Rasmus Christiansen var imødekommende og venlig, og jeg har desuden altid fået fantastisk service, uanset hvem jeg har fået hjælp af. Sikkerheden er helt i top, og der har bare ALDRIG været noget i ov... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Det hele var en god oplevelse både måden jeg blev hjulpet igennem pogrammet og måden hvorpå jeg kunne betale for min ydelse og også hvor godt de to forskellige og høflige mænd fik ryddet op på min c... Ver más
Best Security er både grundige og tålmodige, når der skal ryddes op i en masse overflødigt indhold på gamle computere, og de sidder med en kunde som mig, der ikke er særligt teknisk bevidst. De giver... Ver más
Igen igen har jeg fået professionel og imødekommende support og service fra Best Securitys medarbejdere. Jeg har som mindre virksomhed haft stor glæde af Best Security gennem mange år. De leverer en... Ver más
Información sobre la empresa
- Consultoría de negocios e informática
- Almacenamiento en nube
- Servicio de seguridad para computadoras
- Asistencia y servicios informáticos
- Servicio de recuperación de datos
- Compañía de software
Acerca de BestSecurity
Escrito por la empresa
Vi vil rigtig gerne gøre danskerne sikre på nettet, og ikke mindst have at alle tager stilling til om de er sikre på nettet. Vores mål er at blive den bedste i vores branche. Yde en service langt over hvad folk forventer. Vi vil være de bedste til at vælge de produkter der passer præcist til dit behov. De bedste til at sætte din computer op så du uden bekymring kan bevæge dig rundt online på alverdens internetsider uden bekymring. De bedste til at yde en ordentlig dansk support, og hjælpe dig med de problemer du kunne løbe ind i med din computer.
Næsten alle familier har et “computergeni” i familien, og nærmest med garanti passer det rigtig dårligt tidsmæssigt når du gerne lige vil have lidt hjælp. Og finder vedkommende tid kommer du til at stå i taknemmelighedsgæld bagefter at have hjulpet. dig. Det er du helt over med vores ubegrænsede supportløsning. Vi hjælper dig hvis du har problemer med computeren.
- OG DER ER MERE END DET -
Føler du dig usikker i hvordan du skal gribe det hele an og har en masse spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os enten pr mail eller telefon. Vi sidder klar og venter på at hjælpe og rådgive dig.
Du kan kontakte os på hello@bestsecurity.dk eller telefon 82 82 82 35
- www.bestsecurity.dk
Ha contestado el 71% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg får ikke alt muligt spam.
Jeg får ikke alt muligt spam og så noget efter jeg bruger BestSecurity.
Der var ikke nogen pakke I min…
Der var ikke nogen pakke I min postkasse eller ved min dør0
Skønt virus firma
Skønt virus firma. Altid imødekomme. Og meget mere. Er en mega tilfreds kunde hos dem
Ingen lyst til kommentar
God service når man henvender sig fo…
God service når man henvender sig fo hjælp💪
fantastik service …
jeg har altid blevet hjulpet selv om det tog længere tid så var de helt professionelles og forklarede alt stille og rolig og fuldt mig stille og rolig igennem problemet
Det er virkelig godt
Jeg har intet og klage over
Jeg har intet og klage over. Jeg har aldrig oplevet at jeg skulle vente når jeg skulle bruge hjælp.
I dag fik jeg hjælp af Mathias
Havde jeg kunne give minus stjerner…
Havde jeg kunne give minus stjerner havde jeg sat -5.
Magen til bondefangeri og dårlig service har jeg da sjældent oplevet
Havde antivirusprogram fra dem og da jeg så fandt ud af hvor meget de overvåger ALT ønskede jeg at slette det men det kræver en kode som kun medarbejderne har og som man som forbruger ikke kan få så man kan slette deres produkter.
Og ikke nok med det er det jo meget dyrt.
HOLD JER LANGT VÆK.
Opdatering efter deres svar:
Skadelig aktivitet? Hvem bestemmer om min aktivitet på min computer er skadelig eller ej?
Uvedkommende hmm så vidt jeg ved er der tale om MIN computer så jeg er ligefrem Uvedkommende til at bestemme hvad jeg har på MIN computer.
Jeres skrammel er stadig på min computer da i jo mener jeg er Uvedkommende til at bestemme over min computer.
Det er ikke helt rigtigt din udtalelse angående afinstallation jeg har ikke nægtet adgang for at afinstallere i har bare ikke kunne når jeg kan. Det er jo ikke alle har 7 til 16 job hvor vi lige kan åbne privat computer.

Respuesta de BestSecurity
Venlige,tålmodige medarbejdere!!!Jeg får altid den bedste service når…
Jeg får altid den bedste service når jeg kontakter Bestsecurity!!!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.