Fick så bra hjälp, berättade vilka vägar jag kan gå vidare då vi inte kom ända fram. Men samtalet var väldigt positivt, hjälpsamt och trevligt. Gick igenom hela datorn och alla tänkbara sätt som skull... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mycket bra och trevlig personal på företaget dock blev det inget jag behövde i dator eller annat då jag har egen koll på allt och är min egen data tekniker så blev det klart att min kunskap gjorde dom... Ver más
Super service af Mads, fået lavet års tjek af min computer og diverse forbedring af sikkerhed. Rigtig god information.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med kundesupporten. De svarede hurtigt på min henvendelse og var både venlige og professionelle i deres kommunikation. Mit problem blev løst effektivt, og de tog sig... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Northguard er vi dedikerede til at levere skræddersyede IT-sikkerhedsløsninger, der beskytter vores kunder mod digitale trusler. Med en kombination af ekspertviden, proaktiv support og personlig service sikrer vi, at vores kunder kan føle sig trygge og sikre i en stadig mere kompleks digital verden. Vores vision er at blive den foretrukne partner inden for IT-sikkerhed i Norden, hvor vi gennem konstant innovation og kundetilpassede løsninger skaber tryghed og tillid for både private og erhvervslivet.
Información de contacto
Bondovej 14, 5250, Odense SV, Dinamarca
- 70206065
- kontakt@northguard.com
- northguard.com
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtige og kompetente og super problemløser
Jeg har haft brug for hjælp 2 gange siden jeg startede hos dem, og jeg kan sige at de er hurtige og kompetente og de løste mine problemer.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Inte påträngande alls. Snabb & enkel hjälp.
Altid god og venlig service.
Altid god og venlig service.
Fik glæde af Mads i dag.
Harddisk var godt fyldt op.
Harddisk var godt fyldt op.
Mads hjalp med at finde en masse plads igen.
Löste problemet på ett snabbt sätt
Löste problemet på ett snabbt sätt. Tydlig kommunikation.
Good hjelp fra flere
Etter mye jobb fikk vi satt opp skriveren min som var vanskelig. Fikk også hjelp til å løse et annet problem. Begge personer var tålmodige og hjelpsomme.
Som sædvanlig åben overfor en ældre…
Som sædvanlig åben overfor en ældre herres problemer.
Mads var den der hjalp i dag.
1000 tak for den gode hjælp af dig Mads.
God Service :) Lennard hjalp med at…
God Service :) Lennard hjalp med at fixe problemet
God service af Lennard
Super hjælp.
Super hjælp.
Martin J. forklarede mig hvordan downloads fungerer og hjalp samtidig med min mus, som ikke reagerede rigtigt.
Ringede ind med at min computer opførte…
Ringede ind med at min computer opførte sig mærkeligt.
Mads hjalp mig hurtigt og effektivt.
´Rigtig god service af Lennard
Fin super service af Lennard
Behagelig samtale med Mads i dag
Kunne ikke logge ind på Facebook og…
Kunne ikke logge ind på Facebook og printeren drillede.
Mads hjalp med det.
Rigtig god service af Emil
Rigtig god service af Emil, og gode råd.
En god vejledning til sikkert system
Ångerrätten kan ej avtalas bort
Det finns egentligen mycket att säga. Min mamma blev uppringd av en säljare, förstod inte riktigt vad som erbjöds och det hela slutade med att hon tecknat ett abonnemang på 3 år.
Säljaren hade förklarat att han "förlängt livstiden" på datorn. Själva tjänsten som erbjuds är en rebrandad Checkpoint-svit. Inget fel på den, men inget en privatperson direkt behöver.
Det som gör att det här företaget oundvikligen förtjänar att få lägsta möjliga betyg är hur de försöker få sina kunder att tro att de avsagt sig sina lagstadgade 14 dagars ångerrätt enligt distansköpslagen.
DETTA ÄR INGET SOM ETT FÖRETAG KAN AVTALA BORT.
Efter kontakt med deras kundtjänst och ett påpekande av detta makulerades avtalet utan
Man rör sig i vad som kan beskrivas som en juridisk gråzon avseende just leverans av digitala tjänster, men oaktat hur det ligger till med den saken är det för mig uppenbart att det här är ett företag som ger sig på äldre och mindre it-kunniga med tveksamma säljtekniker för att sälja på dem långa avtal på tjänster och lösningar som kunderna inte har någon egentlig användning av.
Northguard rör sig i ett etiskt och moraliskt mörkerland. Sverker hade tryckt ner dem rakt ner i tunnan.
Tryghed
Vi får altid god hjælp og betjening.
Det er trygt at vide, sikkerheden er i orden med Northguard.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.