progeCAD - Active Communication Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter mine problemer med installeringen af ProgeCAD 2026 har jeg fået kvalificeret hjælp af Jens Brogaard. Det viste sig at jeg tilsyneladende havde ændret navnet på adgangen til opstart af programm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var den personlige kontakt, samt meget hjælpsom og ekstremt god rådgivning. Det var den personlige og ærlige kontakt der gjorde, at jeg tog hurting beslutning med at købe programmet. Jeg følte... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg synes alt det administrative, er super. Selve programmet har dog i forhold til mit workflow, en del mangler hist og pist. Små ting der dog har en stor betydning for arbejdshastighed, når man er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super produkt. Og en service langt ud over hvadman kan forvente. Jens tager service til det næste niveau. Top karakter herfra 👍

Información sobre la empresa

1. Tienda de software
  2. Proveedor de software

Escrito por la empresa

progeCAD er en kraftfuld DWG/DXF-native CAD-software, et prisbilligt AutoCAD® alternativ, udviklet til store og små projekterings opgaver. Den bedste løsning for AEC, MCAD og alle generiske CAD brugerflader. progeCAD har evighedslicens og opgraderinger er billige. progeCAD lever op til en høj kvalitet og er kompatibilitet med branchens standarder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Godt program god support

Godt program god support, kan varmt anbefale det

5 de agosto de 2026

Respuesta de progeCAD - Active Communication

Det glæder os med din varme tilkendegivelse. Tak!
Du har ret - progeCAD 2027 er den bedste progeCAD til dato.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

2026 udgaven kører stabilt.

2026 udgaven kører stabilt.
Jeg synes dog at det er for vanskeligt at tilpasse værktøjsknapperne lige som jeg gerne vil have det.
Ligeså med installation af materialer og render.

18 de septiembre de 2025

Tak Mogens
Du har ret - det kan godt være lidt kompleks med alle disse muligheder.
Kontakt os hvis der er brug for assistance.

Kvalificeret support

Det viste sig at jeg tilsyneladende havde ændret navnet på adgangen til opstart af programmet så Windows ikke kunne finde programmet.
Alt virker nu igen.

21 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Tak Mogens
Ved fælles hjælp når man som regel langt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Progecad 2026 is a major improvement..

Progecad 2026 is a major improvement..

2 de julio de 2025

Respuesta de progeCAD - Active Communication

Ja - progeCAD 2026 er den bedste progeCAD for tegnestuer - tak for dit svar. Rigtig mange har valgt at opgradere til progeCAD 2026 særlig efter de har prøvet 3D Architecture AEC samt InteliCAD 13 enestående forbedringer.
Mvh. Jens Brogaard

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Manglede tillægsmodul

I prøveperioden, jeg blev ringet -hvor jeg fik at vide at jeg ville få et tillægsmodul- det har jeg dog aldrig fået?
Jeg har købt Procad.

5 de diciembre de 2024

Super produkt.

Super produkt.
Og en service langt ud over hvadman kan forvente.
Jens tager service til det næste niveau.
Top karakter herfra 👍

27 de diciembre de 2023

Respuesta de progeCAD - Active Communication

Tak Allan - flottere kan det ikke gøres.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

ok men med mangler

Jeg synes alt det administrative, er super.
Selve programmet har dog i forhold til mit workflow, en del mangler hist og pist. Små ting der dog har en stor betydning for arbejdshastighed, når man er vandt til AutoCAD. Det er primært 3D delen, der halter lidt.
Tænker mange vil synes det er super fint til deres behov.

17 de octubre de 2023

Respuesta de progeCAD - Active Communication

Tak for dit svar. progeCAD er primært et 2D program i dag men har naturligvis også fokus på 3D og derfor er under løbende udvikling ud fra de ønsker brugerne tilkendegiver som udfordringer.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.