Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice. Octopus kan godt nok kun kontaktes via mail, men man får hurtigt svar enten på mail eller bliver ringet op. Gode produkter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig lækre kvalitet tasker, og altid til en god /fair pris. Utrolig mange forskellige styles, farver, størrelser osv. Hjemmesiden er super nem at navigere rundt i og shoppe fra. Sikker betali... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bolsos
  2. Tienda de bolsos y equipaje
  3. Tienda de productos de cuero

Escrito por la empresa

Octopus Denmark: Et univers af skindtasker, smukke og hippe. Skindtaskerne er fyldt med udstråling, smukke detaljer og funktionalitet. Taskerne findes i såvel klassiske farver som i sæsonens hotte farver

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Supergod service!

Supergod service!
Jeg sendte en mail med forespørgsel om at få sendt pakken til en anden pakkeshop pga. ferie - og ikke alene ekspederede de det lynhurtigt, men jeg blev også ringet op og fik at vide at det var registreret og den blev sendt til det andet sted. Stor ros for service og tilbagemelding (og så er det nogle lækre produkter!)

27 de marzo de 2026

Virkelig lækre kvalitet tasker

Virkelig lækre kvalitet tasker, og altid til en god /fair pris.
Utrolig mange forskellige styles, farver, størrelser osv. Hjemmesiden er super nem at navigere rundt i og shoppe fra. Sikker betaling og hurtig levering.
Hjemmesiden har ligeledes en god beskrivelse / billeder af det enkelte produkt.
Hvis der f.eks er et produkt der har en " fejl" fremgår det meget tydeligt på billederne, så det er nemt at overskue og tage en beslutning.
5 ⭐ fra mig.

21 de febrero de 2026

Kvalitetstaske og ærlig information

Har kigget flere steder efter en god skindtaske. Fandt 2 fine tasker hos Octopus, og taskerne lever op til forventning og beskrivelse. Jeg oplevede en ærlig og seriøs information, og har tillid til, at man også ved problemer vil få en seriøs service fra Octopus. Kan varmt anbefales.

29 de diciembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

For lidt plads til at man kan komme ind i tasken

Tasken er flot at se på, men jeg er skuffet over at der er så lidt plads til at komme ned i tasken - så det bliver aldrig min ynglingstaske. Har ellers været forelsket i tasken i årevis, men aldrig set den i virkeligheden, for så havde jeg nok ikke købt den

6 de enero de 2026
Logotipo de Octopus Denmark

Respuesta de Octopus Denmark

Hej Lise, Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du ikke har skrevet ovenstående til os, da du jo har fuld returret. Vi kunne have hjulpet dig, og vi finder altid løsninger til de kunder, der ikke er 100% tilfredse. Det er vores styrke som mindre firma, at være mere fleksible end de større firmaer, og vi strækker os altid meget langt, hvis kunden synes, at der er et problem. Du er velkommen til at skrive til os, hvis du føler at vi stadigvæk kan hjælpe dig. Mange hilser og en rigtig god dag 😀 Steen, Octopus Denmark

Tasken var SÅÅ lækker

Tasken var imødeset med spænding og den indfriede alle mine forventninger. Lækkert læder, lækker farve og str perfekt som beskrevet. Jeg er virkelig (!) meget tilfreds- og vender tilbage for at købe igen, når aktuelt.

30 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.