Hytte som en leier er fint, godt utstyrt. Området hytten ligger er kjempe flott natur og mye vilt å se, flott opplevelse Relativt høy pris for strøm og vann. Prisstigningen for vask av hytte er bl... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk hus m 2 soveroms avdelinger m toilett og bad. Stort aktivitets rom. Veldig gode senger. Flott kjøkken. 2 komfyrer. 2 oppvaskmaskiner. Savnet snaps glass. 😱 Stort uteområde m fotballmål,... Ver más
La empresa ha respondido
God beliggenhet, godt utstyrt med det vi trengte. Minus, På kravspesifikasjon fra Dancenter sto det bøtesatser for div. Eks grill, vi måtte selv skrubbe grillen for gamle kjøttrester før bruk b... Ver más
La empresa ha respondido
Bruk aldri DanCenter !! Huset var så skittent!! Snakket med det lokale kontoret som ville at vi skulle sende Mail til selskapet!! Vi trengte bare å få det rengjort!! Får ikke refusjonen som ble lovt!... Ver más
La empresa ha respondido
Med flere enn 7.000 feriehus i Skandinavia, er DanCenter en av markedets største formidlere av feriehusutleie. Hos DanCenter finner du feriehus i alle prisklasser i alle de populære ferieområdene i Danmark, Sverige og Norge. Om dere kun er to som skal på tur, eller om dere skal på ferie med hele familien og ser etter et sommerhus med plass til hele gjengen, så finner du helt sikkert det rette feriehuset hos DanCenter. Hos DanCenter kan du leie et feriehus fra 2 dager til 3 uker. Store deler av året kan du fritt velge ankomstdag, og med et enkelt klikk får du se alle last minute-tilbud.
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hytte som en leier er fint, godt utstyrt.
Området hytten ligger er kjempe flott natur og mye vilt å se, flott opplevelse
Relativt høy pris for strøm og vann.
Prisstigningen for vask av hytte er blitt veldig høy de siste årene.

Savnet snaps glass. 😱
Stort uteområde m fotballmål, tramboline osv. herlig strand m badebro. Kort vei til matbutikk.

Respuesta de Dancenter
bra sted å være på smøgen.Att de får riktig kode til dør og garasjeanlegg .dette har skjedd to ganger på samme sted.

Respuesta de Dancenter
Vi har leid ferieboliger i Danmark i mange år, og dette var første gang med DanCenter. Det var en meget skuffende opplevelse, som ødela ferien. Vi kommer aldri til å bruke dem igjen.
Vi bestilte ikke sluttrengjøring – dette fremgår tydelig av bookingbekreftelsen. Vi vasket hytta selv. Likevel ble rengjøring senere lagt til, uten at vi viste om det, depositum ble beholdt og vi ble fakturert ytterligere beløp.
Det ble også lokalt avkrevd kontant betaling i konvolutt direkte til rengjøringspersonale 1600 danske kroner. Dette oppleves som lite profesjonelt og ikke i tråd med det man forventer av en seriøs aktør.
Beløpet i saken var begrenset, men prinsippet er viktig. Når dokumentasjon fremstår som motstridende og tillegg oppstår i ettertid, svekkes tilliten.
Vi kan derfor ikke anbefale DanCenter basert på denne erfaringen og vil benytte andre selskaper fremover.
Jeg ser ikke poenget med å fortsette å korrespondere med DanCenter. Vi har utvekslet e-poster i en måned nå, og det har ikke gitt noen resultater. Jeg vil ikke kaste bort mer tid og energi på dere. Dere har ødelagt ikke bare ferien vår, men hele måneden som fulgte. Jeg vil rett og slett råde alle som leter etter en pålitelig turoperatør til å unngå DanCenter!

Respuesta de Dancenter
Jeg likte huset, det var koselig og hygsomt.
Men el/strømregningen var 2400 nok/kr for 2 personer fra mandag kveld - søndag morgen.
Tenker noen vinduer snart skal skiftes grunnet svarte furer inne.
Var ikke røykvarsler da jeg kom.
Kunne ikke få kontakt på 2 ulike nr jeg fikk oppgitt. Så det blev frustrerende i seg selv, da jeg trengte hjelp til å få ordnet opp i noen ting i forbindelse med huset som røykvarsler og ang varmen.
Da jeg endelig kommer igennem blir det ikke til lokal kontoret, men et annen kontor, som siger de vil ta kontakt til lokalkontoret. Da jeg ikke høre noe kontakter jeg dem igjen og få da snakke med en annen som igjen kontakter lokalkontoret for at følge opp, men får da beskjed om de stenger kl. 16, altså om 10 min, så de kan ikke hjelpe og dagen etter har de helt stengt så jeg kan først få hjelp om noen dage. Da blir jeg sint da jeg hadde ringt på formiddagen.
Alt i alt kommer der en kjempe flink medarbeider ut dagen etter og ordner problemet. Noen dage senere kommer en annen medarbeider å hjelper med et nyoppstått problem med varmepumpen, veldig arbeidsomme og trivelige mennesker. Samt fikk snakket med lokalt kontoret alt gikk fint til slut og samlet sett har vi hatt en fin opplevelse, minus for meg er den dyre elregning, tenker kanskje det ville være lønsomt å få skiftet til mere energi venlig varmekilder i stedet for de eldre varme radiatorer.

Respuesta de Dancenter
Enkelt og greit å få oversikt , regler og ledige datoer. 😋

Respuesta de Dancenter
Flere skjulte kostnader. Måtte mellom annet betale over 300 kr for å ha brukt ovnen/peisen. Dette i tillegg til at vi hadde betalt for utvask. Kravet om betaling kom like etter fristen for anmeldelser på airbnb.

Styr unna!!
Dette er svindlere på høyt nivå! Vi bodde i ett feriehus i Danmark i sommer og huset var forsåvidt greit. Bortsett fra at det er rådyrt og det kommer tillegg på tillegg i pris. En stund etter vi kom hjem (og beleilig nok akkurat når fristen for å skrive anmeldelse på Airbnb er gått ut) dumper det ned en ekstra regning i innboksen. For tilgrising av sengetøy. Skjønner ingenting og ber om bilder og får da tilsendt ett standard bilde av en dyne med gamle svetteflekker på. Ikke kan de si noe om hvilket rom dette skulle gjelde heller. Når de skjønner at vi ikke vil betale kommer det plutselig ett ekstragebyr for strøm også. De hadde visst målt feil da vi dro og vi måtte betale mer. Har heldigvis bilder av strømmåleren når vi kom og når vi dro så bestrider dette også. Nå 4 mnd etter sender de fortsatt melding med purring og inkassovarsler. Har bedt Airbnb gjennomgå de å se at dette ikke skjer med alle kunder. For gjennom anmeldelsene her virker det som det er mange som har opplevd likt! Aldri mer dancenter!

Respuesta de Dancenter
Meget meget enkelt og bestille. Veldig god oversikt .

Respuesta de Dancenter
Har ventet nesten 6 uker på å få tilbakebetalt depositum etter oppholdet. Har vært I kontakt med kundeservice men får bare standard svar tilbake (lignende de svarer på alle tilbakemeldinger her på trustpilot) Begynner å tvile på at det vil bli tilbakebetalt. Styr unna!

Respuesta de Dancenter
Dette var perfekt for oss litt avsides men det var perfekt ikke noe trafikk og hyggelige utleier.

Respuesta de Dancenter
Betalte 3300 kr for et opphold på 2 dager + 600 kr depositum som di beholdt så 3 måneder etterpå får jeg beskjed om at det var kr 224 kr til di ville ha tilbake kunne ikke betale dette gjennom booking.no klage på dette fikk så beskjed om at nå var gebyret på 24 euro sente ny klage da fikk jeg melding om og betale 33 euro umiddelbart altså samlet 4300 kr for 2 dagers opphold dagen vi kom måtte vi vente til kl 16.00 får og komme inn i huset og vi måtte være ute av huset klokken 10.00 på morgen utsjekk dagen,kommer aldri til og bruke dan center igjen

Respuesta de Dancenter
ADVARSEL - LEJ IKKE NOGET SOM HELST AF DANCENTER!!!!!!!
Bookingnr. 2025-160192.
Min familie og jeg har i september 2025 klaget over et meget ulækkert sommerhus, som vi lejede igennem Dancenter. Listen over klamme og ulækre oplevelser i huset er alenlang.
Vi har nu modtaget en e-mail med svar fra Dancenter. Alle vores klagepunkter er blevet afvist, da Dancenter henviser til en paragraf i kontrakten om, at vi blot kunne have ringet til lokalkontoret på ankomstdagen.
Dette var vi absolut klar over, men desværre var der INGEN på kontoret til at besvare vores opkald - hverken på første eller anden dagen.
Ethvert andet firma med respekt for deres kunder havde refunderet lejen, men Dancenter har kun tilbagebetalt under halvdelen af vores depositum. Der er absolut ingen kompensation for afføring på dyner, snavs, skidt, mug, hår, krummer og andre klamme ting i alle rum.
Vi oplevede endvidere tilstoppede afløb, defekte lyskilder, farlige el-installationer og en bruser som der ikke kunne lukkes for - med stort vandspild til følge.
Prisen for al denne ulækkerhed = 18.000 + 6000,-
KAN BLOT GENTAGE: LEJ ALDRIG BOLIG HOS DANCENTER!!!!

Respuesta de Dancenter
Hold jer langt væk fra DanCenter!
Efter vores ophold forsøger de – næsten 12 uger efter afrejse – at sende mig en regning for “pletter i 2 senge” og “manglende tømning af 2 opvaskemaskiner”. Det er en grov overtrædelse af reklamationsfristen! Ifølge dansk Forældelseslov og praksis fra Ankenævnet for Feriehusudlejning skal sådanne krav fremsættes straks – senest inden for 1–2 uger efter fraflytning.
Deres “bevis” er blot fotos af nogle lagner med små pletter og en påstand om, at vi har lavet dem. Sandheden? Vi overtog et ulækkert og møgbeskidt sommerhus, hvor to personer stadig gjorde rent, da vi ankom kl. 16.50, selvom vi skulle have haft huset kl. 16.00! Det var tydeligt, at der ikke havde været ordentlig tid til rengøring. Vi fandt døde insekter på gulvet, gamle plastre i poolen, madrester i vasken, karklude der kunne stå af sig selv, og snusposer på gulvet i hemsen – vi måtte selv gøre rent for overhovedet at kunne være der.
I stedet for at rette sig efter loven ignorerer DanCenter fuldstændigt alle indsigelser – og truer i stedet med inkasso. De forsøger endda at lokke med “goodwill-rabat” på et krav, der slet ikke er gyldigt!
Dette er klassisk fup og en fælde, de bruger mod kunder, der ikke kender deres rettigheder.
Hvis du oplever noget lignende – KLAG!
Ankenævnet for Feriehusudlejning (hvis medlemmer)
Forbrugerklagenævnet via forbrug.dk
Bestrid kravet skriftligt – også ved evt. inkasso
DanCenter er en virksomhed, man ikke kan stole på. Jeg vil aldrig leje gennem dem igen – og jeg opfordrer alle til at advare andre, så ingen flere falder i deres ulovlige fælder.
For mig er dette nu en principsag – selvom beløbet kun er 600 kr., er det groft svineri, og jeg finder mig ikke i det. Jeg går hele vejen med klage, og jeg vil kontakte TV 2, for vi må have Morten Spiegelhauer på banen. Det er simpelthen ikke i orden at føre en virksomhed, der bevidst overtræder loven!

Respuesta de Dancenter
Utrolig skuffende prosess mht. refusjon av depositum. Har nå gått over 8 uker siden opphold og har enda ikke fått noen form for refusjon av depositum. Har gjentatte ganger vært i kontakt med «kundeservice» på chat/telefon/epost. Når vi endelig nærmer oss noe, så viser det seg at inngående depositum på 7500 NOK ligger nærmere 6000 NOK i DanCenter sine systemer, og en differanse på 1500 som på ingen måte kan forklares med valutavekslinger mellom EUR-DKK-NOK… venter i spenning på fortsettelse her, men dette er uansett siste gang vi betaler depositum til DanCenter!

Respuesta de Dancenter
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.