Nordiska Galleriet SE Opiniones

6. Tienda de muebles para dormitorio
  7. Tienda de suministros de cocina

Sobre Nordiska Galleriet SE

DESIGNMÖBLER OCH INREDNING SEDAN 1912

Möbler och inredningsdetaljer från hela världen

Hos oss hittar du designmöbler och inredningsdetaljer från hela världen. En samling unika objekt som vi har tagit hem från jordens alla hörn. Varenda möbel och detalj du ser är handplockad från våra hundratals välkända leverantörer och designers. Gemensamt för alla är hantverket som gjort dem till tidlösa klassiker eller framtida stjärnskott.

Ett heltäckande sortiment

Vi har över 300 exklusiva varumärken vilket ger ett heltäckande sortiment. Tack vare vår långa historia har vi kunskapen som krävs för att hjälpa dig att hitta den design som håller högst nivå. Vi säljer bara det bästa och enbart möbler från erkända formgivare. Naturligtvis är allt vi säljer äkta varor som är original.

Vi har samlat det bästa på en plats. För att du ska kunna uttrycka din designidentitet fullt ut. Vår erfarenhet och kunskap finns alltid till ditt förfogande.

Muy bueno

3 mil opiniones

Suele responder en menos de 1 semana

Comprobamos las opiniones

Retraso en la entrega de 2 meses

Hice una compra de unos cubiertos porque en la web decía entrega la primera semana de diciembre. Al hacer la compra recibí un email diciendo que entrega primera semana de enero y ahora recibo otro email diciendo primera semana de febrero. Un retraso de 2 meses mínimo y mienten con el stock que tienen.

29 de noviembre de 2025

TODO CORRECTO

Hubo un problema con el envío y me lo solucionaron sin coste adicional para poder realizar el pedido. Buena atención.

7 de septiembre de 2023
Logotipo de Nordiska Galleriet SE

Respuesta de Nordiska Galleriet SE

Hi Ana,
I'm really sorry about the mix up regarding your order and that you had to wait for a response from our customer service. I can see that you have been in touch with a service agent now and that your order is on its way to you. We hope you will be happy with your order when it arrives.

Have a nice day!

Best regards,
Anna

Mostrar reseñas en todos los idiomas. (2657 reseñas)