Har voldsomt tandlæge skræk, er klar over at det er jeg ikke ene om men jeg bliver mødt med så meget forståelse og tålmodighed. Det har jeg ikke oplevet før Kan varmt anbefale
Consulta las opiniones de los clientes
Fremragende oplevelse! Jeg har været hos utallige tandlæger gennem årene, men denne gang tror jeg endelig, jeg har fundet den bedste. Jeg blev behandlet af Erika Culla, som var både opmærksom, tydeli... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk rodbehandling. Jeg var nervøs, da dette ville være en ret vanskelig rodbehandling. Men den top professionelle Maja og hendes dygtige assistent gjorde det hele så afslappet og fuldstændig sm... Ver más
La empresa ha respondido
Er endelig kommet af med min tandlægeskræk! Lars Hansen og hans kollegaer er virkelig dygtige! Troede aldrig jeg skulle skrive det - men jeg glæder mig til mit næste eftersyn - for jeg behøver ikke læ... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Nørre Voldgade 96, 1358, København K, Dinamarca
- mail@noerreporttandlaegerne.dk
- noerreporttandlaegerne.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fremragende oplevelse af Mortada som er…
Fremragende oplevelse af Mortada som er virkelig sød og tålmodig.

Excellent service as always
Excellent service as always. Érika also speaks Spanish and is very professional and attentive. I highly recommend her.

amazing
Fremragende oplevelse!
Jeg har været hos utallige tandlæger gennem årene, men denne gang tror jeg endelig, jeg har fundet den bedste. Jeg blev behandlet af Erika Culla, som var både opmærksom, tydelig, grundig – og vigtigst af alt: ærlig omkring min situation. Hun pakkede ikke tingene ind, men handlede resolut og professionelt med det samme. Det satte jeg stor pris på.

Respuesta de Nørreport Tandlægerne
Nørreport Tandlægerne are very…
Nørreport Tandlægerne are very professional, helpful and skilled. I got 4 wisdom tooth removed. The procedure went smooth and they have been very helpful afterwards. The practice also have a lot of high tech tools to make the experience more enjoyable.

Enormt dygtige og søde
Jeg har været kunde i mange år og har altid fået den bedste behandling. Jeg kan varmt anbefale min tandlæge Maja og tandplejer Houda. De er begge utrolig søde og virkelig dygtige.

Respuesta de Nørreport Tandlægerne
Hvor inde på en almindelig tandrensning…
Hvor inde på en almindelig tandrensning og blevet så fint passet på af Erika. Hun var så sød og fik forklaret alt nemt og forståeligt.

Mortada var SÅ sød
Mortada var SÅ sød - har generelt tandlæge skræk, men han gjorde det til den bedste oplevelse. TAK.

En pengemaskine ...
Jeg stemmer i ift. at der er tale om en tandklinik, som har til formål at få så mange penge ud af deres kunder som muligt.
Ved mit seneste besøg hos klinikken fik jeg nærmest en dødsdom over mine tænder. Jeg havde angiveligt begyndende parendentose, mine tænder var i forfærdelig stand, og vedkommende som behandlede mig ønskede at putte plastfyldning i 9 af mine tænder - hvilket jeg blev meget chokeret over. Da jeg stillede spørgsmål til, om dette var den rette tilgang svarede vedkommende:
"Vi kan også bare fjerne dine visdomstænder. Dem er der mange der lever uden."
Dertil er de "grundige" med tandrensningen i den forstand, at de nærmest hakker løs med mejsel og hammer i ens mund og bagefter siger: "Se hvor du bløder! Du har tandkødsbetændelse!"
Ovenpå den oplevelse kontaktede jeg en anden tandlæge for at få en anden vurdering. Denne tandlæge afviste påstanden om, at jeg havde begyndende parendentose og sagde, at det var helt åndssvagt og unødvendigt at få plastfyldninger taget min alder og mine tænders tilstand i betragtning. Hun vurderede i øvrigt, at jeg kun behøvede at komme til tandlægen 1 gang om året, istedet for hver halve år.
Sidste gang jeg kommer hos Nørreport Tandlægerne.

Respuesta de Nørreport Tandlægerne
Har været patient hele mit voksenliv og…
Har været patient hele mit voksenliv og har aldrig haft dårlige oplevelser på trods af at have haft en håndfuld forskellige behandlere gennem årene, og også på trods af at klinikken vidst er skiftet ejere undervejs. Udover Lars så kan jeg særligt anbefale Maria og Mortada. Alle behandlerne er dygtige, meget grundige og professionelle. Gennem tiden har klinikken både hjulpet med almindelig tandrensning, fjernet visdomstænder og mere komplekse procedurer som en bøjle eller specialtandlæge også kan. Alt sammen til fair priser.
Kan anbefale Nørreport Tandlægerne på det højeste og håber på at kunne gå der mange år endnu :)

Respuesta de Nørreport Tandlægerne
Jeg vil også anbefale Mortada.
Jeg vil også anbefale Mortada.
Det er allerede blevet skrevet at han er meget rolig og opmærksom, gode til at forklare og at gøre et flot styk arbejde. Jeg er meget tilfreds med mine rene tænder😊

Respuesta de Nørreport Tandlægerne
Tandlægen er meget tålmodig og…
Tandlægen er meget tålmodig og omhyggelig, klinikken er yderst ren og velholdt, servicen er af høj kvalitet – selvom det er en smule kostbart.”

Great personnel
Great personnel! Great treatment. You feel very good taken care of and your wishes are being taken into consideration!

Kan varmt anbefales❤️
Jeg er blevet behandlet hos dygtige Maja Mellin, hvilket var en virkelig behagelig og god oplevelse - med tillid og tryghed. Jeg kan varmt anbefale denne tandlægeklinik❤️

Kan varmt anbefale Mortada
Kan varmt anbefale Mortada.
Jeg har tandlægeskræk men behandlingen forløb rigtig godt. Takket være hans rolighed, opmærksomhed og inddragelse i processen. Meget professionel.

Han er sød og dygtig
Han er sød og dygtig, men jeg fik desværre ikke tandrensning bagefter. Generelt har jeg altid en god oplevelse hos dem, men jeg får en ny behandler hver gang, hvilket kan være lidt forvirrende.

Respuesta de Nørreport Tandlægerne
Personlig og nærværende oplevelse!

Respuesta de Nørreport Tandlægerne
Doctor Houda has been very kind and…
Doctor Houda has been very kind and professional, each time she helped me to understand and improve my teeth condition. She is very helpful and patient, highly recommend!

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.