Det er desværre svindel. Når man bestoller modtager man en mail om en "ærlig" forsinkelse. Altså man har ikke varen lige nu, men den kommer om en mpned, måske... Samtidg kan man se på deres hjemmesid... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
God og overskuelig hjemmeside. Størrelses vejledningen passede til mit køb. Og lækkert produkt, der passede med beskrivelsen. Hurtig levering uden overflødig indpakning. Kan bestemt anbefales. Og komm... Ver más
Kjøpte langermede t skjorter til mitt barnebarn . Har kjøpt en del av de tidligere , hun elsker de bambus genserne . Bor i Norge , men bestillingen kom etter et par dager . Veldig fornøyd både med k... Ver más
Købte så fragten var dækket, får dagen efter svar...... denne vare er udsolgt, du kan finde en anden vare af interesse vi kan sende med de andre varer. Jeg kunne ikke finde noget i stedet og de til... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
NorthOrganic er dit bæredygtige valg når du skal købe undertøj og homewear til mænd eller kvinder. Bambustøj, Økologisk bomuld, uld, lyocell og recycled polyester. Vi fører nogle af de mest populære mærker i undertøj, fx JBS, Resteröds, Dovre og JBS of Denmark. Her har vi udvalgt de mest bæredygtige kollektioner fra de enkelte brands.
Información de contacto
Bornholmvej 1, 7400, Herning, Dinamarca
- kundeservice@northorganic.dk
- northorganic.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bæredygtigt og overskueligt.
Dejligt overskueligt i forhold til hvor bæredygtigt tøjet er, og at personer undervejs i produktionskæden har gode arbejdsvilkår og at der ikke bliver brugt skadelige kemikalier og ingen/minimal brug af ikke bæredygtige ressourcer.
Rigtig god service og hurtig levering
Super fin og god service
Super fin og god service.
Hurtig levering og rigtig god kvalitet.
Kan varmt anbefales.
Lækre boxer-shorts
Lækre boxer-shorts - Kom to dage efter bestilling - Super service, som kun kan anbefales..
God service da jeg skulle have byttet…
God service da jeg skulle have byttet nogle bambus underbukser til en anden størrelse.
Perfekt !
Ikke noget at sætte en finger på, alt gik perfekt :-)
Super lækkert tøj og god service
Super lækkert tøj og hurtig og effektiv ekspedition. Jeg fik mine varer halvandet døgn efter bestilling, og da jeg havde brug for at returnere noget, fik jeg hjælp med det samme. En god oplevelse. Jeg køber gerne lækkert undertøj her igen.
Min købsoplevelse hos NorthOrganic var god og jeg fik hurtigt mine varer. Jeg havde dog forventet at jeg ikke selv skulle betale for tilbage-sendelsen af de varer jeg ikke kunne passe
“Genbrugsguld” og hurtig levering
Gode varer, er især begejstret for mine nye Resteröd fleecetrøjer af ren genbrugt plast, som er superbløde. Hurtig levering og god hjemmeside.
Let og effektivt….
Let og effektivt….. og super produkter. 👍🏻👍🏻👍🏻
Dejligt materiale
Dejligt materiale. Rare at have på. Nem og hurtig levering.
Underhylere leveret til fuld tilfredshed
Snabb leverans och mycket fina…
Snabb leverans och mycket fina produkter.
Fin kvalitet i de leverede varer
Fin kvalitet i de leverede varer. Hurtig og præcis ekspedition.
tak for en god behandling og jeres…
tak for en god behandling og jeres hurtige måde at behandle ordrene på med venlig hilsen jan virkus
God kundeservice
God kundeservice, hurtig levering, dejligt blødt nattøj
Hurtig forsendelse og god kvalitet
Hurtig forsendelse. De hvide t-shirts er i super god og behagelig kvalitet, og har været behagelige at have på under skjorten.
Kæmpe anbefaling
Anbefaler helt klart! Kvalitet, seriøst, hurtig levering (24 timer).
God og hurtig service og levering
Efter at PostNord mistede min pakke, vendte de hurtigt tilbage med god kundeservice en ny levering. Produktet helt som det skal være.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.