Nordic Design Collective

Valorada con 1 estrellas sobre 5

The biggest rip off ever. It's like the entire course was AI generated on the most basic level. So disappointing as incredibly pricey.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas nog steeds geen eetstoelen. 8 oktober besteld nooit iets meer vernomen naar verschillende mails met de vraag wanneer mijn eetstoelen komen. Inmiddels is het 18 november. Het zou max 2 weke... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Otroligt oseriöst företag. Kundservicen är ett skämt och de ljuger gång på gång att ordern är skickad. Har väntat 4 månader på min order (som är betald). Såg nu på hemsidan att de gör reklam ang... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas nog steeds geen eetstoelen

Helaas nog steeds geen eetstoelen.
Inmiddels is het 18 november.
Het zou max 2 weken duren.

18 de noviembre de 2024

Oplichters!!!!!!

Oplichters!!!!!!!

wacht 5weken om mijn tafel daarna krijg ik te horen van ooh we zie niks wil je bewijs factuur sturen bewijs factuur gestuurd en dan reageren ze helemaal niet meer

8 de octubre de 2024

Unbelievable delivery charges

Sadly I never bought the item I wanted in the end, it wasn’t an expensive item at £45.00 but when I went through the checkout, they expected me to pay £49.95 for delivery I can honestly say I’m speechless, what a disappointment and how unjustified, I thought I read it wrong. Id understand if it had been a piece of furniture, but a small planter! it’s unreal I’m astonished.

14 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag gjorde en beställning 26/11-23 och…

Jag gjorde en beställning 26/11-23 och har fortfarande inte fått mina varor.
Jag har försökt att kontakta företaget så många gånger utan att jag har fått någon återkoppling från dem.
Gjorde betalningen direkt via klarna, jag har anmält detta till dem så jag hoppas att få tillbaka mina pengar.
Trodde att detta var ett seriöst företag.

26 de diciembre de 2023

Ingen leverans trots betalning

Köpte ett kuddfodral i juli och betalade i förskott. Fick direkt ett mail om leveranstid på ca 4 veckor, Har sedan dess inte hört ett ord från företaget trots ett antal försök att nå dem både via mail och kontaktformulär. Känner mig så besviken och lurad som kund.

22 de octubre de 2023

VARNING

VARNING! BESTÄLL EJ! De levererar inte varorna. Jag har valt få först betala sen med Klarna och kan tack och lov pausa betalningen och få den makulerad om varor uteblir helt.

23 de mayo de 2023

Otroligt oseriöst företag

Såg nu på hemsidan att de gör reklam ang 50% rabatt på Svenskt tenn kuddfodral. Detta är ett skämt då deras utgångspris är dyrare än priset hos Svenskt tenn själv.

Gör er själva en tjänst - beställ inte från detta urusla företag.

5 de julio de 2023

VARNING!!!

VARNING! Beställ absolut inte från detta företag!! Har nu väntat i 3 månader på min beställning som de bara skjuter fram leveransdatumet på konstant. Nu har jag bett makulera min order men ännu inte hört av dem.

25 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställt ett svenskt tenn kuddfodral 22…

Beställt ett svenskt tenn kuddfodral 22 april, betalt via klarna. Idag 18 juni!! Ännu inte fått min beställning, trots att kuddfodralet är betalt!!
Mailat 2 ggr, ingen respons! Mycket dåligt! Kommer aldrig mer beställa från detta företag

18 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very happy with our couches and coffee…

Very happy with our couches and coffee table - the timber is beautiful and the craftsmanship is excellent - it will last us forever I think and the couches are so comfortable. I would recommend scotchguarding though as we overlooked that and regret not choosing it at the time.

10 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

6/3 beställde jag kuddfodral…

6/3 beställde jag kuddfodral för knappt 1900 kr . Försening på försening .Nu har jag väntat ytterligare ett par veckor på en leverans som skulle komma v.21. När jag idag ser reklam och erbjudande på sociala medier om samma vara till 50% rabatt blir det rätt provocerande. Mina kommentarer tas bort på Fb och instagram . Så här är en kund som betalat fullpris och tre månader senare inte fått varan levererad. Bottenbetyg.

12 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde två kuddfodral 15:e mars som…

Beställde två kuddfodral 15:e mars som ännu ej kommit trots utlovad leverans ett flertal gånger. Har nu makulerat min order och då jag använde Klarna ”få först, betala sen” så har jag iaf inte blivit blåst på några pengar.

7 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde kuddfodral från er i slutet…

Beställde kuddfodral från er i slutet på mars! Ej fått kuddfodralen och ej någon typ av återbetalning då jag ville få min order annullerad! Svarar inte på mejl alls. Hoppas jag får tillbaka mina pengar!

30 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde ett kuddfodral i början av…

Beställde ett kuddfodral i början av februari med beräknad 4 veckors leverans; hörde av mig då varan inte kom fick då nytt besked att den skulle komma i april och inom 10 dagar. Då jag ännu inte fått kuddfodralet nu i slutet av maj annullerade jag min order och fick pengarna tillbaka, kommer aldrig anlita detta företag igen pga håller inte sina lovade leveranstider

21 de mayo de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.