Bom website com tudo claro e transparente como a origem de produção. Os produtos também parecem ter qualidade - terei de experimentar para saber!
Consulta las opiniones de los clientes
2 van mijn Doggy`s hebben erger Artrose zijn nu een week bezig ze krijgen ieder 6 druppels per dag met zeer goede resultaten ze lopen weer een heel stuk beter. Ik zelf heb veel last van chronische pi... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb de kans gekregen om dit product gratis te mogen uitproberen, sinds ik in de overgang zit slaap ik zeer slecht ,heb echt al van alles uitgeprobeerd maar niks hielp,nu gebruik ik deze olie sind... Ver más
La empresa ha respondido
Als koperblazer(euphomium) zijn mijn lippen erg belangrijk voor me. Ik heb heel veel verschillende producten/merken uitgeprobeerd, maar deze CBD lip balm gebruik ik nu al bijna 3 jaar in volle tevred... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Nordic Oil is jouw betrouwbare leverancier van hoogwaardige CBD-producten. Geen herbiciden, pesticiden, oplosmiddelen, additieven, vulstoffen of smaakstoffen.
Información de contacto
Postbus 1414, 6501 , Nijmegen, Alemania
- +31344788342
- info@nordicoil.nl
- nordicoil.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Heerlijk product die lippnbalsem!!
Heerlijk product die lippnbalsem!!
Meteen maar drie besteld. Per vergissing vandaag maar 1 balsem opgestuurd gekregen. Maar binnen korte tijd contact met een medewerkster die er voor zorgt dat de andere 2 balsems alsnog opgestuurd worden.👏 Top!!
Onwerkelijke hulp bij depressie of…
Echte hulp bij depressie of stress. Diepe en langdurige slaap, ik word uitgerust wakker

Erg prettige producten
Erg prettige producten, ik gebruik nu 20% CBD. In het verleden de 5%, ik slaap er beter door en wordt uitgerust wakker. Ook helpt het tegen stress. Erg fijn! CBD lipbalm is ook erg fijn.

Altijd goede ervaring
Snelle levering,vaak veel leuke kortingen en mooie producten.

Hoge kwaliteit, goede prijs
De producten van Nordic Oil (incl. de producten voor dieren) bevallen mij erg goed. Hoge kwaliteit en goede prijzen.

Respuesta de Nordic Oil
Fast service and very good products.
Fast service and very good products.
Thanks allot.

Frejya tegen eczeem
Ik vecht al ruim 11 jaar met eczeem, en vooral tijdens de laatste maanden is het heel erg geworden, mede door stress.
De cremes die ik van de dokter krijg zitten vol heftige medicijnen, en blijken nooit echt goed te werken voor mij. Mijn moeder heeft mij Freyja cadeau gedaan, en wow, het stopt de jeuk bij mij vrij onmiddelijjk, en ik zie na 24 uur al verschil! Ik ben obsessed, en zou het iedereen met eczeem aanraden om het uit te proberen. 11/10 :)

Respuesta de Nordic Oil
Kreeg t probeerflesje niet wel betaald
Kreeg t probeerflesje niet was in ziekenhuis heb buren gevraagd hebben niets aan genomen dus geld weg. Slechte zaak. Ze deden er niks aan. Als ze uberhaupt wat hebben gestuurd

Super blij
Ik ben blij dat ik de stap genomen hebt om cbd drops te gaan gebruiken. Het gebruik is nu 1 keer per dag 7 druppels onder de tong laten smelten. Ik ben nu sinds 24 juli bezig, heb minder pijn in de rug, darmflora hersteld ook. Het is een ware uitkomst. Ook adviseer ik mensen om het te proberen, maar zeg er wel bij, overleg eerst met je huisarts, in verband met je medicatie.

Goede producten
Goede producten! Mijn ervaringen zijn zeer positief. De producten zijn top en de service ook!

Snelle verzending
Snelle verzending.
Goede kwaliteit en duidelijke informatie rondom bestellen en verzenden van de producten. Ben erg tevreden en ga zeker weer bestellen!

'N fijn ontspanningsmiddel
'T werkt prima als ontspanning zeker nu ik druk ben met verhuizen.

Mooi aangeleverd produkt,beschrijving…
Mooi aangeleverd produkt,beschrijving klopt.
Naar alle tevredenheid!

Respuesta de Nordic Oil
Slaap een heel stuk beter nu.
Ik heb de olie besteld en ben er zeer tevreden over.
Ik gebruik hem alleen savonds voor het slapen.
Gebruik dan 5 druppels en slaap er vaster door.
Normaal wordt ik snachts vaak wakker maar nu bijna niet meer of val ik meteen weer in slaap.
Heb ook erg veel gewrichtspijn maar ook daar slaap ik gewoon doorheen.
Ben zeer tevreden.

Prima
Prima, vond alleen de doos wel erg groot bij de verzending😁