Deres udvalg er helt fantastisk. Gode blends. Plus lidt mere eksklusive teer til den lidt mere kræsne 😁 fantastisk service. Elsker at handle derigennem
La empresa ha respondido
Hurtigt og nemt Dejligt at man kan bestille smagsprøver, så man kan prøve noget nyt hver gang man bestiller - Lækker te varianter -
La empresa ha respondido
En dejlig og varm oplevelse! Ikke nok med deres fantatiske udvalg af lækre og anderledes teer (jeg drikker aldrig andet te længere – måske man kan kalde mig en smule te"snobbet" nu), så er Lars og... Ver más
La empresa ha respondido
Danmarks unikke tehandler siden 2005, med egen produktion af økologiske teblandinger og tebreve. Når du køber te hos os er størstedelen blandet af os selv i 5-10 kg tromler i butikken i Gentofte. På denne måde sikrer vi dig de bedste og friskeste teblandinger. Vi elsker at være tæt på teen og vores kunder, så vi bliver aldrig større end at vi kan være i øjenhøjde med det hele. For os er arbejdet med teen og betjeningen af vores dejlige kunder en livsstil.
Gentoftegade 60, 2820, Gentofte, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtigt og nemt
Lækker te varianter -

Respuesta de Teselskabet
Det er virkelig skønne teer og et kæmpe udvalg af varianter.De får mine bedste anbefalinger både på kvalitet og service.Teen kommer meget hurtig frem, når det er med "post"🦋

Respuesta de Teselskabet
Så modtog jeg nye forsyninger af super lækker og frisk yndlings-te fra Teselskabet - jeg kan bedst lide te med kraftig og krydret smag, så jeg kan anbefale Rooibos Chokospice, sort te mango-Spice og Chili Truffle te.
Nem bestilling - hurtig levering

Respuesta de Teselskabet
Altid hyggeligt at komme i butikken. Der er et kæmpestort udvalg af teer og meget andet. Kan varmt anbefales. Også til kaffeelskere for kaffebønner har de også i butikken

Respuesta de Teselskabet
Levering dag til dag, alt pakket godt ind, og fantastisk te

Respuesta de Teselskabet
Fantastisk te I har og hurtig levering
Jeg fik tre te-prøver med og tilstrækkeligt så jeg kan smage den nye te et par gange
Virkelig god service
Min varmeste anbefaling

Respuesta de Teselskabet
Super lækker forretning og te !
Og fantastisk service

Respuesta de Teselskabet
Fineste butik hvor man altid finder noget lækkert. Sødeste betjening og bedste te i Danmark!

Respuesta de Teselskabet
Super lækre te- produkter. Hurtig ekspedition og afsendelse.

Respuesta de Teselskabet
Gode og spændende varer og ekstremt hurtig levering.

Respuesta de Teselskabet
Más información sobre otros tipos de reseñas.