делала заказы перед рождеством, скорее всего, не по вине компании, а по вине почтовой службы, заказ вовремя не пришел, но сервисная службыа Notino попыталась сделать все, что возможно. решением возн... Ver más

Разнообразие товара восхищает. Нравится, что сайт напоминает о том, что лежит в корзине. Часто бывают скидки. Заказала первый раз свою посылку еще очень давно и упаковка была хорошей, без дефектов. Д... Ver más

Smaržas, kuras es sūtīju bija labas un nebija sabojātas, bet pēdējais pasūtījums, kuru saņēmu bija JPG Le male elixir bija ļoti sadragāts pats iepakojums, jo nebija iepakots kastē, bet ar papīru aptīt... Ver más

Ļoti patīk kāds ir Jūsu veikaliņš. Viss ir ļoti labi saprotams un pārskatāms. Tā pat komunikācija ar Jums. Jūs ļoti labi atbildējāt uz man iztresējošiem jautājumiem un palīdzējāt izvēlēties preci kas... Ver más

4,7

this is one of my favorite e-shop as…

this is one of my favorite e-shop as they have all my favorite brands that i use in everyday and also they have quite good sales so it is possible to buy products with very good prices. the delivery is also relatively fast and good

26 de marzo de 2026

Ātra piegāde

Ātra piegāde, izpalīdzīga klientu menedžere. Rezultatīvi sadarboties ar telefona robotu gan nesanāca, jo, piemēram, nepaspēju apskatīties un nosaukt garu pasūtījuma numuru, robots neuztvēra atbildi ar pauzītēm

31 de enero de 2026