NOVASOL Norge Opiniones 2279

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

It was a pleasure staying in this house. I hope to have the opportunity to return! ❤️ The house is cozy and well furnished, with a pleasant outdoor area. There is a barbecue outside, and inside y... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig hyggelige de er alltid blide og hyggelige på telefonen. Jeg traff de på boligmessa i september og var veldig behjelpelige.de to kutta som leverte varen til oss hyggelige å høflig med et smil... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei, huset sto absolutt til forventningene. Flotte og romslige rom, to store bad og et godt utstyrt kjøkken med alt man trenger. Stor terrasse med grill og hagemøbler, perfekt for koselige kvelder. Hø... Ver más

Información sobre la empresa

1. Cabaña

Escrito por la empresa

Vi er Europas førende udlejer af sommerhuse- og ferieboliger. Vi sender hvert år flere tusinde danskere afsted på ferie i Danmark samt til vores mange europæiske destinationer.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ufattelig dårlig

Ufattelig dårlig. Jeg har bestilt via dere en gang før, å var ikke så heldig da heller. Men tenkte å gi en sjanse til.

Nå leide jeg ei hytte via booking.com som var igjennom dere. Der var det tillatt med hund og til og med gratis stod det på booking.
Jeg får så en melding av hytteeier som har fått vite at jeg har med meg hund, og dere hadde gitt eier et forslag om jeg skulle betale 1500,- for at hund var med som egentlig ikke var tilatt, skriver hytteeier til meg.
Jeg sender så bilde av booking annonsen på hennes hytte, å hu var ikke klar over at den var lagt ut der og heller ikke med tillatt med hund og gratis.
Så dere har gjort feil, men mener at jeg skal ut med 1500,-
Dette kaller jeg dårlig opplegg fra dere.

7 de abril de 2026

Amazing

It was a pleasure staying in this house.
I hope to have the opportunity to return! ❤️

The house is cozy and well furnished, with a pleasant outdoor area. There is a barbecue outside, and inside you will find enough charcoal for your grilling. The kitchen is fully equipped with everything you need, including both a refrigerator and a freezer, as well as a dishwasher. A washing machine and dryer are available, but there are no towels or bathrobes provided. Bed sheets and pillowcases are also not included, so you will need to bring your own.

2 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi er en familie på 5 som leide en…

Vi er en familie på 5 som leide en hytte via NOVASOL. Før vi leide forsikret vi oss om hyttens fasiliteter pr telefon før vi dro. Vi kom til en hytte med mugg i skapene, Gammel reseptpliktig medisin i skuffene, ingen tv, ingen internett, ingen satellitt tv. Fasiliteter som NOVASOL sa var på denne hytte. Hytten hadde ikke lovpålagt brannvarsling som vi selv måtte bruke ferien på at anskaffe og montere og stadig ikke har fått betalt for selvom de påstod vi skulle få det. Vi har ca. 40 e-post hvor NOVASOL gir eier av hytten skylden for alt dette, selvom vi har leid via NOVASOL.
Leid hytter i 15 år med barn, aldri opplevd så dårlig kundebehandling.

Hold dere unna. Står gjerne referanse for skrekk og gru om noen skulle være fristet til å leie via NOVASOL og tenke «det går nok så fint»

Forsøkt at få kontakt med ledende personer i NOVASOL for en fornuftig prat og avklaring, men de gjemmer seg bak masse stråselskaper uten dirkete kontaktinfo.

21 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har leid ut hytten min via Novasol…

Jeg har leid ut hytten min via Novasol i 2024 og 2025, og har i utgangspunktet hatt et godt samarbeid med fornøyde gjester.

Likevel ønsker jeg å dele en erfaring som er viktig for andre hytteeiere å være klar over.

Jeg sa opp samarbeidet sommeren 2025 (iht fristen i avtalen), ettersom vi ønsket en pause fra utleie. Dette ble også presisert skriftlig før jul, og jeg oppfattet dermed samarbeidet som avsluttet.

Likevel kom det en booking 1. januar med ankomst dagen etter. Dette viste seg å skyldes at avtalen formelt løp til 10. januar, noe jeg ikke var klar over og som ikke ble tydelig kommunisert i dialogen rundt avslutningen.

Resultatet ble at jeg selv måtte kontakte gjestene og håndtere situasjonen.

Novasol har i etterkant valgt å opprettholde et krav på 4.000 kroner (omplasseringsgebyr), med henvisning til kontraktens ordlyd. Det er selvsagt deres rett å gjøre dette, men jeg opplever håndteringen som unødvendig rigid, særlig sett i lys av dialogen vi hadde i forkant og at dette fremstår som en åpenbar misforståelse.

To forhold det kan være nyttig å være klar over som utleier:

1. Provisjon og betingelser
Novasol opererer etter min erfaring med relativt høy provisjon (i mitt tilfelle rundt 38 %, basert på avregningene jeg har mottatt). Det er verdt å merke seg at når jeg vurderte å avslutte samarbeidet, ble det raskt tilbudt bedre vilkår. Det kan tyde på at det er rom for forhandling – men først når man er på vei ut.

2. Begrenset kontroll på leietakere og bruk av hytten
Som utleier har man liten kontroll over hvem som leier, og også varierende erfaring med denne typen opphold. I mitt tilfelle førte det til gjester uten særlig erfaring med norsk hytteliv, noe som resulterte i betydelig merarbeid i etterkant.

Kjøkkenet var blant annet kraftig nedfettet etter matlaging uten tilstrekkelig lufting, og det generelle nivået på orden og bruk av boligen var lavere enn forventet. I tillegg ble hytten forlatt med ulåste dører og lys stående på, og det var forhold knyttet til tilleggstjenester (sengeklær) som måtte følges opp i etterkant. Gjesten var også vanskelig å få tak i på telefon og e-post etter oppholdet.

Det oppsto ingen skader, men samlet sett innebar dette en klart mer krevende oppfølging enn normalt.

Oppsummert:
Novasol leverer på distribusjon og booking, men min erfaring er at fleksibiliteten og kundehåndteringen kan være svak når det oppstår avvik.

Beløpet på 4.000 kroner er i seg selv småpenger, og jeg velger å gjøre opp dette uten videre oppfølging. Samtidig opplever jeg håndteringen som smålig, og mener det er relevant at andre hytteeiere er klar over hvordan slike situasjoner praktiseres.

1 de enero de 2026

Novasol=svindel

Som utleier via Novasol så opplever jeg en sinnssyk arroganse og en påtatt ufeilbarlighet. De blander seg inn med Airbnb annonser som er sperret på gitt dato, for så å tilby utleie, og krever meg som huseier bruddgebyr på 4000kr, enda de ikke har klart å ordne mer enn en leietaker på 8 mnd. ALDRI mer Novasol. Blir å fortsette hos Airbnb..

31 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hytte tur helga før påske.

Bestilt hytte i februar. Skulle opp helga før påsken den 27-28 mars. De kansellerer turen 17 dager etter bekreftelse og betaling. Kommer aldri til å velge dem igjen. Klarer heller ikke å forklare seg hvorfor dette har skjedd. Finner ingen gode alternativer heller.

13 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Man kan ikke se den faktiske pris

Man kan ikke se den faktiske pris, når man booker opholdet. Obligatoriske ekstrabetalinger (rengøring og Elektricitet) vises efter at man har booket opholdet, og det er iflg betingelserne ikke muligt af annullere bookingen.
Den hytte vi bookede havde ikke internet og ikke TV - det er meget usædvanligt, men er ikke nævnt i beskrivelse af hytten

4 de marzo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.