Norrleostudio Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig glad og super tilfreds

Jeg er virkelig glad og super tilfreds. Jeg fik altid svar inden for et par timer, og servicen var både venlig, imødekommende og fuld af gode inputs. De varmeste anbefalinger herfra.:)

19 de diciembre de 2025

Respuesta de Norrleostudio

Mange tak for det gode forløb.
Vi er glade for, at vi har kunnet yde en god service og alt er kommet godt på plads ved jer.

Nørr & Leo Studio

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ovenud tilfreds

Ovenud tilfreds. Jeg købte en stol fra ECObirdy for over to år siden. Den begyndte at gå i stykker efter et år og efter to år kunne man ikke bruge den længere. Da jeg skrev til dem var de hurtige til at tilbyde en ny uden nogen omkostninger for mig. Helt fantastisk! Flere butikker som Nørr & Leo Studio.

18 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan ikke anbefales.

Jeg bestiller en kop fra Nørr og Leo. Der står på deres hjemmeside, at man kan afhente efter 24 timer. Efter en lille uge, hvor jeg ikke har fået nogen mail omkring, at jeg kunne afhente den, vælger jeg at ringe derind. Her får jeg fortalt at de ikke har koppen på lager, og at de ville have haft ringet til mig!? Dernæst får jeg at vide, at de vil sende pengene retur hurtigst muligt.... Der sker desværre ingenting, og jeg bliver nødt til at ringe til dem 2 gange ydereligere for at fortælle at mine penge stadigvæk ikke er kommet retur. Håber snart jeg får mine penge at se.

6 de marzo de 2023

Hej Mathilde.

Vi er kede af din oplevelse hos NØRR & LEO STUDIO.
Vi er dog glade for at det hele kom i orden.
Philip

Valorada con 2 estrellas sobre 5

svarer ikke på henvendelser

Hurtig levering - men: Svarer ikke på henvendelser :-(
OBS: giver kun kort tid til at returnere sammenlignet med mange andre webshops

5 de abril de 2022

Hej Marianne,

Mange tak for din kommentar på Trustpilot.
Vi er kede af at du oplever manglede svar på henvendelser. Det er normalt ikke vores standard.
Philip

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.