делала заказы перед рождеством, скорее всего, не по вине компании, а по вине почтовой службы, заказ вовремя не пришел, но сервисная службыа Notino попыталась сделать все, что возможно. решением возн... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Разнообразие товара восхищает. Нравится, что сайт напоминает о том, что лежит в корзине. Часто бывают скидки. Заказала первый раз свою посылку еще очень давно и упаковка была хорошей, без дефектов. Д... Ver más
Ļoti patīk kāds ir Jūsu veikaliņš. Viss ir ļoti labi saprotams un pārskatāms. Tā pat komunikācija ar Jums. Jūs ļoti labi atbildējāt uz man iztresējošiem jautājumiem un palīdzējāt izvēlēties preci kas... Ver más
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Pieņemamas cenas un ātra
Pieņemamas cenas un ātra , bezmaksas piegāde. Ļoti patīk!
Everything like expected
Product was exactly, what i expected, delivery quick and convenient.
Vairākas reizes esmu iegādājusies…
Vairākas reizes esmu iegādājusies skropstu tušas, Korejas ražojums, ļoti apmierina kvalitāte un ātrā piegāde. Esmu ieteikusi šo produktu arī saviem draugiem.
Manam pirkumam solīja pielikt klāt…
Manam pirkumam solīja pielikt klāt dāvanu. Pasūtījums atnāca,bēt dāvanu ne atsūtīja!
Preces atbilst izvēlētai kvalitātei
Preces atbilst izvēlētai kvalitātei. Ātra piegāde!
Patīkami sadarboties!
There was a problem with the parcel(it…
There was a problem with the parcel(it was damaged) and I received an excelent service and help. Want to thank Tamara especially for helping me with the problem and solving it.
Atnāca bojāts produkts
Atnāca bojāts produkts. Bērnu rotaļlietām virsū bija smirdīgs krēms. Preču komplektetājs tādu preci bija ielicis sūtījumā. Tas bija tieši pirms Ziemassvētkiem, un, ja es būtu sūtījusi atpakaļ preci, bērns paliktu bez kārotās dāvanas. Customer Support piedāvāja tikai nosūtīt atpakaļ. Nevis uzreiz sūtīt vietā vai veikt daļu naudas atmaksas. Vairs te neiepirkšos principa pēc.
Interneta veikals Notino.lv
Interneta veikals Notino.lv — esmu sajūsmā! Pasūtu jau ne pirmo reizi, un katru reizi viss ir perfekti. Cenas tiešām vislabākās, piegāde ātra un vēl bez maksas. Ļoti patīk šāds servisa līmenis. No sirds iesaku visiem! Veikala nosaukums — notino.lv.
Vienkārši pasūtīt un ātra piegāde.
Patīkams aromāts
Nopirku, jo bija labas atsauksmes un, jā, arī man patīk šīs smaržas. Notino.lv jau esmu iepirkusies iepriekš un viss apmierina, nav bijušas problēmas ar pasūtījumiem. Kad beigsies šīs smaržas, vēlos iegādāties citas līdzīgas. Iesaku!
Pasūtīju diezgan dārgu sūtījumu (Prada…
Pasūtīju diezgan dārgu sūtījumu (Prada Paradoxe 100ml refill) un neviena pāraudziņa kastē!
Plašs sortiments un labas cenas
Plašs sortiments un labas cenas, kā arī ātra piegāde))
Best place to buy a fragrances in…
Best place to buy a fragrances in Latvia!!!
fast and convenient
Smaržas
Smaržas, kuras es sūtīju bija labas un nebija sabojātas, bet pēdējais pasūtījums, kuru saņēmu bija JPG Le male elixir bija ļoti sadragāts pats iepakojums, jo nebija iepakots kastē, bet ar papīru aptīts un ielikts plastmasas maisā, man tas nepatika, jo gribēju pašu iepakojumu nolikt plauktā, bet tagad nesanaca to izdarīt, jo bija sabojāta.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.