Fick så bra hjälp, berättade vilka vägar jag kan gå vidare då vi inte kom ända fram. Men samtalet var väldigt positivt, hjälpsamt och trevligt. Gick igenom hela datorn och alla tänkbara sätt som skull... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mycket bra och trevlig personal på företaget dock blev det inget jag behövde i dator eller annat då jag har egen koll på allt och är min egen data tekniker så blev det klart att min kunskap gjorde dom... Ver más
Super service af Mads, fået lavet års tjek af min computer og diverse forbedring af sikkerhed. Rigtig god information.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Northguard er vi dedikerede til at levere skræddersyede IT-sikkerhedsløsninger, der beskytter vores kunder mod digitale trusler. Med en kombination af ekspertviden, proaktiv support og personlig service sikrer vi, at vores kunder kan føle sig trygge og sikre i en stadig mere kompleks digital verden. Vores vision er at blive den foretrukne partner inden for IT-sikkerhed i Norden, hvor vi gennem konstant innovation og kundetilpassede løsninger skaber tryghed og tillid for både private og erhvervslivet.
Información de contacto
Bondovej 14, 5250, Odense SV, Dinamarca
- 70206065
- kontakt@northguard.com
- northguard.com
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har haft en god oplevelse hos Emil
Jeg har haft en god oplevelse hos Emil. Servicen er altid god hos Northguard.
Hej Emil
Hej Emil. Tak for god support. Jeg er meget tilfreds med Northguards sikkerhed.
Som sædvanlig
Som sædvanlig, perfekt og hurtig service. Emil var god til at vejlede.
Lennard gav god service og det får man…
Lennard gav god service og det får man altid hos Northguard.
Altid god og prof service fra jer
Altid god og prof service fra jer
Fik hjælp af Lennard
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med kundesupporten. De svarede hurtigt på min henvendelse og var både venlige og professionelle i deres kommunikation. Mit problem blev løst effektivt, og de tog sig tid til at forklare løsningen på en måde, der var let at forstå - tak til Mikkel
NorthGuard på vanskelig opgave !
Jeg har igen haft vrøvl med min Laptop, og tog fat i NorthGuard der klarer sikkerheden og driften på mine computere m.m.
Denne gang var det Mads, der har været på, og da problemet har været lidt vanskeligt at finde, har han været over min laptop hele 3 gange over 3 dage, hvor der har været geninstalleret og prøvekørt og rettet osv. De har ALTID været fantastiske hos NortGuard, og har hjulpet mig en del gange med større problem opgaver, så 1000 Tak for det !
Denne gang var det dog svært at finde en løsning, da det til sidst viste sig, at det skyldtes en fejl i den interne harddisk, så anbefalingen var at købe en ny på et tidspunkt. Laptoppen kan stadig bruges med alt der er lagt over på JottaCloud ... så det gør jeg til der kommer et godt tilbud enten på iPad eller PC.
Herfra vil jeg stærkt anbefale Northguards supportere, og i denne omgang kæmpe Tak til Mads for hyggelige samtaler og hans gåpåmod for at løse opgaven.
Hade problem med utrymme på hårddisken…
Hade problem med utrymme på hårddisken & Seth hittade ett program som skrev mer & mer loggfiler ju mer han rensade så när allt var åtgärdat hade jag halva disken ledig igen.
Har varit kund i över 5 år
Har varit kund i över 5 år. My trevligt bemötande som alltid. Denna gång hjälpte Seth mig att förnya betalningssätt & passade på att ge mig en ordentlig genomgång av den gamla datorn.
Bra support
Bra support. Fixade facebook konto efter att det blev hackat.
God hjelp :)
Fuld tilfreds med service
Fuld tilfreds med service, har ikke haft nogle problemer siden jeg blev kunde herinde.
Fik hjælp af Lennard
Det har hele vejen igennem været en god…
Det har hele vejen igennem været en god oplevelse. Emil har givet en god service af min PC.
De fortæller mig hvad det drejer sig om…
De fortæller mig hvad det drejer sig om på en god oplevelse måde
Mads
Emil skal havde mange tak for virkelig…
Emil skal havde mange tak for virkelig god service.
Mvh Jytte.
letvindt og enkelt
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.