Nørreport Tandlægerne Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har voldsomt tandlæge skræk, er klar over at det er jeg ikke ene om men jeg bliver mødt med så meget forståelse og tålmodighed. Det har jeg ikke oplevet før Kan varmt anbefale

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende oplevelse! Jeg har været hos utallige tandlæger gennem årene, men denne gang tror jeg endelig, jeg har fundet den bedste. Jeg blev behandlet af Erika Culla, som var både opmærksom, tydeli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk rodbehandling. Jeg var nervøs, da dette ville være en ret vanskelig rodbehandling. Men den top professionelle Maja og hendes dygtige assistent gjorde det hele så afslappet og fuldstændig sm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er endelig kommet af med min tandlægeskræk! Lars Hansen og hans kollegaer er virkelig dygtige! Troede aldrig jeg skulle skrive det - men jeg glæder mig til mit næste eftersyn - for jeg behøver ikke læ... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

144 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

32 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været kunde/patient i godt 50 år….

Har været kunde/patient i godt 50 år….. Så er man meget tilfreds.

11 de octubre de 2022

Kære Rodney

Vi sætter stor pris på denne anmeldelse og dig som patient.

Rigtig dejlig dag til dig :)

Betjening altid i top..

Er meget tilfreds, har kommet der mange år og altid fået en super professionel behandling, kan kun anbefales.

20 de octubre de 2022

Hej Kurt

Tak for en flot anmeldelse, den er vi glade for!

Med ønsket om en god dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid en super god behandling af…

Som altid en super god behandling af Danny!

30 de septiembre de 2022

Kære Casper

Tak for en flot anmeldelse! Jeg giver komplimentet videre til Danny :)

God dag til dig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hurtige penge, obligatorisk musik og tandplejer

Jeg har været kunde hos Agnes (og Carl) Rise Damkjær siden jeg forlod skoletandplejen! Men nu er det lige pludselig blevet en kostbar (tandlæge)klinik. Efter at de nye ejere har lagt arbejdsprocesserne om, er jeg for første gang som kunde her på Nørrevold i 48 år(!) blevet mødt af en tandplejer i stedet for en tandlæge til statusundersøgelse og en tandrensning. Jeg havde måske også en fornemmelse af, at der lige skulle sælges et par røntgenoptagelser, når vi nu er i gang med at svinge dankortet alligevel. Det er som om ejerne tænker mere på at tjene penge i en fart, frem for at få kunderne til at blive ved med at være glade og dermed trofaste. Forholdet til ens tandlæge er yderst personligt og bygger i særlig grad på tillid og kemi som opbygges over mange år. At kaste kunderne rundt til forskellige behandlere ødelægger dette tillidsforhold. Og at der så er indført obligatorisk musik i alle lokaler, gør det jo ikke bedre. I en taxa kan man da bede om at få slukket for radioen.

13 de noviembre de 2021

Hej Henrik

Vi har desværre overset din anmeldelse. Vi tager alle inputs til os og vi er altid villige til at forbedre os. Der er sket meget på klinikken siden din anmeldelse og vi stræber altid på at hver patient har en fast tandplejer og en fast tandlæge.

Tak fordi du gav dig tid til at skrive så vi har mulighed for at forbedre os, vi vil tage din anmeldelse op på vores næste personalemøde.

Jeg håber at du har en god dag

god hele vejen igennem

31 de agosto de 2022

Kære Marianne og Albert

Tak fordi i gav jer tid til at give os en anmeldelse. Vi sætter pris på den:)

Rigtig dejlig dag til jer.

Roser til tandlægerne ved Nørreport

Som ny patient må jeg rose tandlægerne ved Nørreport. Stort plus til den varme modtagelse i receptionen og til Mads, den meget venlige og professionelle tandlæge. Klikken ligger samtidigt super centralt lige ved Nørreport st./Metro, som er nem at komme til når man arbejder i byen. Jeg kommer helt sikkert igen👍

Kære Steen

Tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på.
Vi ser frem til at tage imod dig igen på klinikken :-)

God dag!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De nye ejere er alt for dyre

De nye ejere er alt for dyre. Det ligner en pengemaskiner A/S. Ærgerligt at den fremragende Agnete Damgård tandlæge klinik er endt på den måde.

Hej John-Kay

Vi følger priser og henviser til tandlægeforeningen. Alle priser er ens i hele Danmark, forskellen ligger i behandlingsbehov. Du er altid velkommen til at komme forbi klinikken og tage en snak med os om evt. behandling og prisoverslag!

Tak for din anmeldelse og rigtig god dag :)

Skuffet

Jeg er kommet på klinikken i årevis og har altid følt mig utroligt godt behandlet. Lars er en super tandlæge, og vil særligt fremhæve Deanne som en dygtig, varm medarbejder. Desværre oplevede jeg ved mit sidste besøg, at jeg var vred da jeg forlod klinikken. Jeg blev tilset af en person som ikke kendte mig, og det var som om vedkommende forsøgte at presse så mange penge ud af mig som muligt. Resultatet var et eftersyn, der ikke føltes anderledes end alle de andre, men som efterlod mig med en regning der var tre gange større end normalt, og en følelse af at være blevet snydt. Det er beklageligt, at man på den måde vil bryde et tillidsforhold og en loyalitet opbygget over mange år. Kommer jeg igen...? Det ved jeg ikke, men tilliden til Nørreport Tandlægerne er væk.

Kære Dan
Vi beklager din oplevelse, og vil hjertens gerne rode bod på denne.
Vi kan ikke altid stille med samme behandler, da der kan forekomme ferie, sygdom mm. hos vores behandlere. Men vi ønsker ikke, at man tager fra klinikken med en dårlig oplevelse og en forringet tillid. Vi vil derfor sætte stor pris på et opkald, eller en mail fra dig, hvor vi kan få uddybet problematikken, så vi kan få rettet op på din hændelse.
Giv os et kald på tlf.. 33131213 eller mail på mail@noerreporttandlaegerne.dk

God dag

Profesionelle og imødekommende

Jeg blev mødt med smil allerede i receptionen og derefter en grundig og kompetent behandling. Tandlægen (Lars) informerede om alt hvad der skulle ske og jeg følte mig helt rolig, trods tandlægeskræk. Rimelige priser og helt klart en klinik jeg vil anbefale.

4 de marzo de 2022

Hej Mila

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang på klinikken :-)

Rigtig god dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er super glad for at komme her

Jeg er super glad for at komme her. Jeg får altid en grundig behandling, og gode råd med på vejen. Fik faktisk mere styr på mine spændingshovedpiner, fordi tandlægen anbefalede mig at få den ene side af mine kindtænder slebet. Det gjorde simpelthen at jeg fik markant færre kæbespændinger.

15 de febrero de 2022

Hej Nicoline

Tak for de pæne ord, og hvor er vi glade for at dine spændinger er blevet forbedret :-)

Dejlig dag til dig

Jeg følte mig så tryg

Jeg kan klart anbefale Nørreport Tandlægerne. Fik en høj faglig behandling uden smerte og følte mig så tryg i deres hænder. Tak, det var en super oplevelse.

15 de febrero de 2022

Hej Sanne

Tak for den pæne anmeldelse og de fine ord. Vi er glade for du har følt dig tryg og helt smertefri :-)

God dag til dig

Valorada con 2 estrellas sobre 5

En trist udvikling - eller måske afvikling?

I 10 år er jeg kommet her. Det har tidligere været den bedste tandlæge klinik jeg nogensinde har været tilknyttet, da den tidligere ejer Agnes Riise stadig sørgede for at holde et højt fagligt niveau til meget fair priser. Efter de nye ejere er kommet til så er priserne steget, servicen forringet og jeg føler mig efter 2 eftersyn ikke tryg ved det faglige niveau. Det er utroligt så hurtigt man kan sætte alt over styr, efter Agnes har brugt 60år på at bygge stedet og en loyal kundebase op. Trist.

8 de febrero de 2022

Kære Thomas
Vi er glade for din anmeldelse, men er selvfølgelig kede af din oplevelse på klinikken. Hvis du har lyst til at uddybe nærmere, vil vi meget gerne høre fra dig på mail@noerreporttandlaegerne.dk. Vi vil hjertens gerne kompensere for din oplevelse, og tager gerne imod konstruktion kritik for at vi som klinik kan blive endnu bedre.

Rigtig god dag til dig

Super god tandlæge.

2 de febrero de 2022

Hej Lars

Tak for de pæne ord!

Hav en dejlig dag

Kommer aldrig igen

Jeg har gået hos Agnes Riise, som ejede klinikken før de nye ejere indtog klinikken sidste år. Jeg har været glad og tilfreds indtil da. Miriam har været en SUPER dygtig tandlæge.

Efter de nye ejere har overtaget, har jeg været til eftersyn en gang og kommer aldrig igen. Jeg blev tjekket enormt hurtigt, taget i betragtning at jeg fik besked om at jeg skulle have lavet huller tre steder, hurtigst muligt. Tandlægen mente yderligere, at mine plomber skulle udskiftes så der ikke var mange små men én udfyldning. Regningen ville blive 7.000 kr. Generelt er priserne steget siden ejerskiftet.

Jeg er glad for jeg følte min mavefornemmelse og fik et eftersyn hos en anden tandlæge for en sikkerheds skyld. De mente ikke der var grund til at behandle.

Ufatteligt dumt og uetisk at misbruge folks tillid og sundhed på den måde. Og ærgerligt at miste en kunde der ellers har være tilknyttet klinikken i 10 år.

3 de noviembre de 2021

Kære Ursula
Vi sætter pris på din anmeldelse, men er frygtelig ked af din oplevelse. Som behandler kan der til tider være forskellighed i vurdering af huller, og vi er kede af du har følt vores vurdering forkert. Vi vil hjertens gerne uddybe en forklaring via mail, hvis du er interesseret i dette kan du blot skrive til os på mail@noerreporttandlaegerne.dk

Håber du får en god dag

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Spammer med SMS

Opdateret 2026: Sender irriterende SMS med spørgsmål om min tilfredshed.

4 de abril de 2021

Hej Peter
Tak for din varme anmeldelse - den sætter vi stor pris på :-)

Hav en dejlig dag!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.