Vi köpte Oak Rig och blev imponerade över kvalitén och hur rejäl riggen var. Montering var enkel och riggen passar perfekt i vårt garage. Vi ville ha nåt lite "nättare" men av hög kvalité så vi träff... Ver más
Hemsidan var något otydlig, ville beställa ett paket med fyra par hantlar, men det framgick inte av texten om de såldes stycke- eller parvis. Nu var det fyra par som levererades😊 men det kunde ha va... Ver más
La empresa ha respondido
Verkligen super bra utrustning. Rejäla, tunga och pålitliga som verkligen tar din träning till nästa steg. Det finns många gym man kan köpa/hyra men vad som gör att jag rekommenderar Oak är servic... Ver más
Jag och en kollega hyr var sitt gym. Vi ville göra förändringar i innehållet och anpassa produkterna efter våra behov. Kommunikationen med teamet på Oak var hela tiden tydlig och hjälpsam. Jag har n... Ver más
Escrito por la empresa
Oak Equipment är ett svenskt varumärke som designar och producerar produkter för crossfit och hemmaträning. Vi levererar hemmagym med hög kvalitet till bra pris.
Sjöstadskajen 1, 178 51, Ekerö, Suecia
- 0702339924
- jon@oakequipment.com
- oakequipment.com
Rejäla grejer och snabba svar
Väldigt snabba mailsvar vid frågor. Flexibla med att leverera kortare pelare till gymboxen. Grejerna känns rejäla.
Grym leverans!
Enkelt att beställa bra pris
Enkelt att beställa, snabb lev. bra vikter. även bra pris
FatGrip
Det var enkelt, snabb och smidigt!
Köpte FatGrip, känns väldigt välgjorda, sköna och robusta.
BÄSTA HEMMAGYMMET
Grymt fin utrustning / kvalitet och perfekt leverans och snabb service 👌🏼
Outstanding on all levels
Otroligt snabb leverans
Riktigt bra grejer!
Köpte en Oak Box Pro, SkiErg stakmaskin, golv och lite extravikter. Smarta lösningar och allt håller extremt bra kvalitet! Snabb leverans och väldigt bra service vid frågor. Golvet var lite meckigt att lägga då vissa plattor mar några mm större än andra. Väl på plats är det dock toppen. Kan varmt rekommendera!
Snabb och smidig service från offert…
Snabb och smidig service från offert till leverans. Prisvärt och riktigt fina prylar!
Grym service och kvalite
Grym service före beställning. Snabb leverans. 100 % kvalite på alla saker vi beställde, Rig är så gedigen och stabil.
Jätte bra utrustning!
Good quality equipment and a really good customer service! Keep up the good work!
Fruktansvärt dåligt lock på shakern
Fruktansvärt dåligt lock på shakern. Köpte 2st och båda glappar

Respuesta de oakequipment.com
Fin kvalitet och grym service!
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans. Även snabb återkoppling vid frågor kring deras produkter.
Snabbt, enkelt, grym service
Smidigt att handla, bra service och grymma produkter
Más información sobre otros tipos de reseñas.