Nude Stockholm Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd och man känna att gjorde smycken handgjord och med kärlek, jag vart väldigt nöjd och det är imponerande att ni skicka ett kort med beställningen som ni skrev i handen det ger mer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi skulle köpa en present och hade bråttom men fick otroligt snabb hjälp. Ringen levererades dagen efter beställning och var precis vad vi förväntat oss och lite till. Dessutom skickade Nur med ett f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick ett par fantastiska örhängen av min man från Nude Stockholm! De är så fina!! Det känns också extra fint att veta att dessa örhängen är skapade för hand och med kärlek! 🥰🩷 vill ni ha fina och ha... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiska smycken och likväl fantastisk service! Jag behövde hjälp med att hitta rätt ringstorlek och kommunikationen var både snabb och mycket hjälpsam. Leveransen var även den snabb! Kommer defini... Ver más

1. Diseñador de joyas
  2. Orfebre (oro)
  3. Artesanías
  4. Fabricante de joyas
  5. Joyería
  6. Platero

Escrito por la empresa

Nude Stockholm designar och tillverkar handgjorda smycken för dig som har något att uttrycka. Vår kollektion består av ringar, halsband och örhängen som alla bär vår signatur för minimalistisk och tidlös design. Varje smycke är resultatet av hantverk, kvalitet och karaktär. Hos Nude Stockholm handlar det om att ge dig smycken som inte bara kompletterar din stil, utan också berättar en historia. Välkommen till en värld där skönhet möter enkelhet.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

92 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

43 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gullig personlig lapp i paketet!

Gullig personlig lapp i paketet och såklart en fin ring som jag använt varje dag sen jag köpt den!

9 de octubre de 2025

Hej Hanna!

Så härligt att höra! Blir så glad av att läsa ditt omdöme och tack för betyget!

Vackert hamrade örringar

Vackert hamrade örringar, lagom stora, precis vad jag önskade till en hamrad halsring jag har sen tidigare (Annie Jägbäck).
Snabb leverans o bra köpvillkor. Trevligt följebrev, tack!
Hälsning Britta

13 de octubre de 2025

Hej Britta ☺️

Tack så himla mycket för ditt fina omdöme, det betyder mycket 🥰 Kul att den matchar dina andra smycken också!

Jättefin Opal-ring med…

Gav en jättefin Topas-ring med kvalitativ, handgjord känsla i present! Alla nöjda!

11 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Hej Fabian,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Så härligt att du är nöjd med topasringen, det betyder mycket för mig 🙏🏻❤️

//Nur

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Över huvud taget snabbt effektivt och…

Över huvud taget snabbt effektivt och trevligt bemötande, Fån leverans, paket och ett litet brev inuti.
Personligt och varmt.
Tack
Marie

5 de septiembre de 2025

Hej Marie!

Tack för ännu ett fint omdöme ☺️ Det betyder verkligen mycket att du uppskattar min service! 🙏

Varma hälsningar,

Fina smycken

Fina smycken, bra kvalité!

29 de agosto de 2025

Hej Anette,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Så härligt att höra din uppskattning 🥰

Jättefin ring

Jättefin ring . Nöjd ☺️

21 de agosto de 2025

Hej Christina!

Tusen tack för ditt fina omdöme! Så härligt att du blev nöjd med ringen 🥰😍

Hej Nur!

Hej Nur!
Utmärkt design och service!
Tusen tack! Jag alskär dessa vackert och stiliga örhängen!
❤️🌟🌟🌟🌟🌟❤️

16 de agosto de 2025

Hej Claire!

Tack så mycket för ditt fina omdöme, så underbart att läsa att du gillar det jag skapar och kundbemötandet ❤️☺️

Varma hälsningar,

Vackert örhänge

Vackert örhänge, mycket trevligt bemötande från företaget med personlig hälsning. Så nöjd med mitt köp kommer handla fler smycken.

4 de agosto de 2025

Hej Birgitta!

Tack så himla mycket för ditt fina omdöme, det betyder mycket 🥰
Du är så varmt välkommen tillbaka! ❤️

Jättenöjd med ringen

Jättenöjd med ringen. Snabb leverans mitt i sommaren.

1 de agosto de 2025

Hej Pernilla!

Så härligt att höra att du är nöjd, och tack för ditt fina omdöme! ☺️❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Fantastiskt vackra handgjorda örhängen

4 de agosto de 2025

Hej Birgitta,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Jag blir så glad att höra att du uppskattade örhängena 🥰

Hälsningar 🌸

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, ringen överensstämde med bild, snabb leverans.
Tackåtack

Hej Marie!

Stort tack för ditt omdöme. Så kul att höra att du gillade ringarna 😍

Ringarna var jättefina

Ringarna var jättefina. Fint hantverk. Och min sambo älskade dom. Jag är väldigt nöjd.

Hej Calle!

Vilket fint omdöme 🥰 Så roligt att höra att både du och din sambo blev nöjda.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och trevligt…

Snabb leverans och trevligt bemötande.Fina smycken

Hej igen Anneli!

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Blir så glad att du uppskattade både smyckena och bemötandet 💛

Fina hamrade örhängen

Jättefina hamrade kantiga silverörhängen. Fick även ett trevlig personligt brev med i försändelsen. Det var uppskattat. Örhängena motsvarade absolut mina förväntningar. Tack!

10 de julio de 2025

Hej Camilla!

Ditt fina omdöme gör mig så glad 🥰 Stort tack och kul att du uppskattade min personliga hälsning!

Önskar dig en fin sommar 🌸☀️

Härligt!

Så fin halsband! Medföljande kortet med sketchen och info om smycket var pricken över i:et :)

7 de julio de 2025

Hej Alice!

Tack så mycket för ditt fina omdöme ❤️ och kul att du uppskattade designskisserna med inblick i hur tillverkningen börjar 🥰

Önskar dig en härlig sommar ☀️🌸

Leveransen kom som planerat

Leveransen kom som planerat. Ringen är så fin som vi hoppats att den skulle vara. Dessutom kom det med en fin personlig hälsning.

27 de junio de 2025

Hej Ulrika!

Tusen tack för ditt fina omdöme och vad glad jag blir att du tyckte om ringen! 🥰

Önskar dig en fin sommar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stilrena produkter på bra pris

Stilrena produkter på bra pris. Snabb och smidigt hantering av beställningen.

27 de junio de 2025

Hej Cüneyt!

Tack så himla mycket för ditt fina omdöme ❤️🌸

Önskar dig en fin sommar!

Hej Erika!

Tack så mycket för de fina orden, och jag hoppas att halsbandet får vara med om många fina ögonblick ❤️

Önskar dig en fin sommar ☀️

Nur

8 consejos para escribir buenas reseñas.