Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bom website com tudo claro e transparente como a origem de produção. Os produtos também parecem ter qualidade - terei de experimentar para saber!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

2 van mijn Doggy`s hebben erger Artrose zijn nu een week bezig ze krijgen ieder 6 druppels per dag met zeer goede resultaten ze lopen weer een heel stuk beter. Ik zelf heb veel last van chronische pi... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb de kans gekregen om dit product gratis te mogen uitproberen, sinds ik in de overgang zit slaap ik zeer slecht ,heb echt al van alles uitgeprobeerd maar niks hielp,nu gebruik ik deze olie sind... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als koperblazer(euphomium) zijn mijn lippen erg belangrijk voor me. Ik heb heel veel verschillende producten/merken uitgeprobeerd, maar deze CBD lip balm gebruik ik nu al bijna 3 jaar in volle tevred... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Nordic Oil is jouw betrouwbare leverancier van hoogwaardige CBD-producten. Geen herbiciden, pesticiden, oplosmiddelen, additieven, vulstoffen of smaakstoffen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,8

Todas las opiniones

26 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super snel geleverd

Ben nog maar recent begonnen met dit product, dus kan nog geen brede ervaring uitspreken.
De service van dit bedrijf is prima en ook zeer snel geleverd

12 de agosto de 2025

Super! :D

The delivery was fast and beautifully packaged. I started using the oil but I'm still in the first week, so I'm still using it at a low dosage. For now, what I can say is that the oil itself has a woody and mild flavor, I liked it and will continue the treatment to see the results.

5 de febrero de 2025

Goed product

Goed product, doen wat wordt aangegeven zorgt dat het echt werkt. Producten werden snel geleverd

10 de febrero de 2025

Zeer tevreden

Snelle levering. Verpakt in een mooi doosje waar veel zorg aan is besteed. Duidelijk en helder infoboekje ingesloten. Top! En ook nog 'n kortingscoupon erbij voor de volgende bestelling.

31 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De eerste bestelling en meteen een…

De eerste bestelling en meteen een schot in de roos. Zeer goede producten die ook doen wat ze beloven. Nette, overzichtelijke site gecombineerd met snelle verzending , mooie aanbiedingen en verzorgde service maken dat ik zeker van plan ben om meer te bestellen bij Nordic Oil

28 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice: probleem met levering snel en professioneel opgelost

Onlangs had ik een product besteld waarvan de track & trace aangaf dat het geleverd was, maar helaas had ik niets ontvangen. Ik nam contact op met de klantenservice, waar ik werd geholpen door Camilla. Haar communicatie was uitmuntend: ze vroeg me vriendelijk om nog even geduld te hebben en om navraag te doen bij mijn buren. Nadat ik bevestigde dat ook mijn buren niets hadden ontvangen, werd zonder aarzelen een nieuw product opgestuurd.

Dit tweede product arriveerde snel en zonder problemen. Tot mijn verbazing ontving ik kort daarna ook het verloren pakket! Toen ik Camilla hiervan op de hoogte stelde, kreeg ik als compensatie het aanbod om het extra product gratis te houden vanwege het ongemak.

De snelheid en professionaliteit waarmee mijn probleem werd opgelost, gecombineerd met de vriendelijke en begripvolle houding van Camilla, overtroffen mijn verwachtingen. Deze ervaring heeft laten zien dat het bedrijf niet alleen waarde hecht aan hun producten, maar ook aan het bieden van een uitstekende klantbeleving.

Ik kan deze service van harte aanbevelen en zal in de toekomst zeker vaker bestellen. Bedankt voor de geweldige service!

1 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het produkt is snel toegekomen

Het produkt is snel toegekomen. Werkt en doet wat het belooft

6 de agosto de 2024
Logotipo de Nordic Oil

Respuesta de Nordic Oil

Hallo Renée, bedankt voor je positieve beoordeling!
Met vriendelijke groet, uw Nordic Oil Team

Ja wpijnverzachteraarom

Ja waarom, omdat het product*de roller*ook bij onze Wolfskees 12j. heeft geholpen na zijn knie operatie.Ik slaap beter word minder wakker zonder pijn in de nek en dat na enkel dagen gebruik.Lieve groet van Hachi🐕&Simona💃

21 de junio de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Oplichting?

Het eerste flesje is super, en werkt ook uitstekend. De 2e en 3e zending komt niet door, ik moet eerst nogmaals betalen omdat het zogenaamd mislukt is, maar bij mij is het gewoon afgeschreven. Heel jammer als dit oplichting is.

29 de abril de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.