Bestilt noget Oolong te herfra, dem fra Kina er rigtig god kvalitet men dem fra Taiwan ikke lige så meget. Navngivningen af dem fra Taiwan er også ikke anerkendt officielle navne for Oolong te i Tai... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Excellent care & service. Very prompt and courteous in their email responses for cancellation, reorder process and order status response. They package the order with great care and safety. I was surp... Ver más
La empresa ha respondido
Sidder lige her og nyder en kop af den citronte jeg købte. Den er sammen med kirsebærteen af mine favoritter, men denne gange har jeg også købt 8 smagsvarianter som er nye for mig. Teen leveres i for... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Nordic Tea ApS består af en fysisk butik i Møllestræde 6 i Hillerød samt webshoppen nordic-tea.dk. Virksomheden har eksisteret siden 2007 og har alle årene baseret sin succes på de tre solide ben, som er høj kvalitet, stort udvalg og ikke mindst et højt serviceniveau. På disse kriterier har vi gennem årene etableret en solid fast kundekreds, som vokser støt. Om du er til Earl Grey eller First flush darjeeling – vi har med sikkerhed en te til dine smagsløg. Te er vores store passion og vi har brugt mange år på at rejse verden rundt i jagten på sublime smagsoplevelser. Vi har derfor ikke alene et af Danmarks største sortimenter af te, men muligvis også et af de mest nøje udvalgte. Hos Nordic Tea finder du desuden et udsøgt udvalg af kaffe, krydderier og lækkerier i ligeledes høj kvalitet. Endelig finder du i vores sortiment også tilbehør som krus, kopper, tedåser, filtre og andet udstyr. Vi har samlet alt i te og tilbehør under samme tag. Besøg os i vores fysiske butik i Hillerød, eller udforsk udvalget af nøje udvalgte produkter på vores hjemmeside – fra te og kaffe til lækkerier og krydderier.
Información de contacto
Møllestræde 6, 3400, Hillerød, Dinamarca
- 70 27 03 77
- info@nordic-tea.dk
- nordic-tea.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
2 vare havde overskredet datoen
2 vare havde overskredet datoen, da jeg modtog bestillingen- de andre honningkagebrød var bagt den28/10 og knastørre

Respuesta de Nordic Tea
Lækkert udvalg til fair priser
Nordic Tea har et stort udvalg af økologisk te til fair priser. Det er skønt at kunne købe så mange størrelsesvarianter, så jeg kan vælge 50 g., hvis jeg vil smage en ny variant, og større poser af favoritterne.
Leveringstiden er som lovet, og jeg har aldrig oplevet nogen problemer.
Stor anbefaling!

Har handlet med Nordic Tea i en del år
Har handlet med Nordic Tea i en del år. De har min favorit te, som jeg ikke kan få i min egen hjemby, så jeg er glad, når jeg kan bestille en god portion og så få den leveret et par dage efter. Det er service.

Respuesta de Nordic Tea
Rigtig god service med hurtigt svar på…
Rigtig god service med hurtigt svar på mail på en travl dag. Gode kager, honning og te.

Respuesta de Nordic Tea
Hurtig levering og godt prudrukt
Hurtig levering og service
Hurtig levering. Teen er godt indpakket med holdbare poser med genluk.

I har det bedste the
I har det bedste the. Altid god service. Godt sted at handle. Nordic Tea kan varmt anbefales.

Väldigt bra smaker!
Jättegod kola! Testade flera olika och vi blev glatt överraskade😊

Respuesta de Nordic Tea
jeg havde bestilt 12 forskellige…
jeg havde bestilt 12 forskellige 50grams te for ligesom endelig at kunne finde en rigtig god te til daglig, hvor jeg før har købt supermarkedets trælse teer.
Nu skulle det være slut. De ankom hurtigt og til min store forbavselse kom hver 50 gram i en utrolig tæt og aromatæt pose, så det er de skønneste dufte, der kommer op, når jeg åbner en ny pose, og ikke som når man selv har stået og gravet med en ske i Søstrene Grenes te, der har stået åben i flere måneder.
Kæmpe forskel fra supermarkedsteer, jeg kan ikke forstå, jeg ikke har gjort det her noget før. Jeg har allerede fundet 3-4 teer, som er mine favoritter, og det en kæmpe gevinst for mig at være kommet så langt, for nu kan jeg jo købe dem i store pakker og endelig få kvalitetste hver dag.
Jeg tror næsten, det er derfor, jeg har drukket så meget kaffe, fordi supermarkedste netop er så ringe, men nu har det ændret sig. Nu bliver der brygget mange kander te hver dag, da jeg arbejder hjemmefra, og man får det så meget bedre i kroppen, end hvis man drikker 8 kopper kaffe i stedet for.
Skøn butik, mange hilsner Peter

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.