Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absolutely stay away from this company you WILL LOOSE your well earned money go to the nearest drain and throw it away because that's what you will be doing so save yourself the time!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gjort beställning, betalat, fått orderbekräftelse. Skickat flera mail utan att få svar. Ringt, ringt igen, ringt ytterligare en gång och fick då svar samt löfte om att de skulle ringa upp då något ”gå... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fy vilket blufföretag! ”Leverans 2-5 dagar”, har gått två veckor och inte hört ett pip. Mailat två ggr men noll respons. Så sjukt tråkigt då det förmodligen inte kommer komma några varor innan sonens... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I ordered 2 prints from Nordic Poster Collective 3 weeks ago. A parcel arrived with someone else’s Order inside. I emailed the company and got a response from a lady called Maria who said she woul... Ver más

La empresa ha respondido

1. Servicios empresariales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos oss hittar du ett brett urval av posters, från många olika formgivare och i flera olika stilar - så att du kan hitta en unik och personlig poster som passar hemma hos dig.

1,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Trevligt bemötande. Superfin poster.

3 de agosto de 2018

Hej Åsa,
vad roligt att höra, tack snälla du för ditt fina omdöme!

Ha en underbar dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, fina posters!

31 de julio de 2018

Hej Michaela,
vad roligt att höra att du är så nöjd, tack för ditt fina betyg!

Rekommenderas

Snabb leverans och bra förpackad 30x40 cm poster. Rekommenderas!

30 de julio de 2018

Hej Oskar,
tack för ditt fina omdöme, det värmer!

Ha en fin dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och fantastiska posters

Snabb leverans och fantastiska posters. Tjockt bra papper. Topp klass!

20 de julio de 2018

Hej Lisa,
tack snälla du för ditt fina betyg, det är härligt att höra att du gillar våra posters och pappret vi trycker på!

Trevligt utbud

Trevligt utbud och snabbt levererat. Priserna är lite höga, men jag gillar att man lyfter fram duktiga svenska och nordiska formgivare/fotografer. Känns kul att stödja.
Dock skulle jag önska att alla mina posters hade en liten byline med namn på respektive formgivare på antingen fram- eller baksidan. För att ge dem lite extra cred och för att jag själv vill komma ihåg namnen på skaparna.

3 de julio de 2018

Hej Karin,
vad roligt att du gillar vårt utbud! Hela tanken med vår verksamhet är precis som du säger att lyfta fram nya, duktiga formgivare. Jag gillar idén med en byline, jag ska kolla om det går att införa på något sätt - tack för tipset!

Ha en fortsatt fin sommar!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kvaliteten på de relativt dyra ramarna…

Kvaliteten på de relativt dyra ramarna mötte inte förväntningarna. De ländes klena och lätta och mycket billigare än ramar från möbeljätten.

24 de junio de 2018

Hej Jessica,
tack för din feedback, det var tråkigt att höra att du inte är nöjd med ramarna. Vi försökte hitta bra, enkla och lätta ramar då många tycker att det är lättare att hänga upp och hantera lätta ramar, men jag förstår också att alla inte tycker likadant. Jag hoppas att du ändå är nöjd med dina posters och att du hittar andra ramar som passar dig bättre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

The picture quality was really bad from…

The picture quality was really bad from what it looked like on screen. Bad resolution when printed in 50x70cm and no sharpness. Really disappointed and won't be ordering from here again.

22 de junio de 2018

Hello Emma,
thank you for your feedback, I'm really sorry to hear that you are so disappointed. Please let me know if there is anything I can do to help.

Best wishes,
info@nordicpostercollective.se

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb service

Snabb service, rimlig fraktkostnad. Det enda jag saknade på siten var att kunna välja motiv sorterat på färger.

18 de junio de 2018

Vilken servicenivå Nordic Poster har

Vilken servicenivå Nordic Poster har! De hjälper till med problemen tills de har löst sig, de är vänliga och flexible. Mycket nöjd.

10 de junio de 2018

Åh, tack Sandra!
Det är alltid tråkigt när det uppstår problem, så vi försöker göra allt för att lösa dem så bra och enkelt som möjligt.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snabb leverans men tyvärr saknade en…

Snabb leverans men tyvärr saknade en produkt i paketet

3 de junio de 2018

Hej Staffan,
vi beklagar verkligen att det blev ett fel i samband med packningen av din order. Vi har ju redan varit i kontakt kring detta via mejl, så du vet att den saknade produkten är på väg till dig. Vi beklagar detta, och hoppas att det inte ställer till problem för dig.

Snabb frakt

Snabb frakt. Fina kvalitetsposters

28 de mayo de 2018

Hej Signe,
tack för ditt fina betyg, det värmer!

Med vänliga hälsningar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffsigt bemötande. snabb leverans och finfint motiv!

Proffsigt bemötande och snabb leverans! De båda posters vi beställde var så fina på det speciella papper det tryckts på. Fick en 3D-känsla av motivet men även en känsla av att det var målat med akvarell :) Så fint!

21 de mayo de 2018

Hej Lotta,
vad roligt att höra att du gillade dem!
Och tack för ditt fina betyg...

Ha en fantastisk dag!

Smidig och snabb leverans

Smidig och snabb leverans. Superfina posters, ser verkligen ut som på bilden.

16 de mayo de 2018

Tack Malin,
vad roligt att höra att du är så nöjd, det betyder mycket för oss!

Snabbt och säkert

Snabbt och säkert. Kommer beställa härifrån igen.

9 de mayo de 2018

Hej Alv,
det var roligt att höra, tack för dina fina ord! Du är varmt välkommen tillbaka!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Seg leverans dessvärre.

4 de mayo de 2018

Hej Beatrice,
det var tråkigt att höra att din leverans inte fungerade som den ska. Vi försöker alltid leverera så fort vi kan, men råkar ibland ut för förseningar. Jag beklagar att du drabbades av det.

Om det är något jag kan göra för att hjälpa dig är du alltid välkommen att höra av dig till oss på info@nordicpostercollective.se.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

100% service och ett proffsigt o…

100% service och ett proffsigt o trevligt bemötande!
Kommer definitivt att återkomma som kund!

29 de abril de 2018

Hej Brith Inger,
tack snälla du för ditt fina betyg, du är varmt välkommen tillbaka!

Maria

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.