick tillbaka att jag själv skulle sätta tillbaka pinnen o... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt snabb leverans, beställde på fm fick varorna dagen efter. Köpte två ministolar o två madrasser. Har inte testa ute än men provat hemma och känns som verkligt bra kvalitet på grejerna. Stolarn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick min luftmadrass från Nödliv men den va trasig tappade luft kontakta nödliv och sån otroligt bra bemötande och fick ny madrass på 3 dagar

1. Tienda de ropa y equipos para actividades al aire libre

Escrito por la empresa

Allt För Äventyraren Utforska vårt breda utbud av högkvalitativa produkter, perfekt anpassade för den passionerade äventyraren och campingentusiasten. Allt du behöver för ditt nästa utomhusäventyr finns här!

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,5

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Toppen

Toppen. Tältet allt efter förväntningar...madrasserna sköna och både lätta att pumpa upp och släppa ur luften på.
Bra instruktioner på deras filmer på hemsidan.
Tina💫

6 de agosto de 2024

Så bra!

Lätt att hitta det jag sökte, snabb leverans, ja - jag ger tveklöst 5 stjärnor för Nödlivet!

29 de julio de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Inga instruktioner för pumpen

Beställde två gröna luftmadrasser. Ingen instruktionen hur pumpen fungerar på varken i madrassen eller i försändelsen. Fick googla i 10 minuter innan vi fick luft i madrasserna. Sköna att ligga på, även för en tyngre vuxen.

31 de julio de 2024

Tack för din feedback!

Vi beklagar att instruktionerna för pumpen inte fanns med i försändelsen. För framtida referens kan du enkelt hitta instruktionerna här:

Vi är glada att höra att madrasserna är sköna att ligga på och tack för att du valde oss!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

tält och madrasser

jag köpte "popupptältet"samt två madrasser.
börjar med det positiva. bra kvallitet på tältet ang material, lätt at sätta upp å ta ner, inte så tungt att bära . madrasserna är mycket bekväma å smidiga att bära.
till det negativa. den inbyggda pumpen i madrasserna är helt värdelös då inlopsventilen låser sig vid varje tryck. tältet saknar helt ventilation vilket gör att kondens blir ett stort problem, skulle vara bra med dubbla drag på dragkedjan så man kan ha översta delen lite öppen utan att det regnar in för bättre ventilation.

19 de julio de 2024

Hej Karl.

Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att höra att du är nöjd med tältets kvalitet och att madrasserna är bekväma och lättburna.

Vi beklagar dock att du har upplevt problem med den inbyggda pumpen i madrasserna och att ventilationen i tältet inte har uppfyllt dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att förbättra våra produkter och din feedback är oerhört värdefull för oss.

För att åtgärda problemet med madrasserna, vänligen kontakta oss på info@nodlivet.se så skickar vi nya madrasser till dig.

Team Nödlivet

Tält med fel

När jag tog upp tältet fanns en del fel. Jag reklamerade o vips var felen åtgärdade. Snabb o toppen reklamationshantering. Jag handlar gärna här ige .

27 de junio de 2024

Hej Kerstin!

Vi beklagar din upplevelse men kontakta oss på info@nodlivet.se så hjälper vi dig och skickar ut ett nytt tält till dig :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fint och enkelt tält

Fint och enkelt tält. Men båda dragkedjor till öppningarna var slarvit sydda och fastnade varje gång jag skulle öppna och stänga.

2 de julio de 2024

Hej Martina.

Vi är glada att höra att du tycker om tältets enkelhet och design. Vi beklagar dock att dragkedjorna inte har fungerat som de ska. Det är självklart inte acceptabelt och vi vill gärna rätta till detta för dig.

För att lösa problemet, vänligen kontakta oss på info@nodlivet.se så skickar vi ett nytt tält till dig.

Team Nödlivet

Perfekt

Bra service då se skickade ut nya grejer direkt och var väldigt hjälpsamma.

1 de julio de 2024

Tältet gick sönder

Tältet gick sönder, vatten läker in. Plats för 2. Tältet andas inget.

6 de julio de 2024

Hej Joakim!

// Anneli Nödlivet

Supersnabb leverans!

Supersnabb leverans av en bra produkt!
Det enda jag kan anmärka på vad det gäller tältet är att det skulle finnas nån bättre ventilation då kondens bildades på insidan när man hade dörrarna stängda.

27 de junio de 2024

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.