Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har bisat begge mine forældre inden for 3 måneder, og brugte Nord Begravelse begge gange, meget venlige og omsorgsfulde mennesker der er ansat. Alt hvad jeg ønskede blev opfyldt til punkt og prikk... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Director de servicios funerarios
  2. Funeraria

Escrito por la empresa

Nord Begravelse (Poul Rasmussens efterfølger) er Hillerøds ældste begravelsesforretning. Vi har i mange år hjulpet familier og pårørende med at gøre den sidste afsted smuk og mindeværdig. Vi tilbyder kvalitet, tryghed og nærvær gennem hele forløbet. Det gør ondt at miste en vi holder af. Det er vi meget bevidste om i Nord Begravelse, og derfor vil vi møde dig og dine kære omsorgsfuldt og med rum til de svære følelser. Det er vores vigtigste opgave som bededame og bedemand at hjælpe dig med alt det praktiske på en betryggende måde, så du får en vished om, at du er i gode hænder. Vi ved at du har meget at tænke på, og derfor skal du ikke tage stilling til mere end det allermest nødvendige.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

51 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

De varmeste anbefalinger

Jeg fik en utrolig omsorgsfuld og professionel hjælp af Benjamin i forbindelse med min fars begravelse. Fra første kontakt blev jeg mødt med empati, ro og stor respekt, hvilket betød utroligt meget i en svær tid. Alt blev håndteret trygt og med stor omhu. De varmeste anbefalinger herfra.

2 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi vil gerne give vores varmeste…

Vi vil gerne give vores varmeste anbefaling til Leif og Nord Begravelse.

Fra første møde blev vi mødt med stor empati, ro og professionalisme. Leif guidede os trygt gennem hele forløbet og tog sig tid til at lytte til vores ønsker og behov i en svær tid. Alt blev håndteret med respekt, omsorg og et imponerende overblik, hvilket gav os en stor tryghed.

Bisættelsen blev præcis, som vi havde håbet – smuk, værdig og personlig. Vi er meget taknemmelige for den støtte og omsorg, Leif viste os gennem hele processen.

De varmeste anbefalinger til Leif og Nord Begravelse.

Mvh Kirsten og Henrik

9 de julio de 2026

Kan kun anbefale Nord Begravelse

Kan kun anbefale Nord Begravelse. Alt er gået som lovet fra første møde og i den svære tid har man ikke skullet tænke på at gøre noget for Nord begravelse har været på forkant med alt og har holdt en orienteret under hele forløbet. Det kan ikke gøres bedre. Tak

3 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor empati, respekt og grundig rådgivning

Vi kan varmt anbefale Nord Begravelse . Fra første kontakt blev vi mødt med stor empati, respekt og grundig rådgivning i en svær tid. Alt blev håndteret med omtanke og værdighed, og vi følte os trygge gennem hele forløbet. En stor tak for den støtte og omsorg, som gjorde afskeden både smuk og mindeværdig.

11 de julio de 2026

Kære Jesper

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de varme ord.
Det betyder meget for os, at I følte jer trygge gennem hele forløbet, og at I oplevede vores rådgivning og støtte som en hjælp i en svær tid. Vi er glade for, at vi kunne være med til at skabe en smuk og værdig afsked.

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har bisat begge mine forældre inden…

Jeg har bisat begge mine forældre inden for 3 måneder, og brugte Nord Begravelse begge gange, meget venlige og omsorgsfulde mennesker der er ansat. Alt hvad jeg ønskede blev opfyldt til punkt og prikke.

10 de junio de 2026

Kære Daniel

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for den tillid, du har vist os i en meget svær tid.

Det betyder meget for os, at du oplevede vores medarbejdere som venlige og omsorgsfulde, og at vi kunne hjælpe dig med at skabe to smukke og værdige bisættelser – præcis som du ønskede.

Professionel og smuk afsked

Professionel og smuk afsked
Rigtig god og professionel bedemand.
De var en fantastisk støtte og var med til at gøre bisættelsen til en utrolig fin og værdig afsked. Kan varmt anbefales.

10 de julio de 2026

Kære Helle

Tak for din flotte anmeldelse og for din varme anbefaling.
Det glæder os meget, at I oplevede en smuk og værdig afsked, og at vi kunne være en god støtte gennem forløbet. Det betyder meget for os at læse dine ord.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I formår at være både professionelle og…

I formår at være både professionelle og personlige når I møder en familie, der skal aftale en bisættelse.
Alt forløb som ønsket, ingen overraskelser.
Vi giver gerne vores anbefaling.
Hanne Raffnsøe

25 de junio de 2026

Kære Hanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for jeres anbefaling.
Det betyder meget for os, at I oplevede den rette balance mellem professionalisme og nærvær, og at forløbet blev præcis, som I ønskede.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

sød og venlig oplevelse med både Lars…

sød og venlig oplevelse med både Lars og Amanda tak

27 de junio de 2026

Kære Hanne

Tusind tak for din søde anmeldelse.
Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse med både Lars og Amanda. Tak fordi du tog dig tid til at dele den.

Anita. Nord Begravelse

Vores bedste anbefaling

Venlig, værdig og smidig behandling. Alt forløb på bedst tænkelige måde.

20 de junio de 2026

Kære Lars

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling.
Det glæder os meget, at I oplevede et værdigt og trygt forløb, og at alt blev håndteret på den bedst tænkelige måde.

Tusind tak til Lars Frederiksen

Tusind tak til Lars Frederiksen for den mest respektfulde og omsorgsfulde hjælp. Vi blev mødt med en professionel og dyb forståelse for vores situation. Ceremonien var så fredelig og smuk, alt forløb smukt og værdigt. De varmeste anbefalinger herfra.

11 de junio de 2026

Kære Shirley

Tak for dine meget varme ord og din flotte anbefaling.
Det glæder os at høre, at Lars kunne give jer den omsorg, støtte og tryghed, I havde brug for, og at ceremonien var smuk og værdig.

Stort tak til Nord Begravelse

Stort tak til Nord Begravelse, som gav mig fantastisk god støtte og service i forbindelse med min mands bisættelse. Kan varmt anbefale dem.

19 de junio de 2026

Kære Marian

Tak for din varme anmeldelse og anbefaling.
Det betyder meget for os, at vi kunne støtte dig gennem en svær tid, og at du oplevede forløbet som trygt og omsorgsfuldt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Amanda Ørsted fra Nord Begravelse gav…

Amanda Ørsted fra Nord Begravelse gav os en fantastisk god betjening i forbindelse med min mors bisættelsen. Bisættelsen forløb på den fineste måde, og var lige som vi havde ønsket det.
Stor tak til Amanda og Nord Begravelse og vores største anbefaling.

4 de junio de 2026

Kære Laila

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for jeres varme anbefaling.
Det glæder os meget, at Amanda kunne hjælpe jer med at skabe den afsked, I ønskede, og at bisættelsen blev præcis, som I havde håbet.

Kan klart anbefales

God service og stor medmenneskelighed

22 de mayo de 2026

Kære Allan

Tak for din anmeldelse og din varme anbefaling.
Det glæder os meget, at du oplevede god service og stor medmenneskelighed. Netop det er noget, vi hver dag bestræber os på at møde de pårørende med.

En minderig dag

Vi har kun positivt at skrive og fortælle om vores samarbejde med Nord Begravelse, hvor vi hurtigt fik en opringning fra Lars, der stille og roligt guidede os igennem forberedelse og gennemførelse af bisættelsen af min bror. Lars gav os de relevante informationer og var hurtig til at undersøge og melde tilbage, om vores specifikke ønsker kunne opfyldes.
Lars kørte til Slagelse for at hente den smukke fyrretræs-
kiste, som vi meget gerne ville have til min træglade bror. Blomsterne på kisten var lige som ønsket. Alt var perfekt. Lars var empatisk, tillidsvækkende og lyttende.
Det blev en helt festlig dag, fordi den blev holdt med stor respekt for både os og ikke mindst min bror værdier.
Vi har været meget tilfredse med Nord Begravelse, som vi vil bruge igen.

16 de mayo de 2026

Respuesta de Nord Begravelse

Det betyder enormt meget for os at læse din anmeldelse. Tusind tak for de varme ord.

Vi er glade for, at Lars kunne hjælpe jer trygt gennem forløbet og være med til at skabe en personlig og værdig afsked, der afspejlede din brors ønsker og værdier. Det betyder meget for os, at I oplevede, at både kisten, blomsterne og alle detaljer blev, som I havde håbet.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse og for den store tillid.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I forbindelse med vores mors bisættelse…

I forbindelse med vores mors bisættelse fik vi en meget tilfredsstillende oplevelse hos Nord Begravelse i Hillerød. Vi fik hjælp, råd og vejledning hele vejen af Lars. Vi oplevede Lars som respektfuld, varm og omsorgsfuld. Kun de bedste anbefalinger til Lars og Nord Begravelse.

30 de mayo de 2026

Kære Karina

Tak for din flotte anmeldelse og for de pæne ord.
Det glæder os at høre, at Lars kunne give jer den hjælp, støtte og vejledning, I havde brug for gennem hele forløbet. Vi sætter stor pris på jeres varme anbefaling og er glade for, at I følte jer mødt med respekt, omsorg og nærvær.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne give min varmeste…

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling af Nord Begravelse – og især en stor tak til Lars, som tog sig af alt i forbindelse med vores mors død og bisættelse.
Fra første kontakt oplevede vi en utrolig empati, ro og professionalisme. Lars guidede os trygt igennem hele forløbet og havde stor forståelse for situationen. Alt blev håndteret med respekt, overblik og sans for detaljen.
Bisættelsen blev smuk og værdig, og vi følte os i rigtig gode hænder hele vejen igennem.
Samtidig vil jeg også gerne give stor ros til Blomsterhåndværk i Nødebo for de smukke blomster, som var med til at gøre dagen helt særlig.
Alt i alt en rigtig fin oplevelse i en svær tid – jeg er meget taknemmelig.

20 de mayo de 2026

Kære Lene

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og for de varme ord.
Det betyder meget for os, at Lars kunne skabe den tryghed og ro, I havde brug for, og at I følte jer godt hjulpet gennem hele forløbet. Vi er også glade for, at blomsterne var med til at gøre afskeden smuk og værdig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din varme anbefaling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en rigtig god oplevelse

Vi havde en rigtig god, venlighed og imødekommende oplevelse og en rigtig god behandling af både Benjamin og hans team lige fra telefonopringning til bisættelsen var slut. Deres imødekommenhed venlighed og rolig og professionel måder de håndterede det hele på var bestemt positiv plus da vores mor døde var det præcis det samme og det var en af grundene til at vi valgte at bruge nord begravelse igen til min fars bisættelse. De er rolige venlig omsorgsfuld og giver sig god tid til alle ting som vi synes er vigtige i sådan en situation man står i. Derfor kan jeg og min familie kun anbefale Nord-begravelse

12 de abril de 2026

Kære Karina

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for den tillid, I har vist os ved igen at vælge Nord Begravelse.
Det betyder meget for os, at I oplevede den samme ro, omsorg og professionalisme som sidst, og at både Benjamin og resten af teamet kunne hjælpe jer trygt gennem forløbet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse og for den varme anbefaling.

Tak til Lars hos Nord Begravelse

Tak til Lars hos Nord Begravelse. Alt blev håndteret så fint og professionelt og meget empatisk og forstående i en svær situation, hvor især min mor havde svært ved at tage beslutninger (og fastholde dem). Smukke blomster fra Nødebo blomsterforretning blev også arrangeret og alle priser og aftaler i det hele taget var bare som aftalt samtidig med super fin service. Kan kun give min varmeste anbefaling og Lars var medvirkende til, at min fars bisættelse trods alt blev så fin som overhovedet muligt og alt fungerede til mindste detalje.

14 de abril de 2026

Kære Lene

Tak for din meget flotte anmeldelse og for de varme ord.
Vi er glade for, at Lars kunne hjælpe jer trygt gennem forløbet, og at I oplevede både forståelse, omsorg og overblik i en svær tid. Det betyder også meget for os, at blomsterne, servicen og alle aftaler levede op til jeres forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din varme anbefaling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min største anbefaling af Nord…

Min største anbefaling af Nord Begravelse.
Lars og Leif hjalp os med sikker hånd, trygt igennem forløbet omkring min fars bisættelse. Begge er empatiske og professionelle, og hele forløbet gik perfekt.
Vil helt klart vælge Nord Begravelse igen.

13 de marzo de 2026

Kære Ann

Tusind tak for din varme anbefaling.
Det glæder os at høre, at Lars og Leif kunne hjælpe jer trygt gennem forløbet omkring din fars bisættelse. Vi sætter stor pris på dine ord om deres empati og professionalisme.

Ni. Mands meget pludselige dødsfald 😪💔

Kæmpe TAK for Benjamin’s støtte og kæmpe
omsorg for os ifbm min mand, Jørgens søn, og bare familiens bedste og skønneste menneskes pludselig død. Da jeg ringede til Nord Begravelse og fik Benjamin i røret, kunne jeg mærke Benjamins varme og kærlighed igennem røret. Og selvom Benjamin ikke kunne være der til Bisættelsen, så var der SÅ meget styr på - Lars tog over, og alt kom på plads. Lars lavede en optælling informerede Rabarbergården og sikkerede at der var plads til alle- - TAK❣️
Jeg har kun mødt kærlighed fra Benjamin og Lars og omsorg og kærlighed er det vigtigste ❤️

29 de abril de 2026

Kære Sus

Dine ord rører os dybt. Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele dem.

Vi er glade for, at både Benjamin og Lars kunne give jer den omsorg, tryghed og støtte, I havde brug for i en så svær og uventet situation. Det betyder meget for os at vide, at I følte jer mødt med varme og nærvær hele vejen.

Tak for din store tillid og for din varme anbefaling.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.