NoviPOS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi stod inde med et brugt kasseapparat inden vores åbning af vores nye butik. NoviPos var hurtigt til at svare ved vores første kontakt og ualmindelig hurtigt til at få systemet efter vores ønske sat... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de software
  2. Empresa de programas de contabilidad
  3. Procesamiento de tarjetas de crédito
  4. Tienda de software
  5. Instituto de capacitación en software

Escrito por la empresa

NoviPOS leverer kasseapparater og dankortterminaler til en bred vifte af butikker.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og brugervenligt kassesystem

NoviPOS er et rigtig godt og brugervenligt kassesystem, som gør hverdagen meget lettere i butikken. Systemet fungerer stabilt og er nemt at arbejde med. Samtidig er deres support helt i top - de er hurtige til at svare, meget hjælpsomme og altid tålmodige, uanset hvilke spørgsmål man har. Man føler sig virkelig godt hjulpet, også i pressede situationer. Kan varmt anbefales.

11 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kreative løsninger og tålmodig support

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med NoviPos. Hver gang vi har haft spørgsmål eller udfordringer med vores kassesystem, har de været lynhurtige til at undersøge sagen og komme med kreative og brugbare løsninger.

Vi bliver altid mødt med tålmodighed og forståelse – også når vi ringer i pressede situationer eller stiller spørgsmål, der måske virker banale. Der er bare super service, kompetent support og en oprigtig vilje til at hjælpe. De får vores varmeste anbefalinger – og et ekstra skulderklap til Jeppe, som har gjort det muligt for os at forære gavekort til vores kunder.

4 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det sødeste support team!!

Jeg har indtil videre kørt med Novipos til min forretning i 1 lille måneds tid, og jeg er fuldt tilfreds. Da jeg står alene i min butik har jeg som oftest kun mulighed for at ringe enten meget tidligt eller meget sent, og lige meget hvornår jeg har ringet, så har jeg altid kunne få svar af deres søde support team - der er plads til alle spørgsmål, store som små, hvilket er en fantastisk oplevelse som nyopstartet forretningsdrivende. Derudover er kassesystemet og det bagved liggende system til administration meget brugervenligt og intuitivt - fungerer glimrende 👏 Kæmpe anbefaling herfra!

1 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale NoviPOS til…

Jeg kan varmt anbefale NoviPOS til alle, der søger et pålideligt og brugervenligt kassesystem! Vi har brugt deres kassesystem i et stykke tid nu, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Systemet fungerer perfekt, og det har virkelig gjort hverdagen lettere for os. Derudover er deres supportteam utrolig venlige og hjælpsomme

26 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kassesystem og service i top

Vi har haft fornøjelsen af at bruge Novipos som leverandør af vores kassesystem, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Systemet er utroligt brugervenligt, stabilt og har alle de funktioner, vi har brug for i vores daglige drift.

1 de enero de 2025

Det fungerer bare

Novipos leverer systemer der er lige til at gå til. Det er nemt, og det fungerer bare! Og hvis man alligevel skulle have brug for hjælp, så yder de også god og hurtig kundeservice.

16 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk system og suveræn integration med e-conomic!

Brugervenligheden og funktionaliteten i NoviPOS topklasse. Integration med e-conomic fungerer fejlfrit, og det har gjort hele økonomistyringen langt mere effektiv.
Jeg kan klart anbefale NoviPOS til andre virksomheder, der søger en pålidelig POS-løsning med en problemfri integration til e-conomic!

8 de enero de 2024

Gesten Kro

Vi har nu brugt NoviPos på vores kro i snart et år og vi er mere end tilfredse!

De er altid tilgængelig når vi ringer og har brug for hjælp og de løser problemer og laver de ændringer vi beder dem om lige så hurtigt de kan komme til det (der går oftest max et døgn).

På et tidspunkt duede vores egen skærm ikke og de sendte fluks en skærm vi kunne låne, imens de fiksede vores.

Og så er de fair med deres priser og det klager vi jo ikke over :-)

Vi vil til enhver til anbefale dem.

28 de febrero de 2024

Jeg kan varmt anbefale NoviPOS

Jeg kan varmt anbefale NoviPOS, jeg har fra dag 1 fået den hjælp der var brug for, og når et spørgsmål skulle besvares har de altid været yderst hurtige og behjælpelige. Jeg føler at jeg i min butik har det kassesystem der er rigtigt for mig og mine kunder, og som lever op til de gældende regle.

29 de noviembre de 2023

Helt genialt!

Fantastisk produkt. Simpelt men har alt man skal bruge.
Hvis der opstår det mindste er serviceniveauet fra NoviPos intet mindre end verdensklasse.
Så er prisen superb.
Kan varmt anbefales herfra👍👍

22 de noviembre de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.