Goede producten. Goed stevig ingepakt. Leuke website, met interessante recepten. Minder vond ik dat het pakket niet werd bezorgd in het door mij gekozen pakketpunt. Heeft me veel meer tijd en moeite g... Ver más
La empresa ha respondido
Aanrader! Zeer correcte webshop! Ook contact met eigenaar is in verleden al zeer goed verlopen. Snelle verzending, uiterst vriendelijk. Prijs van alcoholvrije dranken is meer dan correct tov andere... Ver más
La empresa ha respondido
De nieuwe sparkling tea C.Klos besteld. 5 verschillende smaken. Mijn bestelling was mooi op tijd voor de feestdagen. Tussentijds keurig geïnformeerd over de status van mijn bestelling. De 5 flessen... Ver más
La empresa ha respondido
Fijn bedrijf, snelle levering. Toen er (buiten hun schuld om) iets mis was, hebben zij dit direct opgelost. Zeer vriendelijke klantenservice! En voor wie graag een heerlijke (natuurlijke) bubbel drink... Ver más
La empresa ha respondido
Webshop voor alcoholvrije wijnen, bubbels en cocktails. Laat je verrassen door de beste smaken. Nono Zero biedt een hoogwaardig alcoholvrij alternatief voor o.a. rum, gin, amaretto, aperol, limoncello, wijn, champagne, prosecco of cava. Alle alcoholvrije dranken zijn persoonlijk geproefd en alleen de lekkerste met 100% smaak zijn door ons geselecteerd. Op deze manier hopen wij iedereen te kunnen verrassen met écht lekkere alcoholvrije wijn, champagne, sparkling tea, likeuren en aperitieven. Wij versturen met professionele distributiepartners en gaan voor de beste klantervaring. Ook voor zakelijke leveringen, relatiegeschenken of een alcoholvrij aanbod voor horeca is Nono Zero de juiste partner. We maken graag een voorstel op maat. Feedback van onze klanten wordt op prijs gesteld. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening continu optimaliseren.
De Wiede Akker 14, 7961 ED, Ruinerwold, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
De bezorging duurde meer dan een week, maar dat lag aan PostNl en niet aan Nono Zero, die dit na mijn klacht heel goed heeft opgepakt door zelfs voor te stellen om een andere bezorger te kiezen en het pakket opnieuw te versturen. Over de alcoholvrije bubbels zijn wij heel enthousiast.

Respuesta de Nono Zero
De bestelde 10 "wijnen" werden vlot bezorgd. Wij hebben tot nu 2 witte wijnen gedronken, maar ik moet zeggen het viel me vies tegen. Ik proefde alleen druivensap. Dit heeft niets met wijn te maken en mag naar mijn smaak de naam wijn niet dragen.
Zodra ik meer flessen ontkurkt heb zal ik u ook verslag doen van de mousserende en rode dranken.

Heel fijn bedrijf.
Er was van het bestelde proefpakket een flesje niet op voorraad. We werden meteen gebeld en er werd meteen met een oplossing meegedacht. Hartstikke leuk telefonisch contact. Goede service, betrokken en ze schakelen snel.
En dan ook nog eens lekkere producten.

Respuesta de Nono Zero
zalige sterke drankjes zonder hoofdpijn in mooie flessen en snel geleverd , stevig verpakt in alleen karton en geen plastic , dus perfect alles

Respuesta de Nono Zero
Nono zero heeft heerlijke drankjes, zijn goed bereikbaar en prima communicatie... wij waren heel blij met de non alcoholische drankjes voor onze bruiloft!!!

Respuesta de Nono Zero
De sparkling riesling is erg goed, droog en niet zoet. De korting van 10% voor de eerste bestelling werd echter niet verrekend, terwijl ik mij had aangemeld en de code had ingevuld; dit vind ik nogal slordig!

Respuesta de Nono Zero
Prima service, ook bij te late levering door PostNL, waarvoor zij een oplossing en prima ondersteuning bieden. Ook voeren zij de alcoholvrije sparkling tea van Copenhagen Company, waarvan de Brut varianten Lyserod en Lysegron een prima alternatief zijn voor champagne/cava ed. : voor het eerst een alcoholvrije keuze die niet vlak of zoet is maar een volwaardig alternatief biedt.