Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er blown away over hvor fantastisk jeres shop er skruet sammen. Når først jeg har handlet en gang hos jer og gemt betalingsoplysninger er det en turbo oplevelse. Fra jeg beslutter mig til at be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedre og billigere! Vi syntes det var træls at skulle i Kop og Kande efter en Soda Stream kulsyre flaske, og så skulle vi huske stempelkort for at få rabat...det glemte vi ofte. Så opdagede vi Nordic... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde problemer med to kulsyrepatroner i min nye Cook & Baker maskine. Jeg sendte de to patroner til Nordic Soda som testede dem og de var OK, det var altså maskinen der var noget galt med. Nor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Comida, bebida y tabaco

Escrito por la empresa

Nordic Soda er et dansk firma, der leverer flasker med kuldioxid til danskvandsmaskiner – også kendt som kulsyreflasker eller kulsyrepatroner. Vores mål er, at gøre det lettere for forbrugerne at lave deres eget danskvand – til en fair pris. Derfor sælges Nordic Soda i forretninger med længere åbningstider til priser, der er op til 30% lavere end konkurrenternes.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er blown away over hvor fantastisk…

Fra jeg beslutter mig til at bestille nye patroner (3 stk. ombytning) går der mindre end 30 sekunder fra jeg lander på forsiden til ordene: Tak for din ordre.
Kanon!!!!

12 de junio de 2025

God kunderservice

Nordic Soda refunderede mig den fulde pris på de to patroner. Det kalder jeg god service.

29 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nordic soda til Quooker CUBE?

Hej, Nordic soda er nemt at købe og ombytte og derfor attraktivt. Jeg kan dog ikke fåaf- eller bekræftet om de passer til Quooker CUBE?

27 de diciembre de 2021

Respuesta de Nordic Soda

Hej Christine, Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os når der er glade kunder. Quooker Cube anvender en type ventil som er anderledes end standard ventilen. Det kræver derfor en adapter for at bruge vores patroner til dit system. Ring eller skriv til os, så kan vi aftale nærmere om dette.
Godt nytår. Mvh. Nordic Soda

Lavt tryk

Har købt Nordic Soda gas adskillige gange til brug i Soda Stream maskine. Jeg må bare konstatere at det ikke virker optimalt. Efter at være brugt et par gange er det som om der ikke er mere tryk tilbage i cylinderen. Købte en original Soda Stream gas og sammenlignede.
Selvom der er betydelig dyrere en Nordic Gas fik jeg altså meget mere gas ud af cylinderen fra Soda Stream, så absolut det bedste køb. Jeg tror der er noget galt med ventilerne i NG cylinderne?

5 de noviembre de 2021

Hej Lars,
Jeg er ked af at høre, at du har haft problemer med vores patroner. Vi gør virkelig mange ting for at sikre, at der er den rette mængde gas i cylinderen, så det undrer mig utrolig meget at du har oplevet dette.
Vi er selvfølgelig meget interesseret i at finde ud af hvad årsagen kan have været og vil også gerne kompensere dig for de flasker du betalt for, men ikke fået meget danskvand ud af.
Jeg håber at du vil kontakte os på info@nordicsoda.com eller 93887632 så vi kan forsøge at finde ud af hvad problemet er og aftale nærmere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil lige starter med at sige at jeg…

Jeg vil lige starter med at sige at jeg tog fejl med hensyn til kulsyre i flaskerne. Har været i dialog med Nordic soda, og det hele viser sig at være min sodastream source der simpelthen havde opgivet livet, fjedre er med årene blevet for slap til at trykke ventilen ned på flasken.

Har så 3 halvfyldte flasker, samt 3 nye, men efter en fantastisk dialog, har jeg fået længere løbetid til at bruge mine flasker 100% inden tilbage levering.

Mange mange super tak for forståelse, og undskyld for besværet herfra

Mvh

Nikolaj Munk Rosenberg

13 de agosto de 2021

God kundeservice 👏🏻😊

Nu har jeg læst nogle af de andre (negative) anmeldelser og kan kun konstaterer at det er meget langt fra min oplevelse.
Jeg havde købt en bytter patron men da jeg satte den i min maskine nåede jeg kun at lave 3 Liter Danskvand før ventilen gik i udu. Alt kulsyren fes bare ud. Jeg skrev til Nordic Soda og fik meget hurtigt svar og besked om at jeg kunne hente en ny ved min købmand og så skulle de nok refunderer hende. Der var intet bøvl - kun rigtig GOD Service ‼️👏🏻🤩

8 de junio de 2021

Bedre og billigere!

Bedre og billigere!
Vi syntes det var træls at skulle i Kop og Kande efter en Soda Stream kulsyre flaske, og så skulle vi huske stempelkort for at få rabat...det glemte vi ofte. Så opdagede vi Nordic Soda - masser af steder at bytte patroner i kiosker med lange åbningstider, også i weekenden. Og så er det endda billigere! Det er da vist en no brainer..:-)

20 de mayo de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

40 g. for lidt i flaskerne

Vi har købt mange nordic refil flasker. Og vi fik efterhånden oplevelsen af at de hurtigt bliver tomme. Så begyndte vi at veje dem. Før og efter brug. Det viser sig at de i gennemsnit indeholde 40 g for lidt co2. Dvs 10% for lidt. Vi har købt sodastream-patroner for at sammenligne. Der oplever vi aldrig dette problem.
Vi har skrevet mail til jer, skrevet over Facebook men intet hørt.
Er det derfor I kan lægge jer lidt under markedspris? fordi I fylder for lidt i flaskerne? Det er et konsekvent problem. Har endnu ikke mødt en nordic flaske med korrekt indhold.

Tak for jeres svar. Har redigeret antal stjerner fra 1 til 3.
Har imellem tiden købt endnu en flaske. Denne gang med korrekt indhold.

3 de febrero de 2021

Hej Dorthea,
Tak for din besked og beklager at vi ikke har set din kommentar på Facebook. Der har været lidt tekniske udfordringer med Facebook, så det beklager jeg meget.
Det undrer mig rigtig meget, at du har oplevet at der er for lidt gas i flaskerne gentagne gange. Når man fylder flasker hos os sker der en hel del ting, som skal sikre at der er rette mængde gas i flaskerne. Hver fyldning bliver registreret, og der bliver lavet tæthedskontrol på hver enkelt flasker. Vi kalibrerer vores vægte løbende og laver stikprøver på fyldevægten. Alt udstyr er underlagt kontrol, processer godkendte osv.
I forhold til det med om prisen er lav pga. gasmængden. Det er kun en meget lille del af omkostningen ved at fylde en flaske som kommer fra gas. Det ville være en meget dårlig forretning for os, hvis vi spekulerede i at spare på gassen. Arbejdsløn, forsendelse osv. er meget større poster.
Når alt det er sagt så ændrer det jo ikke ved, at du har oplevet at der var for lidt gas i de flasker du har fået. Hvis du er interesseret, kan du skrive mig en mail på info@nordicsoda.com så kan vi finde en løsning og komme til bunds i hvad problemet er. Jeg kan også sikre at du ikke har betalt for produkter som ikke levede op til det lovede, tjekke dokumentationen for de flasker du har fået mv.
Håber at høre fra dig så vi kan finde en løsning.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Den her bad I selv om (Opdateret)

Den her bad I selv om - I får 1 stjerne for at have givet os noget "ukendt smag" fra patronen, samt at I udemærket kan læse, men altså ikke svare tilbage på Messenger via jeres Facebookside. Jeg har jo skrevet 2 gange, så nu skriver jeg lige for 3. gang herunder. Måske lysten er større til at svare her?

Hej, Vi har for anden gang oplevet at kulsyren fra jer har en mærkelig smag og lugt. Vi fik for noget tid siden byttet en flaske (på Kai Dige Bach - Herlev) af samme årsag og jeg snakkede med en fra jeres firma. Nu har vi så endnu engang en oplevelse med 2 flasker som har en mærkelig/bekymrende smag og lugt. Tænker ikke vi kan være de eneste der oplever dette? Hvad er det som giver denne smag og lugt?
Vh. Jesper

Opdateret: Vi har nu fået et svar og undskyldning, samt refunderet vores udgifter. Vi forsøger os en anden gang i håbet om en bedre oplevelse.

5 de agosto de 2020

Hej Jesper,
Jeg beklager meget at vi ikke har fået svaret før nu. Jeg har ikke rigtig nogen god forklaring på det sene svar, andet end at vi har været i gang med at undersøge årsagen til problemet hen over sommeren og det har trukket ud. Det er ikke i orden.
Det er rigtigt, at vi har fået nogle få flasker ind, som har en bilugt - som du beskriver. Vi gør vores bedste for at finde årsagen og arbejder pt ud fra en hypotese om, at der er kommet en smule vand i flasken da den har været tom. Det kan formentlig kun ske, hvis man skifter kulsyrepatronen mens der sidder en vandflaske i sodavandsmaskinen, som allerede er karboneret. Vandet kan så lave et overtryk som måske kan presse nogle få dråber vand retur i kulsyrepatronen.
Jeg kan garantere, at den gas, som vi fylder i flaskerne er ren/uden lugt og godkendt til fødevare. Pt. ser det ud til at lugten forsvinder efter en dag når ventilen afmonteres. Vi undersøger nu om den forsvinder helt hvis flasken genbruges 1-2 gangen efterfølgende.
Jeg skriver en PB på facebook til dig forhold til refundering af dine køb.

Genialt koncept

Lynhurtig levering, topkvalitet og den bedste pris for kulsyrepatron. Jeg har bestilt kulsyre fra Nordic Soda flere gange og er meget tilfreds med oplevelse.

30 de julio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglende kompatibilitet Jeg har i dag hos Kai dige Bach i…

Jeg har i dag hos Kai dige Bach i Herlev ombyttet en sodastream patron til en Nordic soda. Da jeg kom hjem passede den ikke. Jeg kørte tilbage og fik den gamle tilbage og kunne tydeligt se at ventilerne var ganske forskellige. Vi kunne se at alle de tilbageleverede patroner hos forhandleren var en blanding af de to typer. Desværre var alle de fyldte patroner af den gale slags så i skal nok ikke slå jer op på kompabilitet.

1 de junio de 2020

Respuesta de Nordic Soda

Hej Thomas, og beklager lidt sent svar. Det er helt rigtigt, at der er lidt forskel på patronernes ventil. Det undrer mig dog meget, at du har haft problemer med at montere flasken i din maskine. Begge typer ventiler skulle fungere til de maskiner der er på markedet og som vi har kendskab til. Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre og sørge for at du får din maskine til at fungere igen. Skriv gerne til mig på info@nordicsoda.com eller ring på 93887632, så vi kan finde en løsning. Jeg skal selvfølgelig nok refundere de udgifter du har haft. Mvh. Anders, Nordic Soda.

Genialt koncept

Byttede 4 AGA flasker (alle var oprindelig Sodastream men de fleste steder bytter de dem til AGA).
Jeg er nu ved at tømme den sidste på vores ,gamle men vel brugte, Sodastream Pure.
Kan varmt anbefales, nemt at finde et ombytningsted i nærheden og fin kvalitet.
Hvorfor var der ikke nogen der fandt på det noget før?!
Var SÅ træt af at betale overprisen hos Imerco og Matas.

2 de febrero de 2018

Virkede kun 5 gange

Byttede en original SodaStream til en NordicSoda-flaske hos OK i Horsens. Flasken passer tilsyneladende i SodaStream apparatet, men efter kun 5 gange var den tom. Har andre haft den oplevelse??? Når man ser på toppen af flasken ser ventilerne ikke helt ens ud.
Jeg har nu fået en original SodaStream flaske igen, og den virker perfekt og har nu varet over en måned.

20 de enero de 2018

Hej John,
Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt.
Det er rigtigt, at der findes forskellige ventiler. Hos Nordic soda sender vi to typer af ventiler på markedet. Alle ventiler, som ikke er af de to typer bliver udskiftet. De to typer ventil har vi testet på en lang række maskiner på det danske marked og ikke fundet nogen problemer.
Hvis du har haft et problem med en af vores flasker er vi selvfølgelig meget interesseret for at komme til bunds i hvad problemet er. Det kan fx skyldes, at der dannes is i maskinen eller en fejl på den enkelte ventil. Vi vil meget gerne have mulighed for at teste det, hvis du stadig har patronen.
Under alle omstændigheder tilbyder vi selvfølgelig refundering af dit køb. Send os en mail på info@nordicsoda.com, så kontakter vi dig for at arrangere det praktiske.
Mvh.
Anders

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.