Bester Kundenservice!! Habe eine Kerze reklamiert wo der Timer nicht einzustellen war und habe sofort ein ganzes Set zugeschickt bekommen. Nach der Email sofort eine Antwort bekommen und die Versan... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kvaliteten stemmer overens med beskrivelsen på hjemmesiden. Fremsendelse i meget forsvarlig indpakning, hvilket gør, at der ikke er transportskader. Fine lys på havebordet, der skaber ste... Ver más
Ich habe schon mehrfach bei Nordic Flame bestellt, weil es sich um erstklassige Ware handelt. Alle Kerzen haben ein tolles Design, echten Kerzen sehr ähnlich, die Batterien halten wirklich sehr lange... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Nordic Flame finder du Danmarks hyggeligste LED-stearinlys. Nordic Flame sælger premium LED-stearinlys, der ligner den ægte vare, men skåner dit indeklima. Hurtig levering, god service og altid fuld tilfredshed.
Información de contacto
Industrivej Syd 9B, 7400, Herning, Dinamarca
- info@nordicflame.dk
- nordicflame.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De smukkeste lys
De smukkeste lys, er bare så begejstret.
Nem bestilling og hurtig levering
Sonja🥰
Bester Kundenservice!!
Bester Kundenservice!!
Nach der Email sofort eine Antwort bekommen und die Versandbestätigung.
Ich habe auch schon sehr viele In und Outdoor Kerzen seit Jahren und bin sehr zufrieden. Vor allem halten die Batterien sehr lange. Auch alle Kerzen sehen sehr hochwertig aus und sind auch sehr schön verarbeitet.
Bestellung und Lieferung waren unkompliziert und zügig.
Schnelle Lieferung/ Tolle Wirkung
Schnelle Lieferung. Produkte halten bis jetzt das was sie versprechen
Rigtig gode produkter
Rigtig gode produkter. Lever op til mine forventninger🤩 kan varmt anbefales👍🏼
Kvaliteten stemmer overens med beskrivelsen
Kvaliteten stemmer overens med beskrivelsen
på hjemmesiden.
Fremsendelse i meget forsvarlig indpakning, hvilket
gør, at der ikke er transportskader.
Fine lys på havebordet, der skaber stemning og
hygge.
Kan varmt anbefale Nordic Flame næste gang, der skal købes hyggebelysning - enten ude eller inde.
På gensyn.
Ikke så god tilat svarer
Modtog ordren okay hurtigt, men i en alt for stor kasse, som næsten var gået fuldstændigt i stykker, da varen kun fyldte de halve, så mast, under transporten. ønsker at returnerer varen, da det ikke var hvad jeg forstillede mig. og man kan kun returnerer, hvis man skriver til dem først. har skrevet både fredag morgen og nu til morgen (4 timer siden), for at få en retur-label, men høre intet.
det fremgår af nordic flame leverer med…
det fremgår af nordic flame leverer med stearin, og det er absolut ikke tilfældet.

Respuesta de Nordic Flame
Fine produkter og hurtig levering
Fine produkter og hurtig levering
Die Artikel wurden angeblich am 1.5
Die Artikel wurden angeblich am 1.5. weggeschickt, sind bis heute 8.5. nicht angekommen! Artikel sind gut, aber es dauert mir viel zu lange,unzuverlässig,da ich nicht weiß ob sie überhaupt kommen. Bin nicht zufrieden
Die Kerzen waren völlig ok
Die Kerzen waren völlig ok. Sie gingen jedoch zurück, weil die Farbe nicht stimmte. Ich hatte rosa bestellt. Die Farbe war eher taupe mit einem winzigen Touch ins rosa. Was ich als Abzocke entpfinde sind die Rücksendungkosten. 12,50 €(DPD) für dieRücksendung, die Versandkosten lagen bei 6.90€(DHL) , also völlig normal. Ich werde in dem Shop nichts mehr bestellen. Die 3Sterne gabs nur weil die Ware in Ordnung war. Der Abzug der 2 Sterne für die überteuerte Rücksendung
Ja jeg må også giv 1 venter stadig på mine pakker er blevet spurgt om jeg ville ha sendt den del i havde men stadig intet hørt eller set så ikke magne roser her fra

Respuesta de Nordic Flame
Jeg er glad for at handle med jer
Jeg er glad for at handle med jer, og jeres hjælp når der er noget galt.
Tak for hjælpen
Dejlig hurtig levering
Dejlig hurtig levering, varen var forsvarlig pakket og i orden.
Endlich jemand der keinen Schrott verkauft !!!Für mich hat Nordic flame die…
Für mich hat Nordic flame die allerbesten LED-Kerzen, die sind wunderschön und davon ab halten die Kerzen mit dem Batterien auch sehr lange. Ich kaufe nur noch diese von Nordic flame.
Super LED Kerzen mit Glaseinfassung
Super LED Kerzen mit Glaseinfassung . Und ein angenehmes Licht gesteuert durch die Fernbedienung mit Timer.
Spændende udvalg og hurtig levering
Spændende udvalg og hurtig levering
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.