Jag köpte nyligen pop-up tälten samt liggmadrassen med inbyggd pump. Funkade jättebra! Regnade dessutom på nattten men jag vaknade upp torr. Kan tilläggas att madrassen kändes hård. Hårdare än min... Ver más
Köpte ett popup tält express. Men när jag sen skulle andvända det så satt inte alla pinnar fast och dragkedjan va ej brukbar. Reklamerade det fick tillbaka att jag själv skulle sätta tillbaka pinnen o... Ver más
La empresa ha respondido
Otroligt snabb leverans, beställde på fm fick varorna dagen efter. Köpte två ministolar o två madrasser. Har inte testa ute än men provat hemma och känns som verkligt bra kvalitet på grejerna. Stolarn... Ver más
Fick min luftmadrass från Nödliv men den va trasig tappade luft kontakta nödliv och sån otroligt bra bemötande och fick ny madrass på 3 dagar
Escrito por la empresa
Allt För Äventyraren Utforska vårt breda utbud av högkvalitativa produkter, perfekt anpassade för den passionerade äventyraren och campingentusiasten. Allt du behöver för ditt nästa utomhusäventyr finns här!
Strandgatan 4A, 302 45, Halmstad, Suecia
- info@nodlivet.se
- nodlivet.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Supersnabb leverans
Köpte tältmadrass och blev glatt överraskad, supersnabb leverans!
Troligen pga att de har ett lager här i Sverige och är redo att skicka omgående. Supernöjd! Jayyyy! 😃
Produkten verkar vara i toppkvalitet med nödlivets logga på. KÖNG!
Liggunderlag av klass.
Hela köpet gick mycket lätt och smidigt. Liggunderlagen var mycket sköna att ligga på. 👍
Snabb leverans av utmärkt produkt!
Mycket bra kundservice
Snabb och smidig återkoppling när min…
Snabb och smidig återkoppling när min vara jag köpte behövde bytas ut! Mvh Hanna
Snabb leverans, varorna motsvarade förväntningar, trevligt bemötande och snabb och smidig hantering av en transportskadad luftmadrass.
Väldig snabb och bra service
Jag är mycket nöjd med servicen ni har…
Jag är mycket nöjd med servicen ni har , snabb leverans och vänligt bemötande , kommer säkert att handla mer av er och berätta om er till mina bekanta , trevlig sommar ❤️
Mycket snabb leverans och perfekt tält…
Mycket snabb leverans och perfekt tält som är lätt att slå upp och funkar ruskigt bra som mc-tält.
Snabb leverans och bra kvalitet på…
Snabb leverans och bra kvalitet på luftmadrasserna
Bra radio på alla sätt
Snabb leverans och mycket bra produkter…
Snabb leverans och mycket bra produkter 😊.
Bra levereras tid och bra kvalitet på…
Bra levereras tid och bra kvalitet på sakerna som gör mig nöjd
Leveransadress
Allt levererades dock inte till den ort jag bor på. Det var ett stort minus.

Respuesta de Nödlivet Halland AB
Snabb leverans och tältet var superlätt…
Snabb leverans och tältet var superlätt att resa.
Super nöjd
Super nöjd! Otroligt snabb leveras och bra kvalitet. Skrev in när jag hade en fråga och fick även svar på kvällen. Super service! Nöjd kund <3
perfekt camping butik dem sälja unika…
perfekt camping butik dem sälja unika camping utrustning som jag älskar verkligen
Más información sobre otros tipos de reseñas.