Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bester Kundenservice!! Habe eine Kerze reklamiert wo der Timer nicht einzustellen war und habe sofort ein ganzes Set zugeschickt bekommen. Nach der Email sofort eine Antwort bekommen und die Versan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvaliteten stemmer overens med beskrivelsen på hjemmesiden. Fremsendelse i meget forsvarlig indpakning, hvilket gør, at der ikke er transportskader. Fine lys på havebordet, der skaber ste... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Modtog ordren okay hurtigt, men i en alt for stor kasse, som næsten var gået fuldstændigt i stykker, da varen kun fyldte de halve, så mast, under transporten. ønsker at returnerer varen, da det ikke v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ich habe schon mehrfach bei Nordic Flame bestellt, weil es sich um erstklassige Ware handelt. Alle Kerzen haben ein tolles Design, echten Kerzen sehr ähnlich, die Batterien halten wirklich sehr lange... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Tienda de velas

Escrito por la empresa

Hos Nordic Flame finder du Danmarks hyggeligste LED-stearinlys. Nordic Flame sælger premium LED-stearinlys, der ligner den ægte vare, men skåner dit indeklima. Hurtig levering, god service og altid fuld tilfredshed.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Har købt 8 solcelle fyrfadslys

Har købt 8 solcelle fyrfadslys.
De er smukke og virker så godt at de
Starter når det er halv mørkt og er stadig tændt kl. 6:00 om morgenen 👌🏻👌🏻
Jeg er mega glad for mine🤩🤩

4 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I får 1 * pga i beder mig om at give…

I får 1 * pga i beder mig om at give jer bedømmelse for en vare jeg stadig ikke har modtaget fra jer
Så venligst send mine vare

30 de marzo de 2026
Logotipo de Nordic Flame

Respuesta de Nordic Flame

Hej,
Tusind tak for din besked – og jeg forstår fuldt ud din frustration, og det er vi virkelig kede af!
Du har helt ret i, at du på ingen måde burde have modtaget en anmodning om at bedømme en vare, du endnu ikke har i hænderne. Det er slet ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig, og vi beklager oprigtigt, at det er sket.
Din ordre indeholder forudbestilte varer, som vi forventer klar til forsendelse i slutningen af maj – men vi kan se, at der er dele af din ordre, som vi allerede kan sende til dig nu. Du har sandsynligvis også modtaget en mail fra os om dette, hvor vi tilbyder at sende din ordre i to separate forsendelser som en ekstra service, så du får det hurtigst muligt. Uden ekstra omkostninger.

Vi håber meget, at vi med det kan vende din oplevelse til noget positivt – du fortjener ikke andet end god service fra start til slut! 😊
Mange hilsner,
Nordic flame

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint

Har købt udendørs lys, men kunne desværre ikke skrue bunden af. Fin kontakt med kundeservice og har sendt dem retur. Venter på nye.

1 de abril de 2026

Bestellte Ware ist super

Bestellte Ware ist super.
Reklamation, Ersatz unproblematisch.

Sehr freundliches Team, Rückmeldung bezgl. Fragen werden zügig bearbeitet.

20 de marzo de 2026

Hervorragender Service

Bei meiner letzten Lieferung hat eine Kleinigkeit nicht gepasst. Der Fehler wurde sofort sehr professionell und großzügig behoben. Hervorragender Service!

18 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen vare modtaget og så får jeg denne…

Ingen vare modtaget og så får jeg denne om anmeldelse af jmit køb og penge er trukket? Hvad foregår der?

2 de marzo de 2026
Logotipo de Nordic Flame

Respuesta de Nordic Flame

Hej – og tak for din anmeldelse.
Vi kan godt forstå, at det kan virke forvirrende at modtage en anmodning om en anmeldelse, inden din vare er ankommet. Anmodningen sendes desværre automatisk ud fra systemet og er ikke koordineret med leveringstidspunktet.
Du har bestilt et forudbestillingsprodukt med en planlagt leveringsdato, og alt forløber som forventet. Vi vil meget gerne give dig alle detaljer – skriv til os på info@nordicflame.dk, så opdaterer vi dig på din ordre med det samme.
Vi håber, du vil give os mulighed for at vende din oplevelse til en god én. 😊
Mange hilsner,
Nordic Flame

Flotte og god kvalitet

Super lækker kvalitet til en rigtig fornuftig pris! Købte sampak med 3 typer lys, og efter første levering og oplevelse med lysene der er rigtig pæne, og bare fungerer upåklageligt med fjernbetjeningen der medfølger - Ja så måtte jeg jo lave endnu en ordre så både hus og sommerhus kan fyldes med lækre led lys 🤩

1 de marzo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.